Chyba chodzi o to, że ktoś narobił sobie bigosu, lub nie chce dalej przyznawać się do wypisywanych głupot więc robi sobie w ten sposób nowy image.. żebyśmy zapomnieli o starym. Ale o to wcale nie tak łatwo, o nie 😀
ale przeciez stare posty zostaja! imo, udawac kogos innego mozna tylko przez zalozenie nowego konta. zmiana nazwy absolutnie nic nie zmienia i dla mnie to nie ma nic wspolnego z trollowaniem 🙂
Ja skorzystałam z tej opcji i zmieniłam nazwę wyświetlaną na "Dzionka" Zawsze byłam KS, ale jak wreszcie kupiłam konia postanowiła to uczcić nawet na forum i zmienić "tożsamość" 🙂 Póki ktoś nie zaczyna udawać kogoś innego po zmianie nicku to chyba wszystko gra...
hihih, tak dziewczyny, to byłam ja 😀 Pamiętam że zostawiłam po zmianie nicku na długo avatar taki jak miała KS, żeby się ludziom nie myliło. Widocznie nie udało się do koca 😉
Cobrinha wejdź w swoim profilu na "opcje wyglądu forum". Tam jest "przesunięcie czasu" a obok (wykryj automatycznie) kliknij na to czerwone i zachowaj zmiany 😉
mam pytanie do modów W watku wymienie, oddam itd mam w 2 albo 3 częściach ogłoszenia czy moge stworzyć 1 nowy a stare usunąć bez zagrożenia ostrzeżeniem??
mam pytanie do modów W watku wymienie, oddam itd mam w 2 albo 3 częściach ogłoszenia czy moge stworzyć 1 nowy a stare usunąć bez zagrożenia ostrzeżeniem??
prosze bardzo 🙂
_kate, drugi nick został uciszony. Za to należy sie ban, ale dam dziewczynie drugą szansę. Jak nie, to zostanie zbanowana.
Nie wiem jak inni się do tego odnoszą ale chyba AlleKonie poiwnien dostać dożywotniego bana. Wszystkie posty tego użytkowanika są związane z reklamą, nie ma ani jednego posta na inny temat !!!