Forum konie »

Uchwycić chwilę

Do Twojej wiadomości, koniem nie chcę się chwalić, bo nie mój. A zdjęcie wstawiłam, bo wstawiłam.
Ale po co od razu tak się czepiać? Kłótnie wszczynać? Bo ja sensu nie widzę. Raczej nie po to jest ten portal.  😉
Raczej nie po to jest ten portal. 

A watek nie jest po to by wstawiać wszystkie foty jak leci.  🤔
bunt mojego rumaka podczas rozprezania sie przed pierwszymi zawodami po 3-letniej przerwie 😉
ale nie spadlam 😀

fot. forumowa magdanik
Proszę. Teraz pasuje?  😉
Angeel, gratuluję utrzymania się 😀
qnia dzięki, że spełniasz moje marzenia.
qnia dzięki, że spełniasz moje marzenia.

Szczerze, to nie wiem, już po co była ta "dobitka". Zdjęcie usunęłam, ale dalej robisz problemy.  🤔
proszę niech ktoś uratuje ten wątek  😕
[1. skok
2.wyłamanie
3.skok przez przeszkodę
4. faza lotu w biegu

Gdzie Ty tu widzisz uchwyconą chwilę?????  😲
😀 😂
To znowu ja... była mała sesyjka podczas zawodów w Janowie Lubelskim i kilka momentów udało się uchwycić 🙂

Pokaz koni andaluzyjskich:

Przesiadka podczas konkursu: koń - rower

Mały taran na jednej z przeszkód podczas Małej Rundy:

i ciąg dalszy

Grunt to dobrze wejść w zakręt

Przy okazji zapraszam na moją fotorelację na stronę Świata Koni:
http://swiatkoni.pl/gallery-photos/745.html
tralalala grzeczna sesja z Kalą i Pablo oraz Panną Karoliną i Dzionkem, a tu nagle...
Dzionek postanowił wypełnić kadr swoją kupą  😵
ale co mi się okropnie w tym zdjęciu podoba, to to, że Dzionek pali głupa, że nic nie robi i dzielnie pozuje. a ogon sterczy! 😀

Kurde, nie zauważyłem, że coś tam leci  🤣
hahaha dobre 🙂 Dzionek mina niewiniątka 🙂
grzesiek.1993 ja też nie! 😀 dopiero sobie wieczorem przypomniałam, że się tam... skitrał 😂
po pierwsze to nie wsadzałam mu do gęby aparatu tylko jak siedziałam przed boksem z aparatem to mordka konia sama się wcięła 🤔
każdy co innego rozumie przez "uchwycić chwilę" ja zrozumiałam co innego dlatego przepraszam, jak dostanę znów mój aparat to postaram się wychwycić taką chwilę jakie tu sa spragnione

No właśnie, każdy rozumie innaczej  ,,uchwycić chwile''  🙂
A jak zakłada się wątek i potem wyskakuje na ludzi, że to nie jest uchwycenie chwili to najwyraźniej wina założycielki , że nie nazwała wątku : ,,Uchwycić chwilę po mojemu '' a potem w poście wytłumaczyć co znaczy po twojemu  🤣

