Forum konie »

Służbowa Skrzynka Moderatorów

Chyba chodzi o to, że ktoś narobił sobie bigosu, lub nie chce dalej przyznawać się do wypisywanych głupot więc robi sobie w ten sposób nowy image.. żebyśmy zapomnieli o starym. Ale o to wcale nie tak łatwo, o nie 😀

ale przeciez stare posty zostaja! imo, udawac kogos innego mozna tylko przez zalozenie nowego konta. zmiana nazwy absolutnie nic nie zmienia i dla mnie to nie ma nic wspolnego z trollowaniem 🙂
wątek zamknięty
Ja skorzystałam z tej opcji i zmieniłam nazwę wyświetlaną na "Dzionka" Zawsze byłam KS, ale jak wreszcie kupiłam konia postanowiła to uczcić nawet na forum i zmienić "tożsamość" 🙂 Póki ktoś nie zaczyna udawać kogoś innego po zmianie nicku to chyba wszystko gra...
wątek zamknięty
Dzionka, to byłaś Ty?! Haha, dobrze wiedzieć ; )
wątek zamknięty
Też nie wiedziałam 😉

Swoją drogą, ta sama dyskusja toczy się w innym temacie 😉

http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,10887.0.html

Zapraszam 🙂
wątek zamknięty
hihih, tak dziewczyny, to byłam ja  😀 Pamiętam że zostawiłam po zmianie nicku na długo avatar taki jak miała KS, żeby się ludziom nie myliło. Widocznie nie udało się do koca  😉
wątek zamknięty
O !! No prosze !
Nie wpadlabym, ze Ty to Ty.
heh...
wątek zamknięty
A ja zauważyłam od razu 😎
wątek zamknięty
🚫
wątek zamknięty
Nie wiedziałam gdzie to napisać... więc jak coś to z góry przepraszam... chyba godzina na forum ciągle chyba jest nie przestawiona 🙂
wątek zamknięty
bo godzinę przestawiasz sobie sama w profilu 😉
wątek zamknięty
ok, dzięki  😎
znalazłam ale nie mogę rozszyfrować jak mam to zrobić 🙁
wątek zamknięty
Cobrinha wejdź w swoim profilu na "opcje wyglądu forum". Tam jest "przesunięcie czasu" a obok (wykryj automatycznie) kliknij na to czerwone i zachowaj zmiany  😉
wątek zamknięty
Tak robiłam i właśnie nie działa 🙁
wątek zamknięty
Mi też nie chce 🙄
wątek zamknięty
😲 Mi zadziałało 🤔 A może spróbujcie wpisać ręcznie "-1" (tak mi się ustawiło jak wzięłam na "automatycznie"😉
wątek zamknięty
Próbowałam i niestety nie zadziałało 🙁
wątek zamknięty
W takim razie nie mam już pomysłu :/ Może w takim razie Moderatorki coś pomogą?
wątek zamknięty
Ja niestety nie dam rady. U mnie działa :/
wątek zamknięty
U mnie zadziałało dopiero za trzecim razem gdy wpisałam -1.
wątek zamknięty
Próbowałam parę razy i nie tylko dzisiaj, niestety bezskutecznie  😵
wątek zamknięty
A mnie sie przestawiło automatycznie 🤔wirek:
wątek zamknięty
Haha! udało mi się, wpisałam -1 i jest ok 😀
wątek zamknięty
mam pytanie do modów
W watku wymienie, oddam itd
mam w 2 albo 3 częściach ogłoszenia czy moge stworzyć 1 nowy a stare usunąć bez zagrożenia ostrzeżeniem??
wątek zamknięty
Jeśli stare są nieaktualne, albo chcesz je po prostu scalić, to zrób tak. Tylko w tych starych zaznacz, żeby je skasować, to usunę 😉
wątek zamknięty
jaki jest sens uciszania skoro ktoś sobie zakłada nowe konto?  🙄 Angeel vs. gosc
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,107.msg368519.html#msg368519
wątek zamknięty
mam pytanie do modów
W watku wymienie, oddam itd
mam w 2 albo 3 częściach ogłoszenia czy moge stworzyć 1 nowy a stare usunąć bez zagrożenia ostrzeżeniem??

prosze bardzo 🙂

_kate, drugi nick został uciszony. Za to należy sie ban, ale dam dziewczynie drugą szansę. Jak nie, to zostanie zbanowana.
wątek zamknięty
mozna zrobic cos z uzytkownikiem allekonie? http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,11123.0.html jego zachowanie w tym watku mowi samo za siebie. o kryptoreklamie nie warto juz nawet wspominac.
wątek zamknięty
Czarna Mamba szaleje w ogłoszeniach 😉
wątek zamknięty
Nie wiem jak inni się do tego odnoszą ale chyba AlleKonie poiwnien dostać dożywotniego bana.
Wszystkie posty tego użytkowanika są związane z reklamą, nie ma ani jednego posta na inny temat !!!
wątek zamknięty
Poza tym za obrażanie innych użytkowników też chyba są sankcje?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.