Forum konie »

Służbowa Skrzynka Moderatorów

kate
Jesteś czujna, to się chwali 😎
wątek zamknięty
[quote author=_kate link=topic=2273.msg393347#msg393347 date=1259702682]Może istnieje określony czas po wysłaniu wiadomości, w którym możesz edytować bez informacji o tym na dole.  🤔[/quote]
Tak, istnieje. Nie wiem, ile wynosi - chyba około minuty, tak z doświadczenia.
wątek zamknięty
A to nie jest tak że nie pokazuje się ta informacja o edycji na dole jeżeli nikt jeszcze nie wejdzie do wątku, w którym napisaliśmy ten post.
wątek zamknięty
nie, ja wlazłam do wątku zdziwiłam się, że TEN post tam jest, wyszłam. I jak wróciłam to użytkowniczka go usunęła bez informacji o edycji na dole
wątek zamknięty
proponuje przykleic watek o skradzionych koniach,choc na kilka dni, puki temat swiezy.
wątek zamknięty
zrobione.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Skasowane 😉
wątek zamknięty
nie wiem czy ktoś o tym pisał lub mial podobny przypadek, ale... info o wiadomościach na forum, ktore przychodzą na maila przychodzą mi z parodniowym opóźnieniem i wieeeelkim hurtem, mimo, że wiadomości są już dawno przeczytane 🙂
wątek zamknięty
Tak, ja dziś miałam to samo - przyszło mi 30 PW na raz na skrzynkę.
wątek zamknięty
a bo to raz na jakis czas tak jest. najpierw nie przychodza powiadomienia wcale, a potem wszystkie na raz tez to mialam wczoraj  😉
wątek zamknięty
Baardzo proszę o poprawienie literówki w temacie mojego wątku na Towarzyskich - ma być "podsumowania" a nie "posumowania"  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zrobione 😉

W sprawie PW niestety nie jestem w stanie pomóc, u mnie działa cały czas normalnie.
wątek zamknięty
Dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
A ja tu nieśmiało z pytaniem: dlaczego wątek o siodłach Devocoux został zamknięty podczas gdy watek o identycznym profilu, ale dotyczący innej marki (prestige) nadal funkcjonuje?

Skoro został zamknięty ten o Devocoux z odesłaniem do ogólnego tematu o siodłach to dlaczego też nie odesłano tak samo tego o Prestige'u?
Niekonsekwencja?
wątek zamknięty
Laguna, przecież miałaś napisane w wątku Devocoux- ten wątek umarł w jeden dzień śmiercią naturalną a Prestige jest dużo bardziej znaną firmą, często używaną i mająca wiele produktów na polskim rynku. Widać zresztą jak rozwija się wątek. W przeciwieństwie do Devocoux którego trafi się czasem siodło gdzieś jakoś.
Dla mnie to wystarczające i logiczne wytłumaczenie.
wątek zamknięty
Niby tak, ale z drugiej strony co komu przeszkadzałoby gdyby nie był zamknięty?
Mamy ograniczoną ilość wątków jakie mogą na tym forum powstać?

Nie było mnie dwa dni na forum, a akurat miałabym w tym wątku sporo do napisania, bo siedziałam zarówno w siodle krosowym Devocoux, 2 ujeżdżeniówkach i skokowym. A tu już watek zamknięty.

Najwyżej gdyby umarł to by sobie sam spadł na dalsze strony. DLaczego od razu zamykać?

Np:Mój watek na towarzyskich na temat polisy ubezpieczeniowej na życie nie doczekał się ani jednej odpowiedzi. Czyli też szybko umarł, a jednak nie został zamknięty.
wątek zamknięty
Dla mnie na towarzyskich może dziać się co chce, bo to tylko dodatkowy dział.

Myślę, że zamykać dlatego bo zaraz otworzyło by się jeszcze 6 wątków o każdej z możliwych firm, z trzema postami w treści. Po co?

