No po prostu coś już jest, a wyszukiwarka tego nie znajduje. Problem zresztą już opisałam tutaj. No i jeszcze jedno - są dwa takie same wątki w towarzyskich i na koniach założone przez brankę i eclipse89 - o dotacjach unijnych na stajnię.
Posprzątane zostały wszystkie wątki ogłoszeniowe - zarówno na towarzyskich jak i w dziale końskim. Proszę przeanalizować zwłaszcza wątki adopcyjne i temat "pracodawczy" 😉
Sprawdzałam już to. IP są inne, w zasadzie nie mamy punktu w regulaminie, który zabraniałby powtarzania ogłoszeń przez różne osoby. Ale sprawa została już poruszona w gronie moderatorów. Czekam na odzew dziewczyn.
Co to był za wątek Opolanki o tej Akademii jeździeckiej? Moderator potrzebuje "na gwałt" to może sobie założyć nowy, ogłoszeniowy wątek Jakim prawem? W regulaminie jest coś napisane, o tym, że mod może nadużywać swojej władzy w tak wyraźny sposób? Jak ja pilnie potrzebuje nowej czapki to też sobie założę wątek, przecież nie estem gorsza od Opo?
Edytka,Klami, podpisuję się pod tym o co już prosiła opo - dawajcie linki do tych postów, albo wysyłajcie zgłoszenie, to naprawdę bardzo nam ułatwia sprawę, bo trafiamy od razu do miejsca, gdzie coś jest nie tak :kwiatek: Przy czym, jeśli użyjecie opcji "zgłos do moderatora", to nie piszcie już tutaj 😉
nie był to wątek ogłoszeniowy, bo ja nie chciałam kupić tej ksiązki tylko potrzebowałam linka do wersji elektronicznej. Nie jeden mój wątek został zamknięty (jak np. dotyczący wrazen z kursu rekreacji). Jakby ten został przez pozostałe modki, to bym sie nie kłociła.
Co innego założenie dubla nieświadomie, a co innego spam z premedytacją. Nie ma wątku, biedulko, gdzie mogłabyś sie ogłosić, że potrzebujesz linka, nie?
rewir o co Ci chodzi? Powtrzymaj sie od tego typu tekstów. Jeśli Cie to usatysfakcjonuje, moge dostać ostrzeżenie, nie pierwsze z resztą.
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie niezgodne z regulaminem! Oh! I to moderator... wstyd no! I cytując z Demotywatorów "O wielka Rewir, chylę przed Tobą czoła" 😉 Przy czym musiałam go nieco zmodyfikować na własne potrzeby 😉[/center]
Bo ja zupełnie nie rozumiem dlaczego sobie na to pozwoliłaś. Myślę, że mało kto ze stałych użytkowników, założyłby taki wątek. Ale Ty oczywiście mogłaś, bo potrzebowałaś szybko linka i sobie go sama zamknęłaś to nie ma problemu, hm.. nie bardzo.
Bo ja zupełnie nie rozumiem dlaczego sobie na to pozwoliłaś. Myślę, że mało kto ze stałych użytkowników, założyłby taki wątek. Ale Ty oczywiście mogłaś, bo potrzebowałaś szybko linka i sobie go sama zamknęłaś to nie ma problemu, hm.. nie bardzo.
sorka, ta JA zamknęłam!
mod podlega takim samym prawom jak każdy, sama zamknełam wątek opolanki - który wg. mnie był dublem o kursach instruktorskich...
Dodo, no jak widać nie podlega, skoro świadomie pozwala sobie na więcej.
Opolanka, ale co innego dubel o kursie a co innego wątek taki.. hm.. znacznie nieprzyszłościowy i stworzone wyłącznie na Twoje potrzeby. Ja widzę różnicę pomiędzy rozpoczęciem dyskusji, a pilnym podaniem linka do czegoś tam w nowym wątku tylko dlatego, żeby był bardzo widoczny.