Forum konie »

Służbowa Skrzynka Moderatorów

A ja już prawie mam napis "zgłoś do moderatora" 😀 prawie bo przed "zgłoś..." zostało mi #link# 🥂
wątek zamknięty
Wyjaśniła to Quanta na Technicznych: link pozwala na dostęp do konkretnego posta - i moim zdaniem to bardzo fajny pomysł.
Super, że "Zgłoś..." wróciło, tęskniłam...  😁
wątek zamknięty
czy porządki obejmują "pożyczę- wymienię -oddam" i "ogłoszenia nie końskie" ?
Bo w tych pierwszych posty są nawet z 8 grudnia a w drugim z 11 listopada
wątek zamknięty
Nie wiem czy mogę o to wnioskować ale zamknijmy temat "na pomoc  Talentowi"-bo opadają ręce i nie tylko one
wątek zamknięty
[quote author=cieciorka&okwiat link=topic=42.msg622#msg622 date=1226518560]
Ten temat też był całkiem przydatny.

przypominam, że w tym wątku słowo "sprzedam/sprzedaż" jest zakazana! od sprzedawania i kupowania jest wątek OGŁOSZENIA! / a.

Należy pamiętać również, aby ewentualne zastrzeżenia co do treści ogłoszenia lub odpowiedzi na nie wysyłać na PW. D.
[/quote]
z pozyczę-wymienię-oddam.

Więc dlaczego w 9 postach na 10 jest "wymienię lub sprzedam"?! Tak, STRASZNIE mnie to irytuje. Chyba takie osoby tez powinny ponosić kary?  😤
wątek zamknięty
Na ostatniej stronie ogłoszeń są dwa nieregulaminowe posty użytkowniczki mirela i mon.
wątek zamknięty
Mam taką drobną, ale moim zdaniem ważną uwagę żeby w temacie o sklepach internetowych aktualizować spis tych sklepów na pierwszej stronie, bo niektóre już nie istnieją/nie mają strony a jest też wiele nowych, które warto by było dodać do listy. Bardzo by się to przydało,bo ciężko szukać po całym wątku, pozdrawiam 😉
wątek zamknięty
pomyliłam wątki ostatnia strona ogłoszeń, proszę o usunięcie, przepraszam :kwiatek:
wątek zamknięty
czy porządki obejmują "pożyczę- wymienię -oddam" i "ogłoszenia nie końskie" ?
Bo w tych pierwszych posty są nawet z 8 grudnia a w drugim z 11 listopada

[quote author=cieciorka&okwiat link=topic=42.msg622#msg622 date=1226518560]
Ten temat też był całkiem przydatny.

przypominam, że w tym wątku słowo "sprzedam/sprzedaż" jest zakazana! od sprzedawania i kupowania jest wątek OGŁOSZENIA! / a.

Należy pamiętać również, aby ewentualne zastrzeżenia co do treści ogłoszenia lub odpowiedzi na nie wysyłać na PW. D.

z pozyczę-wymienię-oddam.

Więc dlaczego w 9 postach na 10 jest "wymienię lub sprzedam"?! Tak, STRASZNIE mnie to irytuje. Chyba takie osoby tez powinny ponosić kary?  😤
[/quote]

Puk puk?
wątek zamknięty
wymienie-oddam
wzięłąm i wykasowałam sprzedaż
ale nie doszukałam sie wielu
wątek zamknięty
Ja je wczoraj sprzątałam 😉 Możliwe jednak, że coś przeoczyłam 😉
wątek zamknięty
ale co jest zlego w dodaniu "lub sprzedam"???? to jest informacja, ze wole wymiane, ale w ostatecznosci moge sprzedac. bez podawania cen i ok. o co chodzi, ze to tak przeszkadza??
wątek zamknięty
bo od sprzedawania (transakcji pieniężnych) jest wątek ogłoszenia.
jak zależy Ci na wiadmości "sprzedam lub zamienie" to wysyłasz to do ogłoszeń, a nie do wątku o wymianach. lub w jednym piszesz 'wymienie czaprak XYZ na ...', a w drugim 'sprzedam czarpak XYZ za 100zł' 😉
wątek zamknięty
Umieściłam zdjecia z mojego photobucketa, tam mają wymiary mniejsze i to dużo niż 800 na 900 a na stronie ciagle się wyświetla że obraz został zmniejszony a oryginalne wymiary to 1000 pikseli na ileś tam... Czyli rozmiar przed modyfikacją. Czemu tak się dzieje??
wątek zamknięty
xxagaxx, sprawdź na buckecie w ustawieniach. Ostatnio szalał i ustawiał jak mu się chciało.
wątek zamknięty
katija, bo wyraźnie jest napisane, że słowo "sprzedam" jest zakazane. Jakby nie było, to bym się nie czepiała.
wątek zamknięty
To jest jedna z reguł, która została ustalona wspólnie na początku istnienia wątku.
wątek zamknięty
albo cos jest nie tak ze mna, albo z wyszukiwarka. czy jakas doba dusza moze mi podlinkowac jakis watek o licencjach dla ogierow? bo ja szukam i znalezc nie moge...  👀
wątek zamknięty
Bo chyba nie ma  🙁 (nie przypominam sobie).
wątek zamknięty
hmmm, wydalo mi sie to niemozliwe.... trzeba zalozyc 😉 dzieki halo  :kwiatek:
wątek zamknięty
a ja bym chciała żeby modki odniosły się jakoś do tego pytania http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,10887.msg436189.html#msg436189 😉
wątek zamknięty
A ja proszę o zamknięcie tego tematu http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,14570.0.html Bo nam się jakiś dziwny dubel zrobił.
wątek zamknięty
Edytka, odpowiem tak samo, jak tam. IP są różne, ale to jeszcze niewiele znaczy. Wysłałam PW i postaram sie tę sprawę wyjaśnić.
wątek zamknięty
Byłaby szansa do naszego wątku o ważnych telefonach dodać informację o osobach handlujących siodłami? Co jakiś czas cyklicznie powtarzają się pytania w stylu 'a kto mi przyjedzie do XYZ', 'a masz namiar' etc.
wątek zamknięty
opolanka dzięki za 'interwencje' 🙂 doczytalam tlumaczenie Insanity, fajnie, ze sprawa się rozwiazala. Meczylo to nie tylko mnie, ale tez paru innych użytkowników
wątek zamknięty
http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,9301.msg440092/topicseen.html#new
laga napisała wiadomość nie-ogłoszenie 😉
wątek zamknięty
Przez jakiś czas proszę nie pisać na PW do Dodofon, jeśli sprawa jest pilna. Dodo dała znać, że narazie nie da rady bywać na r-v. Nie wiemy ile to dokładnie potrwa, bo są problemy z netem.
wątek zamknięty
Ja mam pytanie, czy tutaj na tym forum są osoby które mają jakieś specjalne względy? ja dostałam ostrzeżenie za pisanie post pod postem, nikt mi nie napisał żeby edytować, wyjaśniłam dlaczego tak pisałam, napisałam nawet odwołanie które zostało nie uwzględnione. Napisano mi że kazdy powinien znać regulamin. A teraz ktoś pisze post pod postem, dokładnie tak jak ja, i ma tylko wzmiankę zeby edytował czego oczywiście nie robi. Może się czepiam ale nie lubię takich sytuacji.
wątek zamknięty
Ja myślę, że ten wątek o TAlencie warto zamknąć. Bo to jest jakiś bezsens.
wątek zamknięty
mysle, ze watku o talencie nie wolno zamykac, dopuki sprawa sie nie wyjasni.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.