A co się stało z wątkiem "walizy wazeliny"? Czy ja oślepłam czy go nie ma 😀?
Dokładnie, chciałam zadac to samo pytanie - zdaję się, że znikł po wpisie Deborah - w takim razie przyznaj się Deborah, co tam napisałaś, że wątek zniknął? 😁
Chyba nie ma... właśnie skończyłem pisać odpowiedź, kliknąłem "Wyślij", a tu "Nie ma takiego wątku". I energia wytworzona podczas półgodzinnego wyzłośliwiania się, poszła w kosmos. Jest mi zimno. 😉
EDIT: Dworcika, ale temat był przecież ciągle aktywny. Nie dało się chociaż wkleić postów do "Co mnie wkurza..."? Czy też ustawiają się one chronologicznie zgodnie z czasem wysłania, więc rozwaliłyby cały wątek?
Ja też byłam w trakcie komponowania posta, na szczęście nie czuję jakiejś wielkiej straty po moich wypocinach.
Grzegorz - nie pozostaje ci nic innego jak nawyzłośliwiać się w wątku "co mnie wkurza" 😉
A w ogóle patrząc po tym jak się rozwinęła dyskusja w wazelinie, tylko wyczekiwać jakiejś teorii spiskowej w stylu - wrotki założył wątek, mając na celu destrukcję forum, poprzez podniesienie wszystkim ciśnienia i zabrania bezpośredniego miejsca do wyrażenia swoich emocji związanych z tamtejsza dyskusją 😎
Dziewczyny, powiem szczerze, że usunęłam po kilku zgłoszeniach prowadzących do pierwszego postu, w którym to wrotki prosił o usunięcie, tłumacząc się pomyłką. Usunęłam nie czytająć co jest dalej - przepraszam, ale mam teraz taki sajgon, że zwyczajnie nie mam czasu. Jak już wyżej pisałam - przez najbliższe kilka dni będę wpadać tu tylko na wywalenie nadpsutych produktów w lodówki, kurzu nie dam rady ścierać narazie. Mam nadzieję, że dziewczyny już są, ale się nie ujawniają i przejmą na ten czas obowiązki.
Nie ma. Wrotki założył go przez przypadek, prosił o usunięcie. Wyjaśnienie było bardzo rzeczowe, więc magicznie zniknął.
ale cała reszta nie pisała tam przez przypadek skoro był wątek i miał 3 strony a moderacja nie zdążyła go usunąć na samym początku ja domagam się by wrócił chociażby w formie zamkniętej skasowana została ciekawa dyskusja, jesli w. nie pasowało trzeba było usunąc jego post, jesli nie chcieliscie drugiego hyde parku trzeba było połączyc to z watkiem co mnie wkurza dla mnie to ze wątku nie ma, że wyparował bez śladu jest po prostu chore
Dziewczyny, powiem szczerze, że usunęłam po kilku zgłoszeniach prowadzących do pierwszego postu, w którym to wrotki prosił o usunięcie, tłumacząc się pomyłką. Usunęłam nie czytająć co jest dalej - przepraszam, ale mam teraz taki sajgon, że zwyczajnie nie mam czasu.
Chyba juz wyjaśnione wszystko dla czego ten temat został usunięty 😲 Napisala tez ze postara sie nam ten watek zwrócić. Jaka polityka? Po co sie tak czepiać do człowieka? Co masz na celu ? Zeby Dworcika musiala odpisywać na twoje pretensje i miala jeszcze mniej czasu po to zeby zając sie forum i robila jeszcze więcej błędów takich jak wczoraj? Napisz do wątku "co mnie wkurza" ze ja Cie wkurzam , ze miałam prawo cos powiedzieć w obronę Dworciki swoim "kiepskim polskim" i możemy sobie podyskutowac. Tylko odczep sie juz od niej, bo juz przeginasz (nie pierwszy raz), i daj jej spokoj, niech robi na czym nam chyba wszystkim zależy - moderacji.