Bo widziałam mnóstwo zdjęć jeszcze ,,gorzej uchwyconych '' od  flicki1995 ale nikt ich nie skomentował.
No cóż i do tego dochodzi to że inne zdęcia koni które rąbią dziwne rzeczy z ... hmm... żuchwą ( ❓ ) zostają przyjęte ale np. to z ,,aparatem wsadzonym do ryja konia'' nie. Chociaż jak wyjaśniono to było rzekomo przypadkiem, czyż nie ?  😉
Albo moje zdjątko w którym koń pokazywał ząbki. Koleżanka chciała pokazać gdzie koń się obdarł a ten nagle wykrzywia ryj  😜 i o co tyle wrzawy ? Przecież to było uchwycenie chwili .  👀
Bo widziałam mnóstwo zdjęć jeszcze ,,gorzej uchwyconych '' od  flicki1995 ale nikt ich nie skomentował.
Bo czasem już ludziom nie chce się w kółko tłuc 'pomyśl za nim coś tu wrzucisz'.
no rozumiem .
Ale, bez urazy, chyba zdjęcia flicki1995 były lepsza od zdjęcia, gdzie koń stoi najnormalniej w świecie ale na ścianie widać cień jaskółki i to jest takie super  🤔
Nie zrozumcie mnie źle, ale trochę politowania dla ludzi którzy nie mają komu cykać fotek ( mówię o jeźdźcach którzy spadają z koni albo skaczą przez przeszkody )  🙂
czarna9- to nie było uchwycenie chwili.  🙄
No właśnie, każdy rozumie innaczej  ,,uchwycić chwile''  🙂
A jak zakłada się wątek i potem wyskakuje na ludzi, że to nie jest uchwycenie chwili to najwyraźniej wina założycielki , że nie nazwała wątku : ,,Uchwycić chwilę po mojemu '' a potem w poście wytłumaczyć co znaczy po twojemu  🤣

No cóż i do tego dochodzi to że inne zdęcia koni które rąbią dziwne rzeczy z ... hmm... żuchwą ( ❓ ) zostają przyjęte ale np. to z ,,aparatem wsadzonym do ryja konia'' nie. Chociaż jak wyjaśniono to było rzekomo przypadkiem, czyż nie ?  😉
Albo moje zdjątko w którym koń pokazywał ząbki. Koleżanka chciała pokazać gdzie koń się obdarł a ten nagle wykrzywia ryj  😜 i o co tyle wrzawy ? Przecież to było uchwycenie chwili .  👀

To już jest żałosne  🙄 Nie chce się małolatom przeczytać wątku od początku , więc piszą androny , że nie napisałam co jest dla mnie uchwyconą chwilą . Jakoś większość osób jest w stanie zrozumieć co jest uchwyconą chwilą bez opieprzania . Tylko ciągle małolaty tu się ładują z zębami koni na wierzchu , ziewającymi , tarzającymi się - ileś identycznych zdjęć w jednym poście , bo konik się słitaśnie "uśmiecha" , albo tarza  😵 MILIONY koni się tarza , ziewa i wszystko wygląda tak samo - po co to wstawiać ja się pytam , skoro wszyscy się opatrzyli  😤 Jest to NUDNE , czy to jasne ?  😵 Do min też jest osobny wątek  😵
Bischa L - szkoda nerwów, nie przetłumaczysz im.
czesław w obiektywie Marty Nowakowskiej
Sory, że się wtrące ale nie każdy zdoła złapać dobre ujęcie 😉 o to tutaj chodzi... Każdy koń to potrafi ale nie każdy złapał te chwile na obiektywie 😉

A ja dodam fotki z naszej stajni robione przez fot. Krzysztofa Kozińskiego 🙂
http://stolart.fotogalerie.pl/ (to nie forma reklamowa tylko zasada rozpowrzechniania prywatnych zdjęć!)

Moja Łatka 🙂

Kopyta Gejzera 😉

Łubin (srokacz) i Charleston (kasztanek) 🙂

Moje ulubione 🙂 Konie wracające z pastwiska i Kilerka 🙂
Pasuje w sumie tylko 3  😉 Natomiast 2 i 4 myślę nadaje się super do TEGO wątku  😉
2 jak najbardziej do Nastrojowych się nadaję 🙂 super jest

Co do kup uchwyconych:

foto by Dariusz Bajak
hahahah dobre 😀
Widać, kto był najbardziej zestresowany ślubem 🤣

A ja takie - w sumie też stres 😉

o maj gat, a co ono takie nieostre? 😀
pozwole sobie wstawic 😉

podwojny usmiech 😀

foto zrobila forumowa Blow
Leśna Wola doprowadzi cię do Finish'u, czyli Zawody Regionalne w Leśnej Woli 🙂

Może nie końskie, ale podczas tych samych zawodów, czyli wyprowadzamy "pieska" na spacer, mała zrobiła furorę...

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się