Forum pomoc, uwagi, testy »

Książka skarg i wniosków

Sznurka! Sznurka! Sznurka!  😅
wiem czego mi brakuje:

w pw (w skrzynce) na dole tego miejsca do przejscia na wybrane podforum.
Tak, więc lista dotychczasowo pojawiających sie propozycji:
- widoczne „skąd” pod avatarem (abre)

w profilu to widac:
Miejsce pobytu: Warszawa

Oj wiem, że widać. Ale ja wygodnicka jestem. A tak na serio, gdy czytam czyjeś wypowiedzi to często zerkam na informację, skąd dana osoba pisze. Tu mi tego brakuje 🙂
Oj wiem, że widać. Ale ja wygodnicka jestem. A tak na serio, gdy czytam czyjeś wypowiedzi to często zerkam na informację, skąd dana osoba pisze. Tu mi tego brakuje 🙂

Popieram. Mi tez tego brakuje. Moze dałoby się dostawic?
Z tego co wiem Sznurka nie chce być już moderatorką. Ale nie będę wypowaidać się za nią.
A ja mam takie pytanko czy dałoby rade zrobić tak żeby było widać na dole kto danego dnia obchodzi urodziny i kto w przeciągu następnych 7 dni??
Nie wiem, to pytanie należałoby zadać Quancie, możesz wysłać jej PW? 
oczywiście że mogę  😀
Nie wiem, to pytanie należałoby zadać Quancie, możesz wysłać jej PW?   

a czy ten wątek nie służy własnie do zadawania takich pytan?
chyba po to go Quanta zakladała....

to, że znalazły sie w nim sprawy dot moderacji wynikaja z tego, ze watki do narzekania na moderacje zostaly zamkniete... ale to nie zmienia faktu, ze on powstal po to zeby mozna bylo TAKIE pytania zadawać.

opolanka, chyba troche przesadzasz. daj ludziom oddychac (czasem) 😉
Caroline ale o co Ci chodzi teraz? Grzecznie odpisałam, że nie znam odpowiedzi na to pytanie. Jesli ktoś chce się dowiedzieć, to może uderzac do Quanty  🤔 🤔

A jak widzę W&W się jakoś nie obraziła...

Zauważyłam, że Quanta się w tym wątku raczej nie udziela, może nie ma czasu i PW wysłane do niej jest najpewniejszym sposobem uzyskania odpowiedzi. A Ty wszedzie wietrzysz podstęp. Szkoda.

Pozdrawiam.
Grzecznie odpisałam, że nie znam odpowiedzi na to pytanie.

to by wystarczylo.

Jesli ktoś chce się dowiedzieć, to może uderzac do Quanty  🤔 🤔

no to napisala pytanie we wlasciwym wątku. po co sie dziewczyny czepiasz i przeganiasz?

A jak widzę W&W się jakoś nie obraziła...

a po co pisac tak zeby sie zastanawiac nad tym czy ktos zostal obrazony?

Zauważyłam, że Quanta się w tym wątku raczej nie udziela, może nie ma czasu i PW wysłane do niej jest najpewniejszym sposobem uzyskania odpowiedzi.

a ja zauwazyłam, że go CZYTA. pisac nie musi codziennie, nieprawdaż?
(jak nie ma czasu to i PW nie przeczyta :P)

wydawało mi się, że to jest wątek, w którym mozna pisac co by sie chcialo zmienic/ulepszyc/poprawić na forum.

jak nie możesz pomóc - to siedz cicho i tyle. a nie przeganiaj ludzi. mają miejsce do pisania takich pytań, więc im na to pozwól. wystarczyłoby jakbys napisała "ja nie wiem". przeganianine na PW nie bylo potrzebne. i tyle.

i wyluzuj wreszcie  🤣
nie wietrze podstepu, nie lubie tylko zbednego "zarzadzania ludem" 😉
Moja propozycja wysłania PW była dobra radą, a nie przeganianiem ludzi.

Lepiej ty wyluzuj.

