Wyjaśniła to Quanta na Technicznych: link pozwala na dostęp do konkretnego posta - i moim zdaniem to bardzo fajny pomysł. Super, że "Zgłoś..." wróciło, tęskniłam... 😁
czy porządki obejmują "pożyczę- wymienię -oddam" i "ogłoszenia nie końskie" ? Bo w tych pierwszych posty są nawet z 8 grudnia a w drugim z 11 listopada
[quote author=cieciorka&okwiat link=topic=42.msg622#msg622 date=1226518560] Ten temat też był całkiem przydatny.
przypominam, że w tym wątku słowo "sprzedam/sprzedaż" jest zakazana! od sprzedawania i kupowania jest wątek OGŁOSZENIA! / a.
Należy pamiętać również, aby ewentualne zastrzeżenia co do treści ogłoszenia lub odpowiedzi na nie wysyłać na PW. D. [/quote] z pozyczę-wymienię-oddam.
Więc dlaczego w 9 postach na 10 jest "wymienię lub sprzedam"?! Tak, STRASZNIE mnie to irytuje. Chyba takie osoby tez powinny ponosić kary? 😤
Mam taką drobną, ale moim zdaniem ważną uwagę żeby w temacie o sklepach internetowych aktualizować spis tych sklepów na pierwszej stronie, bo niektóre już nie istnieją/nie mają strony a jest też wiele nowych, które warto by było dodać do listy. Bardzo by się to przydało,bo ciężko szukać po całym wątku, pozdrawiam 😉
czy porządki obejmują "pożyczę- wymienię -oddam" i "ogłoszenia nie końskie" ? Bo w tych pierwszych posty są nawet z 8 grudnia a w drugim z 11 listopada
[quote author=cieciorka&okwiat link=topic=42.msg622#msg622 date=1226518560] Ten temat też był całkiem przydatny.
przypominam, że w tym wątku słowo "sprzedam/sprzedaż" jest zakazana! od sprzedawania i kupowania jest wątek OGŁOSZENIA! / a.
Należy pamiętać również, aby ewentualne zastrzeżenia co do treści ogłoszenia lub odpowiedzi na nie wysyłać na PW. D.
z pozyczę-wymienię-oddam.
Więc dlaczego w 9 postach na 10 jest "wymienię lub sprzedam"?! Tak, STRASZNIE mnie to irytuje. Chyba takie osoby tez powinny ponosić kary? 😤 [/quote]
ale co jest zlego w dodaniu "lub sprzedam"???? to jest informacja, ze wole wymiane, ale w ostatecznosci moge sprzedac. bez podawania cen i ok. o co chodzi, ze to tak przeszkadza??
bo od sprzedawania (transakcji pieniężnych) jest wątek ogłoszenia. jak zależy Ci na wiadmości "sprzedam lub zamienie" to wysyłasz to do ogłoszeń, a nie do wątku o wymianach. lub w jednym piszesz 'wymienie czaprak XYZ na ...', a w drugim 'sprzedam czarpak XYZ za 100zł' 😉
Umieściłam zdjecia z mojego photobucketa, tam mają wymiary mniejsze i to dużo niż 800 na 900 a na stronie ciagle się wyświetla że obraz został zmniejszony a oryginalne wymiary to 1000 pikseli na ileś tam... Czyli rozmiar przed modyfikacją. Czemu tak się dzieje??
albo cos jest nie tak ze mna, albo z wyszukiwarka. czy jakas doba dusza moze mi podlinkowac jakis watek o licencjach dla ogierow? bo ja szukam i znalezc nie moge... 👀
Byłaby szansa do naszego wątku o ważnych telefonach dodać informację o osobach handlujących siodłami? Co jakiś czas cyklicznie powtarzają się pytania w stylu 'a kto mi przyjedzie do XYZ', 'a masz namiar' etc.
opolanka dzięki za 'interwencje' 🙂 doczytalam tlumaczenie Insanity, fajnie, ze sprawa się rozwiazala. Meczylo to nie tylko mnie, ale tez paru innych użytkowników
Przez jakiś czas proszę nie pisać na PW do Dodofon, jeśli sprawa jest pilna. Dodo dała znać, że narazie nie da rady bywać na r-v. Nie wiemy ile to dokładnie potrwa, bo są problemy z netem.
Ja mam pytanie, czy tutaj na tym forum są osoby które mają jakieś specjalne względy? ja dostałam ostrzeżenie za pisanie post pod postem, nikt mi nie napisał żeby edytować, wyjaśniłam dlaczego tak pisałam, napisałam nawet odwołanie które zostało nie uwzględnione. Napisano mi że kazdy powinien znać regulamin. A teraz ktoś pisze post pod postem, dokładnie tak jak ja, i ma tylko wzmiankę zeby edytował czego oczywiście nie robi. Może się czepiam ale nie lubię takich sytuacji.