link w poscie #497 http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,519.480.html rozjezdza całą stronę, nawet nie mam jak kliknąć 'zgłoś do', chyba że dokleję drugi monitor 😉 jak znajdziecie chwilę czasu to bardzo proszę o edycję i zamianę linka na skróconą wersję :kwiatek:
Właśnie zobaczyłam swój post w "komu konia w trening" i przybiegłam 😡 Przepraszam za podanie za długiego linka 🤦 U mnie strona w ogóle się nie rozjeżdżała, tylko link się ładnie skrócił to myślałam ze innym też tak się zrobi.. 😁
ninevet, po co dzielilas "watek czy konie arabskie nadaja sie do westernu", skoro caly ten watek jest o pradisie i o jego wlascicielce, a teraz sa dwa takie watki... moze lepiej zmienic tytul tamtego watku, bo tak to juz bez sensu.
ninevet, po co dzielilas "watek czy konie arabskie nadaja sie do westernu", skoro caly ten watek jest o pradisie i o jego wlascicielce, a teraz sa dwa takie watki... moze lepiej zmienic tytul tamtego watku, bo tak to juz bez sensu.
eh.. masz racje, cofnę swój błąd wieczorem :kwiatek: narazie piszcie w nocym
za KOLEJNE ogłoszenie - a to juz różnica, bo recydywa oznacza, ze ktos sobie bimba z obowiazujacych reguł na całego to niech widzi, ze sobie nie mozna zlewac zasad
Będzie karane ostrzeżeniem na 14 dni. Osoby, ktore nagminnie będą łamały ten punkt regulaminu zostaną ukarane uciszeniem na 7 dni, a także te, które będą kasowały swoje ogłoszenia i wstawiały je ponownie przed upływem terminy ich ważności.
No właśnie, co to znaczy nagminnie?? Bo powiem że dla mnie zdecydowanie powtórzenie czegoś 2 razy nie jest jeszcze nagminne...
xxagaxx - ale jego posty nie znajdowały się w ogłoszeniach do których ten regulamin się tyczy.
2. Forum nie jest tablicą ogłoszeniową (poza wątkami do tego przeznaczonymi) i nie jest boardem reklamowym.
4. Na forum zabrania się:
a) zamieszczania:
- reklam bez zgody administratora,
5. Zaleca się: - przed założeniem wątku sprawdzić czy już taki nie istnieje korzystając z wyszukiwarki forum
No i na koniec moje ulubione.... 🙂 6. W wypadku rażącej sprzeczności z regulaminem admin bądź moderatorzy mają prawo użyć środków ostrzegawczych: a) ostrzeżenie, b) wypowiedź moderowana, c) uciszenie, d) ban. Decyzję o wadze przewinienia i stosownej kary podejmuje moderator na podstawie własnego uznania.