Jakie 2:1? Nie przypominam sobie, żebym cytowała tu nasze wspólne ustalenia, a to, że tylko my 2 podjęłyśmy się dyskutowania z Tobą nie jest powodem do tego, żeby osądzać nas, że robimy coś wbrew W.
Lostak głupiaś! Powinnaś teraz wypowiedzieć krucjatę moderatorom, grozić sądsmi - no ogólnie foch z przytupem i kopem z półobrotu, a Ty tak grzecznie post kopiujesz? Wstydź się babo, miałam o Tobie lepsze mniemanie! 🤬
Nie rozumiem dlaczego lejecie wodę na młyn. Skoro F. domaga się opinii Quanty, a Wy, jako moderatorzy zrobiliście, według własnego osądu, słusznie- to po co się nadal wdawać w bezsensowną dyskusję z F.? Tak sobie myślę, że milczenie Quanty jest bardziej niż wymowne. To po co grzebać kijem w mrowisku?
Nie rozumiem dlaczego lejecie wodę na młyn. Skoro F. domaga się opinii Quanty, a Wy, jako moderatorzy zrobiliście, według własnego osądu, słusznie- to po co się nadal wdawać w bezsensowną dyskusję z F.? Tak sobie myślę, że milczenie Quanty jest bardziej niż wymowne. To po co grzebać kijem w mrowisku?
Właśnie weszłam tu, żeby napisać dokładnie to samo (nawet o wodzie na młyn 😉 ). Ode mnie tylko drobna uwaga do pozostałych użytkowników - jeśli nie będziecie pisać do F., nie będzie miała pretekstu, żeby pisać w kółko to samo, bo przecież sama ze sobą nie podyskutuje 😉
żeby pisać w kółko to samo, bo przecież sama ze sobą nie podyskutuje 😉
I wreszcie ktoś załapał o co chodzi :kwiatek:
O to już chodziło w wątku krakowskim aby przestać mnie zaczepiać i wypisywać brednie na temat stajni.
Gdyby mnie lub moich pensjonariuszy nikt nie prowokował,to i wpisów o stajni byłoby mniej.I proszę wnikliwych o zaglądnięcie tam i poczytanie ile razy musieliśmy dementować i ile razy odpowiadałam na złośliwości zaczęte przez innych.
Gdyby Panie Moderatorki nie poddały się presji paru userów z naszego wątku,a potem nie zadziałały ponad regulaminem tego forum i nie tłumaczyły swych poczynań spamem lub trudnością czytania i tonem?(nie widzę w regulaminie takich powodów do ich działań)-to nie byłoby całej tej historii.
I kto mądry widzi jej prawdziwe przyczyny i czynniki,które ją wywołały.
I bawi mnie wielce,że część użytkowników zachowało się jako to stado owieczek(skądinąd sympatyczne stworzenia).
Ciekawe ileż to osób poczuje się owieczką,a w związku z tym uzna,że je obrażam?
Ale to nie znaczy - przyznać rację. Nie ma obowiązku przyznawania racji bo ktoś tego chce. I sądzi, że jeśli powtórzy coś 50 razy - to stanie się prawdą. Przypomnę - do wspomnianych wątków nie zaglądałam i nie zamierzam.
Cejloniaro,wielki,wielki ukłon w Twoją stronę ode mnie.
Bardzo dziękuję i jestem pełna uznania za taką postawę :kwiatek:
Halo to,o czym piszę od pierwszego razu było prawdą.
I owszem,że nie ma obowiązku przyznawania racji,ale w takich wypadkach,jak ta historia wychodzi,co kto sobą reprezentuje.
Moim prawem jest pisanie postów,moim jest bronienie się i dementowanie-jak to miało miejsce w wątku krk i tu.Każdy użytkownik ma takie prawo i regulamin mu tego nie zabrania. Natomiast Moderatorzy mają swe poczynania opierać o regulamin,a w tym wypadku obie Panie wobec naszej stajni,wobec mojej pensjonariuszki i wobec mnie wielce przekroczyły swoje uprawnienia.
