A., zgłoś to, niech pozostali modzi rozpatrzą - jak wstaną.
Mysle ze tak powinnam zrobic: ja bylam zgloszona za niewinne slowo uzyte rowniez w takowym kontekscie: F-word jest i bedzie zawsze slowem niecenzuralnym.
Wpuścić kilka bab do jednego pokoju - i poczekać... 😵 Jak ja się cieszę, że pracuję z facetami... Zmykam popracować 😎
EDIT: żeby nie było, na początku było śmiesznie - nawet monitor ucierpiał przejściowo - teraz jest już tylko żałośnie. Nie mam praw administracyjnych, ale i tak sugeruję dać sobie siana. Żucie objętościówki uspokaja. 🙂
Arimona, tez nie wiem. dla zainteresowanych: uzytkowniczka dostala ban, za podwojne konto. a dla ciekawostki powiem, ze zdenerwowalo ja to, ze wyedytowalam jej odpowiedz w watku oddam-przyjme, czyli nowy dom dla konia. uzytkowniczka zamiast odpowiadac na ogloszenia przez pw, zglaszala je moderacji.
Wczoraj wysłałam PW do pewnej forumowiczki, ale w wiadomościach wysłanych mam tylko samą treść, nie ma tam nic o tym do kogo wysłałam ta PW Chciała bym się z nią skontaktować ale nie mam jak bo nie pamiętam jej Nicku :/ 🤔wirek: Da się coś z tym zrobić?? 🙇 🙇 🙇
tez uwazam, ze dwojka jest najbardziej wyrazista 😉 przydalby sie 😀 edit: jeszcze ten jest dobry: edit, bo zamiast simpsonowego facepalmu pokazuje mi baner sadistica...
Myślę, że to dobre miejsce na moją propozycję: czy nie dałoby się kasować niektórych wątków zamiast pozostawiać je pt. "edit"? Koński dział ma kilkadziesiąt stron i praktycznie co 5 wątek w który wchodzę okazuje się pusty, bo jest np. dublem, na jednej stronie jest ich i owych "editów" po kilka. Nie byłoby czytelniej bez nich? :kwiatek:
Altiria, technicznie dałoby sie. Logistycznie - uzasadnione jest aby zostawały. Aczkolwiek... po co w nie w ogóle włazisz, skoro mają tytuł zmieniony własnie po co to żeby zabłąkane dusze na nie czasu nie traciły 🙄
caroline, tylko niektóre nie mają zmienionych tytułów. Zapomniałam o tych ikonkach przedstawiających zamknięty wątek, ale nawet jeżeli w nie nie wchodzisz, to i tak rozciągają forum na kilkadziesiąt stron i w mojej skromnej opinii byłoby wygodniej bez takich pustych, nie potrzebnych tematów. Ale to była tylko luźna propozycja. :kwiatek:
PYTANIE DO MODERATORA!!!! NIE ROZUMIEM DLACZEGO WĄTEK KUPIĘ - OGŁOSZENIA ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY!!! ŻEBY ZOBACZYĆ CO KTOŚ CHCE KUPIĆ TRZEBA CZASEM ZWIEDZIĆ KILKANAŚCIE STRON - UWAŻAM ŻE TEN WĄTEK JEST POTRZEBNY - JAKIE JEST WASZE ZDANIE.
TREŚĆ W NOWYM WĄTKU BYŁA NASTĘPUJĄCA:
"ABY NIE ZAŚMIECAĆ WĄTKU OGŁOSZENIOWEGO GŁÓWNIE Z RZECZAMI SPRZEDAM - PROPONUJĘ NOWY:
KUPIĘ- proponuję tutaj wpisywać ogloszenia typu KUPIĘ - WG REULAMINU W OGŁOSZENIACH - będzie łatwiej osobom, które mają różne przedmioty końskie lub konie na sprzedaż znaleść osboby zainteresowane....
Zapraszam do zamieszczania ogłoszeń...."
Ogłoszenia powinny być w dwóch wątkach - kupię orrza sprzedam - mówię o "dziale końskim".
to już było parę razy wałkowane. jak komuś niewygodnie tutaj handlować to ma portale - allegro, ebay i inne. tam mu będzie wygodniej. a tutaj to jest forum dyskusyjne. i więcej wątków ogłoszeniowych nie będzie.
Może dobrze by było zapytać użytkowników czy chcą taki podział? A nie tylko sugerować się jedną subiektywną oceną?
Forumowicze jaka jest wasza opinia na ten temat?
P.s. Nie chodzi o "handlowanie" ale o ułatwianie czytania wiadomości i przejżystość wątku. A portal nie służy tylko JEDNEJ osobie, tylko ....większej społeczności no chyba, że się mylę 🙄
napisałam już - przejrzyście masz na allegro na przykład. bo to jest portal sprzedażowy/handlowy.
a tutaj jest forum dyskusyjne. i nie będzie nowych wątków ogłoszeniowych, dla kupujących, dla sprzedających, dla szukających konia, dla sprzedających konia, ani innych.