Poza tym możesz się podzielić wiedzą w wątku o siodłach 🙂 🙂
wątek zamknięty
w "co i kto mnie wkurza na volcie" był wielokrotnie poruszany temat zamykania wszystkiego co nie jest molochem.
Modki przystały na propozycje nie zamykania wątków pojedynczych, małych i specjalistycznych. Jak widać słowa  nie dotrzymały  🤔
wątek zamknięty
a co zostalo zamkniete, bom nie na czasie?
ja nie zamykam
wątek zamknięty
a co zostalo zamkniete, bom nie na czasie?
ja nie zamykam

Watek dotyczący siodeł Devocoux.
Dworcika zamkneła tłumacząc, że mało znana marka i wygoniła do molochu o siodłach.  🤔
wątek zamknięty
a ja rozumiem tę decyzję. zaraz powstałyby osobne wątki o Ratomce, osobne o Thorowgood itd, a wpisując te nazwy w wyszukiwarkę wyskakuje raptem kilka postów. trochę inaczej jest w przypadku Prestiga, chociaż szczerze mówiąc też uważam, że jest to wątek zbędny 🤔
wątek zamknięty
a ja rozumiem tę decyzję. zaraz powstałyby osobne wątki o Ratomce, osobne o Thorowgood itd, a wpisując te nazwy w wyszukiwarkę wyskakuje raptem kilka postów. trochę inaczej jest w przypadku Prestiga, chociaż szczerze mówiąc też uważam, że jest to wątek zbędny 🤔

Właśnie była dyskusja na ten temat w "kto i co mnie wkurza...", że niby co szkodzi? Łatwiej coś znaleźć choćby te 5 postów konkretnym temacie niż w molochach. Było ustalone, że jak wątek nie będzie żył to sam spadnie na dalsze strony. I moim zdaniem powinno być fair, jeśli prestige ma to inne też zasługują. Albo żaden albo wszystkie.
wątek zamknięty
sama pisałam żeby wątków nie łaczyć, ale zastrzegłam, że nie w przypadku firm 😉 bo po co mamy miec watek o ochraniaczach veredusa, osobny o ochraniaczach tattini, osobny tylko o owijkach Anky? to już będzie przesadza w drugą stronę!
wątek zamknięty
Ale z drugiej strony siodła to nie ochraniacze. To są rzeczy za grubą kasę i sama kupując siodło chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć o markach, jakości i cenach.
wątek zamknięty
Ja też sobie jestem za tym by wątek istniał.  Albo można go przrobić np na niszowe (w PL) ekskluzywne marki siodeł ( np. też  Hehhihgi, Canves itp. )
wątek zamknięty
W wątku Naturalna Pielęgencja kopyt pojawila się długa i ciekawa nić na temat ochwatu. Czy można do przenieść do wątku Ochwat?

Ta nić to:

str 60, od
post Dea, Grudzien 10, godzina 14:44:24, post zaczyna się  Nigdzie nie pisałam, że cukier jest jedyną przyczyną ochwatu. Pisałam, że jest jedną z możliwych przyczyn (zależnie od konia) .....

do końca z wyłączeniem

post zoyabea grudzień 10, 18:21:46 o Armexie, ktory jest odpowiedzią na pytanie wcześniej zadane w tym wątku.
wątek zamknięty
Zamknęłam temat o tych siodłach, bo posypały się prośby o to. Tłumaczenie było dla mnie przekonujące i w ten sposób się do nich ustosunkowałam. Pojawił się tu jednak pomysł, żeby przemianować ten wątek na inny, traktujący o siodłach niszowych firm. Myślę, że to dobry pomysł, poszukam, zmienię tytuł, otworzę.

wątek zamknięty
ALe co się stało w wątku o naturalnej pielęgnacji kopyt? Zostało to przeniosiono gdzieś? Czemu nie ma o tym informacji? I gdzie sa ostatnie posty, które niekoniecznie o ochwacie traktowały?
wątek zamknięty
http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,1324.msg402313.html#new

Faktycznie, noe doczytałam do końca, a wątek znowu wrócił do tematu kopyt, ale niekoniecznie ochwatu. Jeśli możesz, to daj znać od którego postu, bo nie mam w tej chwili czasu na to, później wszystko poprawię. Przy okazji apeluję o to, żeby chwilowo nie pisać w temacie o nat. pielęgnacji kopyt.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.