😵
ej ej ej wyluzujcie
dziewczyny co wy takie bojowe
Ja nie jestem bojowa. Nie mogę dac rady, nawet niezbyt dobrej, bo zaraz lud rozganiam  😎 😁
Moja propozycja wysłania PW była dobra radą, a nie przeganianiem ludzi.
haha,  😵 (ze smiechu)  🤣
TO byla dobra rada?? no baaaaardzo pomocne to było  🤣 wyjątkowo  🤣

opolanka, ludzie maja miejsce do zadawania pytan, wiec pozwol im pytać. to wszystko 🙂

dodane:
Ja nie jestem bojowa. Nie mogę dac rady, nawet niezbyt dobrej, bo zaraz lud rozganiam  😎 😁

ale dobra rada to cos w stylu: tu sobie kliknij, to ci wyskoczy

a nie "napisz PW"

łapiesz?  🙂
caroline, nie zagalopowuje się. "lalka" to przesada, nie jestem Twoją koleżanką z piaskownicy. Czep się kogoś innego, bo na mnie nie działasz 😉 Widzę, że Aurelia przestała się udzielać, więc znalazłaś sobie nowy obiekt.

EOT

Zatem W&W odpowiem jeszcze raz na Twoje pytanie, zgodnie z tematem wątku - moderatorzy nie wiedzą, nie mają możliwości tego zrobić, może to zrobić tylko Quanta, jak będzie, to pewnie odpowie, a ja specjalnie napisze do niej PW aby sprawe jak najszybciej wyjaśnić.

pozdrawiam
ja już pw napisałam i odpowiedź dostałam więc spoko 😀
to chociaż napisz co Quanta na to - czy to się da zrobić 😉
oczywiście że sie da .
Tylko musimy poczekać bo nie wszystko na raz 😀
będzie zajmować sie tym systematycznie 😀
Dzięki 🙂

pozdrawiam
Zatem W&W odpowiem jeszcze raz na Twoje pytanie, zgodnie z tematem wątku - moderatorzy nie wiedzą, nie mają możliwości tego zrobić, może to zrobić tylko Quanta, jak będzie, to pewnie odpowie, a ja specjalnie napisze do niej PW aby sprawe jak najszybciej wyjaśnić.

no proszę - jednak się da ładnie odpowiedziec, gratuluje!  😀

nie, moja droga, nie jesteś nowym "obiektem". na to trzeba sobie zasłuzyć 😉
a lalka było napisane z sympatią, ale po namysle uznałam, ze tego nie zrozumiesz i nie docenisz, wiec wykasowalam. jak widzę - słusznie 😉
Przykro mi, nie doceniłam.

nie uważam nadal, aby tamta wypowiedź miała w sobie choć nutkę ironii. nikt oprócz Ciebie tego tak nie odebrał. Z resztą, nie ważne.

Dla mnie EOT
nie uważam nadal, aby tamta wypowiedź miała w sobie choć nutkę ironii. nikt oprócz Ciebie tego tak nie odebrał. Z resztą, nie ważne.

alez ja nie twierdze, ze tamta wypowiedz byla ironiczna!
absolutnie! ja TEZ tam nie widze nawet nutki ironii.

ja tylko uwazam, ze tamta wypowiedz byla niestosowna. skoro jest wątek do zadawania pytan Quancie, to nikt zadajacy jej pytanie nie powinien byc z niego przeganiany. i tyle 🙂
A mnie się wydaje że opolanka chciała tylko pokazać jaką moc ma PW i włala 🙂 napisała WW nic ją to nie kosztowała i w expresowym tempie otrzymała odpowiedź  😅
Dobra dobra, przegoniłam. Niech będzie  😁 😁 ja naprawde nie mam na to czasu  😎
Dobra dobra, przegoniłam. Niech będzie  😁 😁 ja naprawde nie mam na to czasu  😎

masz, masz  😎 inaczej nie mialabym z kim tu pisać 😉
poza tym prosze jak milo - mozna nawet kulturalnie sie pospierać  😁
Ty najwyraźniej masz go więcej, więc możesz mnei zastąpić na fotelu szeryfa.

pozdrawiam
Ty najwyraźniej masz go więcej, więc możesz mnei zastąpić na fotelu szeryfa
ale po co te złośliwości? juz pisalam, ze ja sie za moderowanie wezmę, bo wiem, że szybko by mi nerwy pusciły na tym forum i nie powstrzymałabym złosliwości 😉 a to takie nieprofesjonalne, uzytkownicy sie potem czepiaja, atmosfera gestnieje coraz bardziej i jest niemiło. nie, ja sie doskonale nie nadaje do tego zadania 🙂

tak apropos złosliwości - może dowcip na rozluźnienie atmosfery? 😉
Ejjj dziewczyny, wyluzujcie już🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się