No mnie też absolutnie nie przeszkadzają. Tyle tylko, że mogłyby być w jednym miejscu, żeby łatwiej je było odnaleźć. Teraz jeden jest przyklejony, drugi nie i spadają gdzieś na kolejne strony. A co do wprowadzenia zasad, to też jestem ZA. Tak samo, jak jest w wątku o szukanych koniach lub w ogłoszeniach. Powinno być jasno sprecyzowane "co, gdzie, kiedy i za ile", żeby chociażby uniknąć niepotrzebnych dyskusji. Jeśli chodzi o mnie, to byłabym w stanie zająć się takim działem, no ale najpierw muszą być chęci ze strony admina 🙂
wydaje mi sie, ze trzeba znowu posprzatac watek o waznych telefonach (tak, wiem tez sie przyczynilam do tego balaganu). moze lepiej zrobic system taki, zeby watek byl zablokowany, a nowe kontakty przesylac do modek i wy bedziecie je dodawac? bo wydaje mi sie, ze ten watek powinien byc przejzysty, tak, aby latwo mozna bylo znalezc potrzebne namiary. edit: spsul sie przycisk "zglos do mederatora"
Mam jakiś błąd w skrzynce który dziś się pojawił... w opisie jest że mam 31 wiadomości a jak otworzę skrzynkę przychodzących to pusta - dziś popołudniu tak się stało...
A ja mam taki pomysł, żeby wydzielić osobne podforum "pomoc", gdzie można by zamieszczać wątki o koniach do uratowania, ludziach potrzebujących pomocy itp. Bo ostatnio się tego strasznie na Volcie namnożyło...
Ponieważ jak na razie brak reakcji Modów, to ponowię prośbę o usunięcie użytkownika Miecio_K i jego tekstów. Mnie tam wszystko jedno - ja mogę być pedałem, złodziejem, agentem KGB, wujem złamanym, a nawet - przepraszam wszystkich za wulgaryzm - prezesem fundacji, ale po co dawać tej mendzie satysfakcję, że jej wypociny wiszą na forum ?...
Proszę o wstawianie długich linków używając funkcji z ikonką Kuli Ziemskiej (pod kursywą), którą można użyć zawsze po kliknięciu w okno odpowiedzi. Pisząc odpowiedź w okienku pod postami wystarczy otoczyć link skrótem [url =tu wstawiamy link]Podpisujemy link, np. hasłem "LINK"[/ url]. Kolorem czerwonym zaznaczyłam stałe elementy, jednak są tam dwie spacje, których nie wstawiamy, żeby link działał. Kolorem brązowym wpisałam tylko to, co ma być w danym miejscu. Apeluję o to, bo żeby zmienić taki długaśny adres muszę zmniejszyć stronę do 30% przez co jest całkowicie nieczytalna i strzelać w przycisk edycji. Link bywa zniekształcony i zwyczajnie utrudnia cała edycję. A często otrzymujemy zgłoszenia, że w jakimś temacie strona jest baaaardzo rozciągnięta i okazuje się, że przyczyną jest właśnie linkowanie jakiejś strony 😉