Dziewuszki ale z tego co ja zrozumiałam, to w normalnym trybie pracuje teraz tylko Dworcika, prosze was o trochę zrozumienia bo są gorsze tragedie niż kilka postów pod rząd....
sznurka, może to dla mnie po prostu mało istotne, ale ja rozumiem, że one mogą mieć gorszy okres i nie nadążać, forum się nie sypie, nie psuj sobie nerwów lala!
Wątek posprzątany, użytkownik otrzymał ostrzeżenie. Dziewczyny teraz zawalone pracą, Dodo nadal nie ma dostępu do forum. Opolanka jest, ale nie może w tej chwili działać tu tyle, co zwykle. Przepraszam wszystkich, że sama MAM SESJĘ i nie planuję jej zawalać ze względu na forum, tak samo zresztą jak w roku ubiegłym, kiedy faktycznie - był moment, w którym spędzałam na forum dużo mniej czasu.
Co do działań sznurki, to mam inne wytłumaczenie, ale powiem szczerze, że Jej zagrywki nie są w stanie mnie w żaden sposób wzruszyć - robię, co mogę, ile jestem w stanie w tej chwili sama dać radę, ale cóż - nie da się wszystkim dogodzić 😉
Edit. Dziękuję Sznurko za kolejne zgłoszenie. Niezmiernie cieszy mnie fakt, iż nie masz co ze sobą robić całymi dniami i masz czas na siedzienie na forum i dokładnie czytanie całego forum, co pozwala Ci wyłapywać wszystkie drobiazgi niezgodne z zasadami i zgłaszanie nam ich. Gdybyś jeszcze zmieniła formę na mniej uszczypliwą byłoby już całkiem super. Ale ok, rozumiem, że jakoś sobie trzeba życie urozmaicać. Wybacz jednak, że w tej chwili nie poświęcę czasu na przeczytanie wątku, który zgłosiłaś - NIE MAM NA TO OBECNIE CZASU, bo wychodzę. Co więcej - najprawdopodobniej będę mogła przysiąść do forum dopiero jutro (i to pewnie wieczorem), więc masz masę czasu na zasypanie nas kolejnymi zgłoszeniami. Baw się dobrze, pozdrawiam 🙂
Zamiast pisać przydługie złośliwe epistoły proponuję żebyś zajęła się w tym samym czasie interwencjami na forum;] trzeba znac swoje miejsce w szeregu i priorytety;]
Ja nie chcę być nie miła i rozumiem, że modki też mają swoje życie ale naprawdę nie rozumiem dlaczego Dodo nie wyznaczyła zastępcy na czas swojej nie obecności spowodowanej rzekomym brakiem neta. Nie wiem gdzie jest Opolanka, bo nie widziałam jej już ho ho ho... Dworcika jest rozgrzeszona, bo udziela się, stara ale sesja to sesja. :kwiatek:
Opolanka gdzieś wyjeżdża, wróci w środę. Dodo ma zablokowane strony internetowe w pracy, w domu obecnie jest bez neta. Ja mam sesję, spędzam na forum maksimum czasu na jaki mogę sobie pozwolić, ale wybaczcie - chwilowo nie jestem w stanie zajmować się np. dzieleniem wątków i ogarnianiem wątków, w którym są awantury.
darolga, Pianissima2003 została uciszona. To nie był Jej pierwszy raz. Edytka, Conorowa otrzymała PW w tej sprawie.
Dworcika - :kwiatek: no przepotwornie mnie denerwuje takie coś... Tak samo jak cytowanie samego siebie - PERFIDNE PRZEMYCANIE OGŁOSZEŃ. I to strona po stronie! Nie wiem czy takie coś jest dozwolone, ale mimo całej sympatii jaką darzę Naciau - strasznie mnie to denerwuje! Również dział ogłoszenia.
Notarialna, to nie ode mnie zależy. Powiem szczerze, że faktycznie - jest teraz ciężko, ale jak dziewczyny wrócą, to nie wiem czy 4-ta osoba będzie potrzebna. Nie mnie to jednak oceniać.
wlasnie tez sie chcialam o to zapytac. naciau cytuje swoje ogloszenie ze strony wczesniej, jak dla mnie to ukryty dubel, dodatkowo ma nieregulaminowa ilosc zdjec...
jakim cudem z wątku "kocham Kino " zniknęła mało mi życzliwa wypowiedz Cieciorki, wypowiedź którą udało mi się tylko częściowo zacytować, a po której ślad zaginał?
Nic nie usuwałam, nie wydaje mi się również, żeby usunęła tę wypowiedź któraś z dziewczyn, bo z cytatu wynika (o ile chodzi o ostatnią stronę), że nie było ku temu żadnych powodów. Niestety nie wiem co się mogło stać, postaram się to wyjaśnić z Quantą.
byłoby bardzo miło, bo zacytowałem tylko cześć, a bez tej drugiej części, to tak naprawdę trudno się doczytać co miałem na myśli pisząc o 1984.. jężeli nie da się odtworzyć postu Cieciorki, to bym prosił o całkowite wyedytowanie mojego tamtejszego wpisu...
Dworcika,sorry,ale mija kilka dni,a Ty nadal nic...i do szczęścia quanta raczej Ci potrzebna nie jest...jest przewinienie - usunięcie całego postu - jak to możliwe - odpowiedź masz w linku zacytowanym w postach powyżej,czego jeszcze potrzebujesz?podstawy regulaminowej?proszę:
UCISZENIE - możliwość czytania forum i wysyłania PW, ale bez możliwości zamieszczania postów: na DWA TYGODNIE -gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku (punkt 5 regulaminu)
usuwając posta cieciorka sprawiła,że wpis wrotka nagle stał się jakby z kosmosu. uprzedzając - nie jestem adwokatem,ale wkurza mnie ta ignorancja- na prawdę moderacja ostatnio bardzo kiepsko działa...