niestety nie umiem ale jeśli ktoś ma ochotę to mogę podesłać duży rozmiar zdjęcia 🙂
Właśnie kombinowałyśmy z kolejnością liter w nickach
ninevet: (13😲5) gdyby nie było wawrka to z pierwszych liter naszych nicków można by ułożyć "DNO" 😀 Dworcika: (13😲4) nie pytaj co z Nim wyszlo... Dworcika: (13😲4) bo mi jak wół wychodzi DOWN 🤔
przecież nie chodziło o naśmiewanie się z chorych ludzi a o spostrzeżenie i moim zdaniem zabawny wycinek całej naszej dyskusji z Dwo. Przepraszam i przykro mi jeśli Twoim zdaniem jest to niewłaściwe.
A co jest w tym rzekomo niewłaściwego? Powinna to być wielka tajemnica R-V, że pierwsze litery nicków, zgodnie z kolejność obejmowania funkcji tworzą wyraz "down"? 🙂 To słowo zakazane jest, którego Nie Wolno Wypowiadać? Nie rozumiem zamieszania - ale ja zły człowiek jestem, bo koń siostry ze względu na swój ujmujący sposób bycia został "Maciusiem". Tak, tym z Klanu.
Ale mleko się rozlało. Potrzebujemy nowych wyborów. 🙁
Down - amerykańska supergrupa pochodząca z Nowego Orleanu (Luizjana) wykonująca odmianę heavy metalu zwaną southern metalem, posiadająca w swej muzyce również elementy sludge metalu. Został założony w 1991 roku.
A poza tym jako czasownik:
V - POŁOŻYĆ; OBALIĆ; OBALAĆ; ZESTRZELAĆ; ZESTRZELIĆ
Więc jak najbardziej DOWN pasuje, bo: - położyć kres durnej dyskusji moderacja musi 😁 - zestrzelić trola czsem też 😀iabeł:
A tu wszyscy od razu z chorobą wyskakują, nie bądźmy ograniczeni.
Down - amerykańska supergrupa pochodząca z Nowego Orleanu (Luizjana) wykonująca odmianę heavy metalu zwaną southern metalem, posiadająca w swej muzyce również elementy sludge metalu. Został założony w 1991 roku.
A poza tym jako czasownik:
V - POŁOŻYĆ; OBALIĆ; OBALAĆ; ZESTRZELAĆ; ZESTRZELIĆ
Więc jak najbardziej DOWN pasuje, bo: - położyć kres durnej dyskusji moderacja musi 😁 - zestrzelić trola czsem też 😀iabeł:
A tu wszyscy od razu z chorobą wyskakują, nie bądźmy ograniczeni.
No właśnie, moje pierwsze skojarzenie tez nie było związane z chorobą. Powtórzę się, niektórzy tylko czychają na pomyłke innych tylko po to, żeby móc bic potem pianę 🙄
No oczywiście to słowo ma wiele znaczeń, no ale jednak pewnie 90% osób kojarzy się jednoznacznie z zespołem Downa i dlatego wg mnie jest to nienajszczęśliwszy pomysł na nick dla moderatorów. 🙁
Przynajmniej w moim wypadku było to pierwsze skojarzenie 🤔
Eeeeeeeeee TA-KI nie przesadzaj, że 90%. Ja tam od razu zaczęłam sobie śpiewać pod nosem Up and down, up an down i jak przeczytałam o tym skojarzeniu z chorobą to nie od razu załapałam o co biega.