doorka43, , volta wita i tyle! Jesli pytasz madrze to uzyskasz odpowedz a jesli sie "wystawiasz" to zostaniesz zjedzona. Kolorofych konisiow tu nie tolerujemy.
Mam pytanie - dlaczego użytkowiczka poziomka7 po wyedytowaniu 99% swojej wypowiedzi tutaj: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,729.30.html żyje nadal, tak jak żyła? Uprzejmie donoszę. Życzliwa 😁 Innym nie wolno, a jej wolno?
ciska, jeżeli majeczka łamie regulamin, to to zgłoś. Powiem szczerze, że nie przypominam sobie takiej sytuacji. Nie możemy zabronić wstawiania ogłoszenia zgodnego z regulaminem tylko dlatego, że kogoś wnerwia, chociaż osobiście rozumiem problem.
majeczka, ale dlaczego? ja chętnie oglądam te foty i uważam, ze jak wstawisz linki będzie Ci trudniej je sprzedać. mimo całej sympatii do Ciski uważam, ze nie ma racji
Słuchajcie to chyba przypadek, bo majeczka, zwykle wstawia takie duże ogłoszenia raz w miesiącu np, a tym razem wstawiła w ciągu dwóch dni trzy serie i może mogło być ciężko. Szczerze to ja też wolę całe zdjęcia, bo nie chce mi się każdego klikać 😉
Mi też się nie chce linków otwierać i wolę ogłoszenia z wklejonymi zdjęciami,bo d razu widać co jest w ofercie,a nie np.opis rzeczy,otwieram link a tu jakaś stara szmata,którą i tak bym nie była zainteresowana.
ja je właśnie specjalnie podzieliłam żeby takie wielkie nie były to na trzy części, sukcesywnie od razu po sprzedaniu usuwam fotkę żeby to ogłoszenie się skracało. Ja też wole jak są zdjęcia a nie linki bo łatwiej się ogląda ale jak bardzo to przeszkadza to naprawdę mogę od kolejnego zmienić na linki
bez sensu, czy jest jedno ogloszenie z dziesiecioma "obiektami" czy dziesiec i kazde z jedna fotka, watek ogloszeniowy laduje sie wolno i upierdliwie tak jest i juz, a zdjecia wygodniejsze niz linki
Wkurzają mnie przepychanki Sznurki z Tanią w "Kto/co mnie wkurza". Obojętna jest mi rozmowa nt reportażu. Nie zgadzam się z częścią jej wypowiedzi. Ale Sznurka ma do tego święta prawo, a wy się uwzięłyście i się czepiacie. Takie ewidentne czepialstwo "przyczepmy się do wszystkiego, co powie, bo jest dziś pochmurno i mamy taką ochotę". Opanujcie się.
In., Sznurka prowadziła jawny offtop, który został nam zgłoszony tak samo jak i przepychanki z Tanią. Przy czym skargi są właśnie na Sznurkę. Przeczytałam oba tematy i uznałam, że nie są to skargi bezpodstawne.
Dworcika, naślij na mnie CBŚ jeszcze In., no widzisz sęk w tym że dworicka procz tego że jest modem po prostu mnie nie lubi;] ja zresztą tez jej nie ale to nie ja naduzywam swoich uprawnien by komuś dopiec;]