Forum pomoc, uwagi, testy »

Książka skarg i wniosków

Burza, po połączeniu wątków zniknie logiczna ciągłość rozmowy. Bo posty przemieszają się i ułożą chronologicznie.
Powiedziałabym, że rozpleniła się może rozmowa, ale już trochę po ptakach, na działania porządkujące.

P.S. Jestem b. wdzięczna za opcję "ulubione tematy" 🙂 Przydaje się cały czas 🙂
rozwazałyśmy taka mozliwość i uważamy to za najlepszy pomysł. Ale zrobi się wielki bajzel.zostanie tak jak jest. Na razie przynajmniej.
Teodora, kwestia ginących zdjęć - jak fotki są wstawiane z innego serwera, to ja tu nic nie pomogę. W tym wątku na stronie 6, o której piszesz, są fotki z photobucket oraz z jakiegoś sunhoof - może aktualnie któryś serwer był przeciążony, albo padł. Skrypt do zmniejszania wilekości fotek nie ma na to wpływu - on działa w ten sposób, że ciągnie normalnie pełne fotki i dopiero kiedy przekraczają jakiś rozmiar to je zmniejsza. Gdyby się wybałuszył i nie zadziałał - to widać by było normalne, nie zmniejszone zdjęcie.
Proszę jednak o raportowanie o tego typu przypadkach, potrzebny byłby mi przykład na bieżąco, z konkretnym linkiem do wątku (więc jeśli ktoś nie widzi fotki to niech pisze do mnie PW, albo w KSiW, będę też dodatkowo wdzięczna za screen).

O, to pojawiła się taka sytuacja znowu:
Tu: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,816.390.html
Co ja widzę tak: (czyli nie widzę zdjęcia wklejonego przez Bogdan - Szepcik też zresztą nie widzi).
A to "niewidoczne zdjęcie" to: (sprawdziłam cytując wiadomość Bogdan). Niewidoczne zdjęcie otwiera mi się z url bez problemu.
Ok rozumiem.. skoro tak musi być 😉
Jeśli to możliwe proszę o modyfikację funkcji "Zgłoś do moderatora".

Chciałam zgłosić swój post, ponieważ zrobiłam dubla, a system mnie wyśmiał twierdząc, że to bez sensu 😉
abre, zawsze możesz po prostu wysłać do nas maila z prośbą o usunięcie. To chyba prostsze wyjście, niż kolejne godziny dłubania Q w forum 😉
Owszem, mogę. Nie wiem jak wygląda ta funkcja w kodzie ale jeśli jest to usunięcie kilku jego linijek to też nie powinno być z tym problemu. Więc proszę o to, jeśli to możliwe 🙂
nie chcący wysłałam dwa razy tą samą wiadomość, ale nie mogę tego zgłosić moderatorom, bo mi się pojawia idiotyczny komunikat, że nie mogę zgłaszać własnej wiadomości, bo to bez sensu...
to gdzie zgłłaszać prośbę o usunięcie?

edit- w watku Hipodrom Sopot. Proszę o usunięcie wpisu. Nie wiem jak można pomylić słowa zmień i cytuj, ale jak widać da się...
kate, trzy posty wyzej o tym wlasnie mowa - napisz pw do moda, najlepiej z podaniem linku + dla pewnosci strony, zeby nie musial specjalnie szukac
dzięki za cynk, już posprzątałam 🙂 / a.
dlaczego jest taka duża ilość ludzi ostrzeżonych i moderowanych? ke koza?...
Bo coś przeskrobali i zasłużyli na to, tak mi się wydaje.
czy ja mogłabym poprosić w imieniu samej zainteresowanej o sprawdzenie co się dzieje z kontem Karolas? chyba nie może się zalogować coś nie tak z hasłem jak sądzę.. jeśli mogę prosić którąś z modek o sprawdzenie zmiane hasła na jakieś tymczasowe może żeby mogła sie zalogować?
Czy mogłabym prosić o taką zwykłą uśmiechniętą emotkę?  :kwiatek:

W tym stylu bo przy tej zawsze mam wrażenie że się szczerzę  🙂

No i trudniejsza sprawa.

Ja siedzę na re-volcie, koleżanka na voltopirach. Gdy podsyła mi link ten przenosi mnie nie do konkretnego wątku tylko do strony głównej voltopirów. Niezależnie od tego czy jestem zalogowana na jednym forum czy na dwóch.
a z kolei linki z re-volty na voltopiry dzialaja bez zarzutu 😉
Jaka jest róznica miedzy re-volta a voltopirami? :> (dotychczas nie mialam pojecia o istnieniu voltopirów... weszlam przed chwila i wyglada na to samo, tylko pod inna nazwa i z odrobine innym dizajnem?)
Hiacynta, no i dokładnie tym się tylko różni🙂
A ja mam prośbę.
Czy ta ikonka ->  👿
mogłaby przestać nosić moję imię?
To był żenujący zart admina volty i chyba nie musimy go ciągnąć?
Ja nawet nie wiedziałam, że ona ma coś z Tobą wspólnego...
Ja też nie... 🙂
To było za czasów, kiedy admin dodawał ikonki, i kto chciał mógł podrzucić swoją ulubioną i dodał lub nie. A ponieważ ja często wyrażałam swoje niezadowolenie z jego pracy, to wściekła ikonka dostała moje imię. Prawdam, że zabawne? :>
Pamiętam tą sytuacje ale myśle,że potraktować to można tylko i wyłącznie jako wyróżnienie Marzena🙂
Marzena - oczywiście, ja tam byłabym dumna że mam "własną" ikonkę 😉
świetnie pamietam całą sytuacje i jakkolwiek rozumiem, ze sygnowanie swoim imieniem emoty moglo sie znudzic, to w chwili jej wstawiania do skryptu byla raczej sympatyczna atmosfera
http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=523&st=0&sk=t&sd=a
Marzena zostaw!

Linka też ma swoją  😀  💃
o niezłe, marze i tanczacalinka - ja tam bym się nie obrażała 😀
Burza, i bardzo ją lubię
choc ta kibicuj bardziej do mnie pasuje
yyy a nie dało by się zrobić czegoś takiego jak na volcie volcie, że na pierwszej stronie było widać, kto ma dzis urodziny?  😎
to wina mojego komputera, przegladarki czy wy tez tak macie?
po wybraniu emotki miejsce pisania wskakuje automatycznie przed pierwsza litera wiadomosci..
cieciorka, u mnie czegoś takiego nie ma...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się