Forum konie »

Służbowa Skrzynka Moderatorów

jeśli już potrzebujesz wiedziec, dlaczego pilnie poszukiwałam ksiazki w nowym wątku to dlatego, że absolutnie mi sie spieszyło i nie mialam czasu szukać odpowiedniego wątku, w ktorym to jest. ŚWIADOMA KONSEKWENCJI. Dostałam ostrzeżenie, zadowolona?

Do tej pory nie miałysmy scysji, wiec nie wiem o co Ci chodzi. Dla mnie to śmieszne. Troche dystansu. Jeden i drugi dubel jak dla mnie podlegaja takiej samej karze i tyle.

Jeszcze napisz, ze się chciałam wyróżnic z tłumu to już pękne ze śmiechu.

Chillout.

pozdrawiam.
wątek zamknięty
w watku o stajniach w Warszawie wisi ogłoszenie 😉

juz widze ze sprzątnięte...
niestety lub stety watki o stajniach sa troche pod "innym" nadzorem
praktycznie ludzie polecaja rozne stajnie, daja linki i opinie...
moze byc to potraktowane jako ogloszenia... ale jesli nie jest to nachalne - to zyje zwykłym życiem...
wątek zamknięty
Ja jeszcze raz powtórze prośbę Dworciki - jak widzicie, ze jest ogłoszenie czy cokolwiek innego, korzystajcie ze "zgłoś do...", bedzie nam łatwiej.
wątek zamknięty
zawsze klikam 'zgłoś to', ale mam wrażenie, że szybciej działacie jak wpisze się tutaj do wątku  🤣 ale to pewno tylko złudzenie.

Dodo zdaje sobie sprawę, że watki paszowe czy o pensjonatach mogą być trudne do upilnowania, właśnie ze względu na linki, czy zwykłe informacje gdzie są jeszcze wolne boksy. to co zgłosiłam to był tekst w stylu: 'mam dwa wolne boksy w cenie 600zł, zapraszam na pw', jak dla mnie ewidentne ogłoszenie 🙂
wątek zamknięty
Dlatego też je usunęłam.
wątek zamknięty
Dziewczyny rozjechałam stronę linkiem w końskich kolekcjach- proszę pomóżcie naprawić 
Oczywiście nie mogę kliknąć edytuj- jest poza zasięgiem.
wątek zamknięty
Witam. Dostałam dzisiaj ostrzeżenie, wydaje mi się, że za offtopic, ale chciałam się upewnić  😉
wątek zamknięty
A ja widze z 22.11 za zbyt duże zdjęcia tylko  😉
wątek zamknięty
Właśnie nie wiem, czy za offtop, czy za zdjęcia
wątek zamknięty
Dracena z dzisiaj:

I skok przez błotko (z zaskoczenia  :hihi🙂

Po raz kolejny zbyt duże zdjęcia.

Wystarczy wejść w profil i zobaczyć listę ostatnich wiadomości 😉
wątek zamknięty
Wchodziłam i nic takiego nie znalazłam, dopiero jak weszłam na wątek. A propo zdjęć - więcej nie będę  😡 Wrzucałam je z rozpędu i tak wyszło  🙁
wątek zamknięty
Dorotheah, poprawiłam.
wątek zamknięty
Dworcika
Dziękuję !!!  :kwiatek:
wątek zamknięty
ja mam pytanie. czy nie wystarczy watek ``potrzebujace pomocy,, i jeszcze jakies pokrewne, ze dla kazdego dodatkowego konia, trzeba zakladac kolejny?? ja sama moge w takim razie znalezc z 15 koni, ktore potrzebuja pomocy i kazdemu mam zalozyc nowy watek? zwlaszcza, ze z tego co pamietam, to ''potrzebujace pomocy,, to watek met. ja nie mam nic przeciwko akcjom pomocowym, ale do tego watki juz sa, nie trzeba chyba dowalac nowych??
wątek zamknięty
w miare wlasnych mocy przerobowych scale ten watek z watkiem pomocowym.
wątek zamknięty
A dlaczego znowu wszystko jest wrzucane do wątków molochów ?
Dlaczego Kucysia jest mniej ważna od Gniadego Gniadoszki który nie został tam wrzucony?

Ja założyłam wątek o kucysi, bo sprawa wydawała mi się na tyle ważna i poruszająca żeby istnieć samoistnie.
wątek zamknięty
ninevet ja nie twierdze, ze sprawa kucki jest nieporuszajaca, czy ze konik nie zasluguje na uwage, ale nie widze powodu, zeby nie mogl na nia zaslugiwac w watku przeznaczonym dla koni w potrzebie. a historia baskara i gniadoszki byla wg mnie nieco innej kategorii.
wątek zamknięty
Innej?
Był koń potrzebujący pomocy ? Był.
Była osoba która nie miała środków by mu pomóc dostatecznie ? Była.
Obydwa gniade, i tu rany otwarte i tu rany otwarte.
I tu potrzebna natychmiastowa pomoc, i tu potrzebna natychmiastowa pomoc.

