podczas gdy piglet, dotała tylko słowne upomnienie ( a stało tam wp..dol, podobnie jak u wrotka). link do posta: [url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,95.msg515620.html#msg515620]http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,95.msg515620.html#msg515620[/url] przeczytałam regulamin, i nie widziałam niestety zapisku w nim że użytkownicy na w dostają ostrzeżenia a użytkownicy na p nie. no ale mogłam coś przegapić, proszę mnie wtedy porawić. będę wdzięczna :kwiatek:
[quote author=opolanka link=topic=2273.msg516209#msg516209 date=1268306993] powiem szczerze, że indira nie jest nowym użytkownikiem, a do tej pory nikt się nie uskarżał na jej styl pisania. Wielu z nas zdarzaja sie "wpadki" - literówki, niezrozumiałe wyrazy. Ale bez przesady. Nie przypominam sobie, żeby jej posty wyglądały jak sarkastyczna wypowiedź moderatora ze strony wcześniej: oj, złą pamięć masz 😉 już wiele miesięcy temu narzekania na nią szły
a co do owej sarkastycznej wypowiedzi moda, to moim zdaiem ładnie odzwierciedlała wiadomy "styl". no... może tylko miliona wielokropków brakowało do "klasyku" 😁 [/quote]
pamietam, ze była akcja wielokropkowa, ale bez przesady 😉
wawreku/wawerku/wawrku/wawrek (nie mam pojęcia jak odmienić ! przepraszam!) Ja to rozumiem, ale Wy, Moderatorzy, stoicie na straży regulaminu, a nie własnych uprzedzeń. A sensowność i jednolitość Waszych decyzji, usprawni moje korzystanie z regulaminu forum.
rozumiem że jako użytkownik na k jestem poza "strefą zgniotu " 🥂
Proszę wszystkich, którzy pisali coś w wątku " oddam, przyjmę czyli nowy dom dla konia" w dniu 2 marca o sprawdzenie swoich postów. Myślałam, że jestem w Ogłoszeniach, chciałam pokasować "przeterminowane" posty i w związku z tym wykasowałam czyjś post. Nie wiem czyj on był gdyż patrzyłam jedynie na datę. 🤦 Bardzo przepraszam tą osobę i przepraszam za zamieszanie które w związku z tym wniknęło.
Istnieje potrzeba wydzielenia z wątku "Dlaczego naturalsi wzbudzają kontrowersje?" ciekawej dyskusji o motywowaniu koni. OT potężny ale wart zaistnienia. Tylko kłopot, bo już się wątki poplątały trochę 🙁. Jest to nadal czytelne. Gdybym wiedziała jak wskazać odpowiednie posty, to bym to zrobiła, ale nie wiem 😡
halo, wątku nie czytam, ale może pomogę - w poście na dole masz #link i klikasz na to ppm i masz "kopiuj adres odnośnika" i wtedy wklejasz "od tego postu do tego postu i później post: te, ten, ten i ten"
ja wydzielając posty i tak nie widzę dat 😉 albo są baaardzo malutkie, najłatwiej będzie jak podasz pierwszy post offtopicu a dalej już sobie poczytam 😉
Chciałam tylko dodać, że zostały dwa posty które powinny trafić do wydzielonego tematu motywacja konia a mianowicie post nr 512 i 514 nie wiem jak podlinkować konkretny post...
W temacie "Motywacja. Co kieruje końmi?" Julie napisała z 5 postów pod rząd. Wątek zrobił się dość mało przejrzysty 😉 Jakby można je było scalić, to byłabym wdzięczna :kwiatek:
czy to jest normalne ze ktoś zostaje uciszony, po czym kasuje swój nick i robi sobie nowe konto? i jak w końcu jest z ta zmiana nickow , bo nie nadążam? 😲 w wątku o kontrowersji naturalsow nikt nie od odreagowal na moje zgłoszenie na całkowita edycje postu. ❓ 😲