No właśnie, każdy rozumie innaczej ,,uchwycić chwile'' 🙂
A jak zakłada się wątek i potem wyskakuje na ludzi, że to nie jest uchwycenie chwili to najwyraźniej wina założycielki , że nie nazwała wątku : ,,Uchwycić chwilę po mojemu '' a potem w poście wytłumaczyć co znaczy po twojemu 🤣
Bo widziałam mnóstwo zdjęć jeszcze ,,gorzej uchwyconych '' od flicki1995 ale nikt ich nie skomentował.
No cóż i do tego dochodzi to że inne zdęcia koni które rąbią dziwne rzeczy z ... hmm... żuchwą ( ❓ ) zostają przyjęte ale np. to z ,,aparatem wsadzonym do ryja konia'' nie. Chociaż jak wyjaśniono to było rzekomo przypadkiem, czyż nie ? 😉
Albo moje zdjątko w którym koń pokazywał ząbki. Koleżanka chciała pokazać gdzie koń się obdarł a ten nagle wykrzywia ryj 😜 i o co tyle wrzawy ? Przecież to było uchwycenie chwili . 👀
To już jest żałosne 🙄 Nie chce się małolatom przeczytać wątku od początku , więc piszą androny , że nie napisałam co jest dla mnie uchwyconą chwilą . Jakoś większość osób jest w stanie zrozumieć co jest uchwyconą chwilą bez opieprzania . Tylko ciągle małolaty tu się ładują z zębami koni na wierzchu , ziewającymi , tarzającymi się - ileś identycznych zdjęć w jednym poście , bo konik się słitaśnie "uśmiecha" , albo tarza 😵
MILIONY koni się tarza , ziewa i wszystko wygląda tak samo - po co to wstawiać ja się pytam , skoro wszyscy się opatrzyli 😤 Jest to
NUDNE , czy to jasne ? 😵 Do min też jest
osobny wątek 😵