Czym się dla Ciebie te sprawy różnią?
Dlaczego Kucysia stoi niżej niż Baskar i Gniadoszka?
Dlaczego Twoim zdaniem nie zasługuje na swój wątek?

Wątek jest, ma już 2 strony, cały czas jest w użyciu, met ma szanse pisać na bieżąco jak się Klara ma.
wątek zamknięty
Ja myślę, że wątek o Klarze powinien zostac taki jak jest. Dleczego? Bo tu jest naprawde pilna pomoc potrzebna, a poza tym, jak się sprawa wyprostuje i klacz wyzdrowieje, to sam spadnie na dalsze strony. W molochu zginie.
wątek zamknięty
to, ze sprawy sie wg mnie roznia, to nie znaczy, ze sprawa kucki jest wg mnie nizej. po prostu sprawa baskara i gniadoszki, rozni sie dla mnie o tylel, ze kazdego z nas moglaby spotkac- choroba nie wybiera, warto wiedziec pewne rzeczy. nie sadze, aby ktos z nas doprowadzil swojego konia do stanu kucki. i ok pomagajmy, interesujmy sie, ale nie trzeba dla kazdego konia zakladac nowego watku.
wątek zamknięty
A ile koni ma swój wątek, że aż tak Ci to przeszkadza i aż tak rzuca Ci się w oczy?

Czekaj.. hm... Baskar i Klara?
Czyżby koniec? A może gdzieś na 100 stronie są jeszcze jakieś?
Rozumiem, że taki natłok wątków może przeszkadzać.
Ba ! Przecież to nawet uniemożliwia normalne korzystanie z forum.  😁
wątek zamknięty
Kiedyś padło pytanie, co jest nie tak z wyszukiwarką. Mam taki przykład:
Hasło do wyszukiwania "spaghetti" - wpisane w okienko u góry z prawej.
Wyniki z wyszukiwarki - podlinkować się nie da, ale wychodzi jedna strona wyników (chyba 12 pozycji).
Wygląda na to, że wyszukiwarka wyszukuje wszystkie wątki, w których pojawiło się słowo, a nie wszystkie wystąpienia słowa  (czego bym się spodziewała...).
Wystarczy zajrzeć na tę stronę: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,7460.0.html - już dwa użycia słowa.
wątek zamknięty
A ja proponuję zostawić to tak jak jest. Na szczęście nie mamy wcale takiego natłoku wątków tego typu. Temat założony przez Met odbieram raczej jako zbiorczy wątek fundacyjny. Tu potrzebna jest natychmiastowa, PILNA pomoc i dlatego też powinna być wydzielona. Tak samo jak było ze wspomnianym wyżej Baskarem czy kiedyś Dagusiem. Wydaje mi się, że takie wątki odniosą lepszy skutek poruszając konkretną sprawę niż na kolejnych stronach mówiąc o różnych przypadkach. To by się z czasem mieszało, bo w końcu ktoś tam sobie przyomni jakąś dawną sprawę, temat będzie się rozrastał, mieszał, a nowi czytelnicy nie wiedząc o szczegółach w życiu przez to nie przebrną.
wątek zamknięty
http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,12174.0.html post 777 rozjechał całą stonę, nawet nie mogę kliknąć 'zgłoś do...'. bardzo bym prosiła o edytowanie linka  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zrobione.
wątek zamknięty
znowu nie przychodza powiadomienia o pw na maila.
wątek zamknięty
jedna użytkowniczka pomyliła wątki, wpisała nie tam gdzie trzeba, wyedytowała i nie ma po tym śladu... Dlaczego?
zawsze była taka informacja na dole wpisu
wątek zamknięty
Jeśli edycja nastąpi praktycznie zaraz po zatwierdzeniu wiadomości, nie pojawia się informacja na dole.
Jeśli zniknął cały post, to pewnie modki usunęły.
wątek zamknięty
Niechcący napisałam post w złym wątku (w ogłoszeniach), bardzo prosiłabym o usunięcie!
wątek zamknięty
Mo B daj choć linka, żeby im było łatwiej znaleźć.

Abre, zmieniła wiadomość w parę minut po wysłaniu. Ciekawa jestem, bo czasem ludzie mają dopisane edit. coś tam coś tam a na dole nie ma informacji, że edytowali i zawsze się zastanawiałam, po co dopisywać że się edytowało jak się nie edytowało. A tu jednak można edytować bez wiadomości na dole. Może istnieje określony czas po wysłaniu wiadomości, w którym możesz edytować bez informacji o tym na dole.  🤔

tak, mam większe problemy w życiu  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.