Arimona, czy jesteś uprawniona by odpowiedzieć mi w imieniu moderacji? zastępujesz któregoś z moderatorów? gdybym chciała byś ty mi odpowiedziała na pytanie napisałabym ci pw
nie wydaje mi się moderacja potrzebuje wsparcia w takim tonie
To jest publiczne forum, mogę sie wypowiedzieć gdzie chce i kiedy chce, i sie wypowiedziałam. 😉 I to co napisałam - to jest moje zdanie i odpowiedz na twoja prowokacje. I może ci sie nie podobać. 😀iabeł:
Moim zdaniem przeszkadzasz mi, jako użytkowniku tego forum tym ze niepotrzebnie prowokujesz (bo to jest ewidentna prowokacja) moderacje do bezsensownych dyskusji, kiedy w tym czasie Dworcika może sie zając innymi sprawami. Zwłaszcza teraz jak jest sama i na forum jest dużo roboty. Owszem możesz mieć pretensje jak każdy, (tez mi sie nie podobało ze watek został usunięty), tylko po co wymyślać nowe teorii o polityce, kiedy juz zostało wszystko wyjaśnione? Ja tylko pytam co masz na celu?
Jeżeli według ciebie tylko wyrazilas opinie i napisałaś prośbę o zwróceniu wątku ( prośbę 🤣 ), to ja odczytalam twój post tylko jako kolejna prowokacje z twojej strony w tym wątku.
aha, znaczy dziwnych pretensji i zaczepek w takim tonie od ciebie moderacja sobie bardzo życzy ? 🤣 😵
W ogłoszeniach mały bałagan, użytkowniczka Grażyna Olsztyn. Wielokrotne dublowanie, ale nie sądzę, by było celowe - ogłoszenia dodane sekunda po sekundzie, cytowane, więc chyba użytkowniczka nowa i miała małe problemy techniczne 😉 niemniej jednak dobrze by było to usunąć :kwiatek:
Mówią, że nieznajomość prawa szkodzi. To, że użytkowniczka jest nowa nie daje Jej prawa do wciskania czego popadnie bez zastanowienia i pisania postów bez czytania regulaminu. W ten sposób musiała liczyć się z konsekwencjami.
Quancie udało się przywrócić Wasz nowy ulubiony wątek:
To jest publiczne forum, mogę sie wypowiedzieć gdzie chce i kiedy chce, i sie wypowiedziałam. 😉 I może ci sie nie podobać. 😀iabeł:
i wzajemnie mogę publicznie wyrazać swoje zdanie i nie musi ci się to podobać a jak ci się nie podoba polecam przycisk [move]ignoruj[/move]
Jeżeli według ciebie tylko wyrazilas opinie i napisałaś prośbę o zwróceniu wątku ( prośbę 🤣 ), to ja odczytalam twój post tylko jako kolejna prowokacje z twojej strony w tym wątku. polecam przeczytanie mojego avatara, taka jestem i w sumie jest mi obojętne czy bedziesz mnie lubić 😎 i jeszcze raz powtórzę, jeśli nie odpowiada ci styl mojej bytności na forum - polecam przycisk [move]ignoruj[/move]
Proszę wszystkich wystawiających ogłoszenia na forum, abynie edytowali niekatualnych ogłoszeń zostawiając sam napis "nieaktualne" lub też "pomyłka", "nie ten wątek" itp. itd. Jeśli Wasze ogłoszenie jest już nieaktualne i chcecie to jakoś zaznaczyć proszę o wyedytowanie i DOPISANIE tylko informacji na ten temat pod lub też nad ogłoszeniem. Można dodatkowo zastosować przekreślenie tekstu.
Niestety wiele osób dubluje w ten sposób swoje ogłoszenia, co jest niezgodne w regulaminem wątku i niesprawiedliwe w stosunku do innych, uczciwych użytkowników.
W związku z powyższym pragnę poinformować, że metody takie traktowane będą tak samo jak dublowanie ogłoszeń i karane ostrzeżeniem.
Proszę o poinformowanie o tej zmianie innych użytkowników forum.
sznurka A nie myślałaś o tym, żeby swoje dobre pomysły wykorzystać i pomóc Dworcice w moderowaniu? Byłoby na pewno dużo przyjemniej i jeśli faktycznie możesz uratować sytuację to na pewno wszyscy na tym skorzystamy 😉 Mówię zupełnie serio, bez grama złośliwości.
Pauli, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki a poza tym czemu miałabym pomagać komuś kto kiedyś kiedy miał ze mną współpracować zwyczajnie obijał się? Może mój pryzmat patrzenia na dworickę jest wypaczony właśnie przez to że gdy byłam moderatorem to i aurelia i opo mogły potwierdzić ze dworicka była zwyczajnym nierobem
moja życzliwość polega na tym że staram się zgłaszać nieprawidłowości w działaniu ludzi - zdjęcia duże, kłótnie w wątkach, robię to chociaż nie muszę a dworicka traktuje takie działania jako zgłaszanie pierdół, zawracanie jej tyłka bo przecież nie musi, nie chce jej się itp itd
więc się czasem zastanawiam po co to wszystko? po co ten przycisk zgłoś do moderatora skoro się nie docenia ze forumowicze ja wyręczają niejako?
