Cieciorko, ty jesteś uczciwym użytkownikie ale niestety jest cała masa ludzi, którzy tacy nie są ... Nie chce pisać po czym i jak banujemy, bo to samo nasuwa rozwiązania jak to ominąć 😉
Sprawdziłam sobie i nie Pola tylko Polinezja ! 😉 Cieciorko takie rzeczy najlepiej zgłaszac na Pw do któregoś z moderatorów :kwiatek: [dostałaś moje pw ? ]
Wątek "dlaczego naturalsi budzą tyle kontrowersji" zaczyna być niesmaczny, wyzywanie sie formalnie od głupich i nie tylko, raczej nie sprzyja normalnej dyskusji, fakt ze w tym wątku daleko do normalnej dyskusji ale to już przegięcie.
czy nie mozna w koncu zbanowac tej jakze boskiej fenomenalnej F ?! przeciez to jest jakas paranoja!!!!!!!!!!!!!!!! (watek o stajniach krakowskich). 🍴 zrobcie cos z nia, bo bedzie wojna i to nie mala 👿
Tytuł "epidemia kleszczy" jest niepoprawny merytorycznie. Proponuje zmianę na np.Inwazja kleszczy =albo epidemia chorób odkleszczowych =ale będzie to wątek niekoński wtedy.
A ja wnioskuję o odrobinę umiaru i wysyłanie linków do konkretnych postów. Nikt nie będzie szukać postu w jakimś tam temacie, na którejś tam stronie po to, żeby go usunąć - link ułatwia sprawę.
F...
Nie zmieniajmy również każdego tytułu - co chwilę literówki (no ok, jak się poprawi łatwiej będzie znaleść), co chwilę się nie podoba, bo błędny, źle brzmi itd, itp. Po zmianie zaraz wnioski o powrócenie do poprzedniej formy, bo przyzwyczajenie czy jakaś tam wolność wypowiedzi, prawa autorskie itd 😉 Nie przesadzajmy.
Co do tytułów-epidemia jest bez sensu,ale się nie upieram-może być nawet ejakulacja. 😁 Jak stryjenka uważa. Ale tu : http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,196.0.html oSrodki na oŚrodki mozna by zmienić? 🙇