[quote author=hate me! link=topic=2332.msg300646#msg300646 date=1248088471] galopada przepraszam, ale cały czas mam wrazenie że coś mu się 'tam' za chwilę porwie 😀 [/quote] hahahaha ale się uśmiałam, przyznaję ci rację aż się gęsia skórka robi na ten widok.
Galopada genialne 😀 Uchwycona chwila to między innymi : - wszelkie bryki , czy to na padoku , czy na lonży , czy pod siodłem - walki pozorowane , kopaniny między końmi uchwycone w momencie latających nóg , a nie gdy stoją tyłem do siebie - może i kopanina była , ale my widzimy tylko efekt końcowy albo początkowy - nie ma w tym nic nadzwyczajnego . - upadki jeźdźców - ewentualnie efektowne rozbudowanie przeszkody na zawodach , upadki ( oby jak najmniej ) koni z jeźdźcami - wszelakie efektowne dęby - a nie moment gdy koń się szykuje , albo opada po świecy i jest już prawie na ziemi - może być zaliczone coś w rodzaju kury siedzącej na grzbiecie konia , bo to rzadkość Co nie jest "uchwyconą chwilą" ? - tarzanie - ziewanie - pozowanie do zdjęć ( świece "na życzenie" , do zdjęcia , wszelakie ukłony , kładzenie konia ) - miny ( mamy już taki wątek )
Jakby ktoś coś jeszcze przypomniał sobie do obu podpunktów - zapraszam .
Znalazłam to zdjęcie w internecie. Autora przepraszam za pożyczenie tego zdjęcia bez jego zgody, ale bardzo chciałam je tu umieścić (co mnie i tak nie usprawiedliwia. :icon_redface🙂
Tragedii nie było, chyba nikt nie ucierpiał (może duma kilku osób bo zdawali odznakę przy okazji) ale fakt faktem na tej przeszkodzie było kilka upadków i kilkanaście wyłamań - o ile pamiętam to był potrójny szereg.
Abre - A kawałek dalej ja grzeję ławkę xd :p tylko mnie nie uchwycilaś =] Fakt faktem nie wiem ile było spotkań z ziemia bo luzakowalam i nie widziałam przejazdów "
JARA, A ja wręcz przeciwnie. Uważam, że bardzo klimatyczne foto. No i jeśli się wie kto to jest i co robi to też inna sprawa... Cierp1enie, W tym ostatnim akurat nic klimatycznego nie widzę..