A tłumacząc się ze swych działań, podawały jako ich powód nieistniejące w regulaminie punkty np.trudności w czytaniu wątku,ton lub próbowały nasze posty określić mianem spamu,co mija się z prawdą. Każde ich następne działanie wobec nas (kolejne kary) ma swą genezę w powyższym.
Szkoda,że nie zaglądałaśHalo do wspomnianych wątków,bo być może wyraziłabyś tu teraz inne zdanie.
Ale to nie znaczy - przyznać rację. Nie ma obowiązku przyznawania racji bo ktoś tego chce. I sądzi, że jeśli powtórzy coś 50 razy - to stanie się prawdą. Przypomnę - do wspomnianych wątków nie zaglądałam i nie zamierzam.
Oceniam za to na podstawie tego wątku. Można mieć 100% racji i zachowywać się dziwnie. Nie twierdzę, że moderatorki miały podstawy, twierdzę, że tu F. jest namolna i napastliwa. Może jest to sposób na lansowanie swoich racji (coraz częstszy) ale nie trawię czegoś takiego. Jeśli tak samo było w stajniach krakowskich, to ogromnie współczuję czytelnikom. Dla niektórych cel uświęca środki. Przykre.
Jeśli tak samo było w stajniach krakowskich, to ogromnie współczuję czytelnikom. dziękuje za współczucia 😉 chyba sie nikt nie dziwi ze większość sie cieszy ze stajnia F ma własny watek
Zatem-witaj w domu! Dużo się działo. Ja się uczyłam asertywności na Sznurce a ona na mnie, Ciebie wylaliśmy bo Wawrek nas podpuścił , F.wyzywa nas od mizerii i dziś oddajemy konia jednej dwunastolatce . To tak w skrócie.
wybacz ja się niczego na tobie nie uczyłam ale dobrze wiedzieć ze volta to doświadczalne poletko życiowe dla niektórych, pewnie potem lepiej sobie radzą i w spożywczym i u fryzjera
uła, z pokorą przyjmuję ostrzeżenie, ale mam pytanie. myślałam, że jeżeli ono samo się zmniejsza do rozmiarów obowiązujących na forum to może takie pozostać.. nie może?
Dozwolony rozmiar na forum to 800x800 pikseli i do tego rozmiaru zmniejsza zdjęcia nasza galeria na przykład. Twoje zdjęcie było dużo większe niż dozwolony rozmiar.
Każde zdjęcie zmniejsza się do jakiś tam rozmiarów nie rozjeżdżających forum, ale żeby się zmniejszyło musi najpierw się załadować i tu jest pies pogrzebany.
W wątku z pytaniami żółtodziobów w ostatnim poście olinekx została ujawniona nasza prywatna korespondencja, w dodatku wyrwana z rozmowy i wychodzi na to, że ja jestem zła i niedobra. Proszę o wykasowanie tego z postu tej osoby (w końcu prywatna korespondencja) oraz o ostrzeżenie dla niej.
edit: Dziękuję Ninevet :kwiatek: , chciałabym jednak prosić jeszcze o usunięcie postu _kate, ponieważ jest to tam zacytowana również moja prywatna korespondencja oraz - w takim przypadku - usunięcie mojego ostatniego postu, bo wtedy by się juz do niczego nie odnosił.
jak już dyskusja się uspokoi, to bardzo proszę o przeniesienie OT dyskusji o dopasowaniu siodła z ZNK do wątku o dopasowaniu siodeł. dyskusja zaczyna się od tych zdjęć: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,14621.msg514499.html#msg514499 (byłoby miło jakbyscie je tez do wątku o dopasowaniu dokleili, zeby nasza dalsza dyskusja nie była bez sensu - bo bez zdjęć) następne parę postów jest przemieszane, później już ciurkiem lecimy OT 😉