Nie mam pojęcia jak wyglądały kulisy waszego wspólnego moderowania, więc nie zajmę stanowiska w tej sprawie. A co do tych zgłoszeń, to chyba jednak powinniśmy być wyrozumiali, bo wyobrażam sobie, że ciężko wszystko ogarnąć jednej osobie, nawet mimo tego, że ma pewne sprawy podane na talerzu...
Jedyne, co mnie zastanawia, to fakt, że Dworcika nie poprosiła nikogo o tymczasową pomoc, myślę że znalazłyby się tu chętne osoby...
A ja mam pytanie czemu skoro Opolanka jest na forum, wypowiada się itd to Dworcika cały czas podkreśla, że ma na głowie za dużo spraw, nie nadąża i musimy byc cierpliwi. Opolanka wycofała się z funkcji moda czy jak?
Dworcika, udajesz ze nie rozumiesz bo przecież słowo "pierdoła" nie należy do twojego słownika? dajesz ciągle do zrozumienia że to drobiazgi, że nie masz czasu się tum zajmować jeśli ci się zgłasza że istnieje wątek równoległy do tego który już jest to mimo to że nie jesteś jego uczestnikiem - a zatem nie widzisz ze rozwija się w kierunku jaki już jest twierdzisz że niech sobie będzie bo tak naprawdę nie chce ci się łączyć wątków
Ostrzezenia przyznajesz jak ci się rzewnie podoba, karzesz jednych za nazywanie kogoś szczeniaczkiem a jesli ktoś kogoś innego obraża przez poł watku to sugerujesz by go poobrażał na pw albo nie tak personalnie, można też udawać ze obraża sie kogoś anonimowo i też nie reagujesz Na forum powinna być jednakowa taryfa dla wszystkich uczestników bo ja widzę ze obrażanie niektórych jest zielone światło zwyczajnie... Czemu są na forum święte krowy które mogą pluć na lewo i prawo bez konsekwencji??
Wg mnie nie nadajesz się do piastowania tej funkcji, za duzo w tym emocji negatywnych twoich, powinnaś być neutralna jako mod a nie jesteś
Opolanka nie wraca. Niestety jezygnuje. Napisałam o tym w innym wątku. Z przykrością muszę się rozstać z funkcją, bo nie mam czau, żeby pełnić obowiązki rzetelnie. Dlatego jeszcze raz dziekuje za zaufanie, którym część z Was mnie obdarzyła i mam nadzieje, że następni moderatorzy będą mogli się temu poświęcić w pełni.
pomijając już wszystko...zwłaszcza obywatelską postawę Opolank 😁i. napisze tylko,że wole moderatora leniwego niż nadgorliwego, naprawdę można by było pracować tak,że mod reaguje wyłącznie na "zgłoś do moderatora" i nie musi dalej sam sobie pracy szukać.
że wole moderatora leniwego niż nadgorliwego, naprawdę można by było pracować tak,że mod reaguje wyłącznie na "zgłoś do moderatora" i nie musi dalej sam sobie pracy szukać.
też tak uważam. Ja również jestem za moderatorem który nie jest nadgorliwy i nie wymyśla sobie pracy. Także moderator leniwy ew. nie mający czasu na pierdoły byłby najlepszy moim zdaniem.
opolanka, dzięki za ten spis za to ze umiesz podziękować w czas zostawiając po sobie dobre wrażenie tak naprawdę
Trudno, żeby zostało złe wrażenie po kimś, kogo przez dłuższy czas nie było... Nie podoba mi się, że Dworcika zebrała cięgi, a dziewczyny przyjdą teraz tylko podziękować za wszystko.
Opolanko Nie mam żadnych zastrzeżeń do Twojej działalności jako moderatora, ale wydaje mi się, że bardziej fair byłoby jednak po sobie posprzątać, a dopiero potem odejść. Oczywiście nic mi do tego jak rozliczyłyście się w swoim gronie, ale z mojej pozycji obserwatora nie wygląda to najlepiej...
Pauli, był taki czas że dworicka była przez użytkowników nazywana moderatorem niewidocznym - w pozytywnym sensie, uważali ze świetnie moderuje a tymczasem nie moderowała wcale;] sytuacja się odwróciła;] a wtedy zebrała cała trójka za to że nie moderują tak niewidocznie jak dworicka;]