Koń oddalił się trochę od dziewczyny, i potem został złapany. Mi tez żadna przeszkoda nie zasłaniała, widziałam bardzo dokładnie bo stałam blisko, koń mógł ją szturchną nogą wstając. Nie wiem gdzie ty widziałaś żeby koń to robił złośliwie? On był wystraszony i chciał jak najszybciej wstać i uciec w bezpieczne miejsce, bo wiadome że to było tak samo ciężkie przeżycie dla niego jak i dla dziewczyny.
no dokładnie ... i to było koniec .. wcale jej nie kopał był w takim szoku że troszkę dobiegł ale nie daleko ... i zaraz go złapali ... 🏇 ale ci najmądrzejsi 😜 wiedzą jak zwykle najwięcej ....z bez urazy ... no ale on na serio jej nie kopał ani nic xD wstając był w szoku i możliwe że stanął przez przypadek ... xD A ty zaraz na rzeź z nim xd z kurde super koniem ;dxd ekstra :P
Nie no coś ty, dostał szału agresji! I wyżył sie na biednej dziewczynie 🙄 Ale może i to światło tak na niego zadziałało! Kto wie co siedzi w umyśle konie ze wścieklizną.
Hachi jakaś ty wygadana na forum szkoda że w realu nie umiesz powiedzieć nawet Cześć czy Dzień Dobry ,trochę kultury by wypadało i Jak masz coś domnie to zapraszam na pw. lub na gg .
Nie znam Cie jesteś znajomą Marty więc czemu mam Ci mówić cześć ? 🤔 Dziwne że w realu nic nie wspominałaś że koń się rzucił na dziewczyne, a przecież Marta rozmawiała z Tobą o tym wypadku.
🚫 i znowu kłótnia, Monia! Hachi miała takie samo prawo do wypowiedzenia się jak i Ty, koń się napewno nie chciał zemścić, więc wysyłanie dobrego konia z biletem w jedną strone jest trochę nie poważne 🤔 Skoro nie znasz choć trochę psychiki końskiej to lepiej nie dawać Ci w łapy 'trudnego' konia, bo nie wiadomo jak może skończyć 🤔wirek: Albo trącił ją kopytem jak wstawał, albo sprawdzał dlaczego ta dziewczyna dłuższą chwile się nie ruszała... Sensownego wytłumaczenia nie ma, a kłótnie, która z was ma racje nic nie wyjaśnią... 😵
czy naprawdę nie widziałyście konia atakującego człowieka? ja tego wypadku o którym mówi monia nie widziałam, ale za to widziałam konia atakującego człowieka...dlatego byłabym ostrożna w ocenie zjawiska 😉