Forum konie »

Służbowa Skrzynka Moderatorów

Jeśli zgodzimy się, że wszystko ma zostać wątku, to nie mam nic przeciwko zmianie tytułu, przynajmniej nie będzie niejasności.
wątek zamknięty
Nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości, proszę o naprawę/umożliwienie. Pozdrawiam🙂
wątek zamknięty
Czy wyszukiwarka działa jak należy?
Wyciągam pytanie, bo też mam wrażenie, że niekoniecznie...
wątek zamknięty
Ja nie zauważyłam żadnych odchyleń od normy u siebie. Co się dzieje?
wątek zamknięty
No po prostu coś już jest, a wyszukiwarka tego nie znajduje. Problem zresztą już opisałam tutaj.
No i jeszcze jedno - są dwa takie same wątki w towarzyskich i na koniach założone przez brankę i eclipse89 - o dotacjach unijnych na stajnię.
wątek zamknięty
Wątki scalone. Z wyszukiwarką niestety nie potrafię pomóc, u mnie działa normalnie z tego co widzę.
wątek zamknięty
Hej hej, chyba przez długaśny link wstawiony przez dzionkę w wątku "Klimatyczne miejsca - Warszawa" na Tow, rozjechała się strona  🙁
wątek zamknięty
proszę o usunięcie mojej 2 wiadomości w wątku  interpretacja zdjęć. Została napisana przez przypadek.
wątek zamknięty
prosze o podawanie linkow, Nie bede szukac ktora to wiadomosc.
wątek zamknięty
W wątku- pożycze-wymien-oddam jest mały bałagan, przydałaby się aktualizacja 😉

edit:
powstał kolejny wątek o paszach --> http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,11528.0/topicseen.html
wątek zamknięty
Posprzątane zostały wszystkie wątki ogłoszeniowe - zarówno na towarzyskich jak i w dziale końskim. Proszę przeanalizować zwłaszcza wątki adopcyjne i temat "pracodawczy" 😉
wątek zamknięty
zrobiłam dubelek http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,110.msg382473.html#msg382473  😡
chciałam zgłosić to poprzez przycisk 'zgłoś do moderatora', ale system mi nie pozwolił.
wątek zamknięty
a ja chciałam poinformować że istnieją dwa wątki dotyczące Parady Jeździeckiej

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,10168.0.html

i

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,7.0.html

edit: poprawione linki.
wątek zamknięty
Puma, ale jeden dotyczy zeszłorocznej Parady 😉.
wątek zamknięty
Ale już przerodził się w tegoroczną 🙂
wątek zamknięty
Więc może warto wrzucić po prostu link do tematu zeszłorocznego, informując rozmówców o tym, że jest aktualniejszy temat?
wątek zamknięty
W ogłoszeniach uzytkownik anetakajper i Hidalgo
daja to samo ogłoszenie stajni Dolata tyle ze z innymi zdjeciami...
wątek zamknięty
Sprawdzałam już to. IP są inne, w zasadzie nie mamy punktu w regulaminie, który zabraniałby powtarzania ogłoszeń przez różne osoby. Ale sprawa została już poruszona w gronie moderatorów. Czekam na odzew dziewczyn.
wątek zamknięty
w watku o stajniach w Warszawie wisi ogłoszenie 😉
wątek zamknięty
W watku o goleniu rowniez.
wątek zamknięty
🤔

Co to był za wątek Opolanki o tej Akademii jeździeckiej? Moderator potrzebuje "na gwałt" to może sobie założyć nowy, ogłoszeniowy wątek Jakim prawem? W regulaminie jest coś napisane, o tym, że mod może nadużywać swojej władzy w tak wyraźny sposób? Jak ja pilnie potrzebuje nowej czapki to też sobie założę wątek, przecież nie estem gorsza od Opo?

🤔
wątek zamknięty
Edytka, Klami, podpisuję się pod tym o co już prosiła opo - dawajcie linki do tych postów, albo wysyłajcie zgłoszenie, to naprawdę bardzo nam ułatwia sprawę, bo trafiamy od razu do miejsca, gdzie coś jest nie tak  :kwiatek:
Przy czym, jeśli użyjecie opcji "zgłos do moderatora", to nie piszcie już tutaj 😉
wątek zamknięty
nie był to wątek ogłoszeniowy, bo ja nie chciałam kupić tej ksiązki tylko potrzebowałam linka do wersji elektronicznej. Nie jeden mój wątek został zamknięty (jak np. dotyczący wrazen z kursu rekreacji). Jakby ten został przez pozostałe modki, to bym sie nie kłociła.
wątek zamknięty
Co innego założenie dubla nieświadomie, a co innego spam z premedytacją. Nie ma wątku, biedulko, gdzie mogłabyś sie ogłosić, że potrzebujesz linka, nie?
wątek zamknięty
rewir o co Ci chodzi? Powtrzymaj sie od tego typu tekstów. Jeśli Cie to usatysfakcjonuje, moge dostać ostrzeżenie, nie pierwsze z resztą.
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie niezgodne z regulaminem!
Oh! I to moderator... wstyd no!
I cytując z Demotywatorów "O wielka Rewir, chylę przed Tobą czoła" 😉 Przy czym musiałam go nieco zmodyfikować na własne potrzeby 😉
[/center]
wątek zamknięty
W wątku o hubertusach 2009 brak edycji postów.
wątek zamknięty
Bo ja zupełnie nie rozumiem dlaczego sobie na to pozwoliłaś. Myślę, że mało kto ze stałych użytkowników, założyłby taki wątek. Ale Ty oczywiście mogłaś, bo potrzebowałaś szybko linka i sobie go sama zamknęłaś to nie ma problemu, hm.. nie bardzo.
wątek zamknięty
Bo ja zupełnie nie rozumiem dlaczego sobie na to pozwoliłaś. Myślę, że mało kto ze stałych użytkowników, założyłby taki wątek. Ale Ty oczywiście mogłaś, bo potrzebowałaś szybko linka i sobie go sama zamknęłaś to nie ma problemu, hm.. nie bardzo.

sorka,
ta JA zamknęłam!

mod podlega takim samym prawom jak każdy,
sama zamknełam wątek opolanki - który wg. mnie był dublem o kursach instruktorskich...
wątek zamknięty
Nie ja go zamknęłam, tak swoją drogą. Ale nie wazne.
Generalnie nie pierwszy raz stworzyłam dubla, ale jakoś do tamtych sie nie czepiałas.
wątek zamknięty
Dodo, no jak widać nie podlega, skoro świadomie pozwala sobie na więcej.

Opolanka, ale co innego dubel o kursie a co innego wątek taki.. hm.. znacznie nieprzyszłościowy i stworzone wyłącznie na Twoje potrzeby. Ja widzę różnicę pomiędzy rozpoczęciem dyskusji, a pilnym podaniem linka do czegoś tam w nowym wątku tylko dlatego, żeby był bardzo widoczny.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.