Zresztą, nawet jeżeli większość skojarzyła to z chorobą, to co z tego? Wyluzujcie z tą polityczną poprawnością. Jaki następny wyraz znajdzie się na indeksie? Niepełnosprawny? Murzyn?
chciałyśmy ale one w miniaturce bardzo tracą, kary koń znika 🤔
ten avek byłby boski 🙂 Można się umówić 😉, że kary to opolanka ze względu na aktualną możliwość bytności na rv 😉🙂 Zawsze można ją "wyczernić" jakby co 🙂 (o ile to możliwe-noga jestem w tym temacie)
Grzegorz a dałbyś sobie nick "niepełnosprawny"? No chyba nie. Ja jestem po prostu zdania, że nawet gdyby 20% uważało że to nie fair, to w tym wypadku należało by uznać ich zdanie. Ja jestem na nie 😉.
[quote author=TA-KI link=topic=2273.msg496261#msg496261 date=1266845213] Grzegorz a dałbyś sobie nick "niepełnosprawny"? No chyba nie. Ja jestem po prostu zdania, że nawet gdyby 20% uważało że to nie fair, to w tym wypadku należało by uznać ich zdanie. Ja jestem na nie 😉. [/quote] Oj pewnie,że na NIE. Co tu ma poprawność do rzeczy? To kwestia taktu.
A ktoś tu w ogóle rozważał wrzucenie tego w nick? Bo tak czytam i czytam, ale znaleźć tego nie mogę. Jedynie Dworcika napisała: Nie będzie tego w podpisie 😉
[quote author=TA-KI link=topic=2273.msg496261#msg496261 date=1266845213] Grzegorz a dałbyś sobie nick "niepełnosprawny"? No chyba nie. Ja jestem po prostu zdania, że nawet gdyby 20% uważało że to nie fair, to w tym wypadku należało by uznać ich zdanie. Ja jestem na nie 😉. [/quote]
A gdyby 80% było na tak przeciw tym 20%, to co ❓ Wg zasad demokracji te 20% to se może.
Ale niepełnosprawny jest jednoznaczne poniekąd, a down już nie. A czy ktoś by sobie nadał taki nick ❓ Hm kwestia gustu. Np. motylek, która zmieniła nicka, bo wcześniej miała nick otyła, ale zmieniła tylko pod presją i namową innych, bo to innym ten nick nie pasił i się kojarzył i był nietaktowny, czy cośtam.
Taniu, a Twój nick tez jest dwuznaczny i też się może kojarzyć 😜 Ale to kwestia taktu jak to ujęłaś 😁
Była też tępa_pała o ile dobrze pamiętam. Tylko to taki w sumie offtop, bo pozostaje pytanie czy jest w ogóle o czym dyskutować. Może mi ktoś zacytować fragment, w którym dziewczyny mówią o wrzuceniu tego jako nicka konta "Moderatorzy"? Ja widzę tylko stwierdzenie faktu, co się z pierwszych liter ich nicków układa. I tyle.
A gdyby 80% było na tak przeciw tym 20%, to co ❓ Wg zasad demokracji te 20% to se może.
Tak czysto matematycznie, czy zakładamy, że te 80% to ludzie na poziomie? 🤣 Właśnie jak to mówią "diabeł tkwi w szczegółach" 😉 w tym przypadku nie chodzi o czysto matematyczne rozważanie 😀.
W demokracji ludzie "na poziomie" i ludzie "nie na poziomie" są nieodróżnialni. 😉 Co zapewne prędzej czy później wypłynie, jako komentarz do wyników tych wyborów.
Demokracja nie zakłada, że mogą głosować tylko ludzie na poziomie, albo, że głos ludzi na poziomie liczy się podwójnie, czy też nawet pięciokrotnie. Diabeł może i tkwi w szczegółach, ale demokracja to czysta matematyka. Tyle za, tyle przeciw i wsio, nikt nie bierze pod IQ głosujących.
Była też tępa_pała o ile dobrze pamiętam. Tylko to taki w sumie offtop, bo pozostaje pytanie czy jest w ogóle o czym dyskutować. Może mi ktoś zacytować fragment, w którym dziewczyny mówią o wrzuceniu tego jako nicka konta "Moderatorzy"? Ja widzę tylko stwierdzenie faktu, co się z pierwszych liter ich nicków układa. I tyle.
chciałyśmy ale one w miniaturce bardzo tracą, kary koń znika 🤔
ten avek byłby boski 🙂 Można się umówić 😉, że kary to opolanka ze względu na aktualną możliwość bytności na rv 😉🙂 Zawsze można ją "wyczernić" jakby co 🙂 (o ile to możliwe-noga jestem w tym temacie) [/quote]
gratuluje zwycięzcom i życzę żeby nie pasował do nich taki avatar 😉 "Jeźdźcy apokalipsy czyli fucha" J. Duda-Gracz 😉
Dostał ode mnie upomnienie w "uchwycić chwilę" i zaraz dostanie PW, następne będzie ostrzeżenie o ile Dworcika nie postanowi inaczej. Przepraszam za zwłokę ale dopiero rozgryzam ten milion przycisków, który nagle się pojawił i nie chce narobić szkód. (np. niechcący odlepiona skrzynka moderatorów 🤔)
Prośba - zrobicie coś z wątkami przyklejonymi? "Trochę" ich za dużo. Przy 5 robi się nieczytelnie, przy 11 robi się... Co najmniej jeden można przenieść na techniczne.
Ciska byłam tam przed sekundką, na razie dostał upomnienie jeśli po nim dalej będzie źle zachowywał polecimy wg taryfikatora. Nie chce karać go "w tył". Proszę o zgłaszanie dalszych problemów związanych z tym użytkownikiem.
Deidre - zaraz spróbuję to zrobić z tym, że nie gwarantuje sukcesu
rewir - wydzieliłam tylko proszę o uściślenie w zawodach końskich wtedy zostanie w dziale konie czy we wszystkich konkursach i wtedy przeniosę na towarzyskie 😉