mnie ostatnio nie było prawnie 2 tygodnie, ale powoli wracam... bo w pracy roboty HUK
nie wyobrażacie sobie ile czasu zajmuje moderowanie!! sama myślałam, że to będzie "pikuś".. a czasem poświęcam forum 2-3h dziennie przeszukując wątki itd. (nie pisząc jako prywatny Dodek)
Ja też od czasu, kiedy zaczęłam moderować znacznie mniej piszę prywatnie, a i moje ulubione wątku często przeglądam jakoś tak... po łebkach trochę, albo hurtowo. Ale staram się moderować nocami ostatnio - nie ma takiego ruchu, łatwiej się połapać 🙂
Proszę o odklejenie kilku dowolnych wątków - 9 to zdecydowanie za dużo. Niedługo cała pierwsza strona będzie zajęta przez przyklejone. 🤔wirek: Regulamin mógłby być na pasku obok indeksu, pomocy, szukajki, a rozmiar zdjęć jest całkowicie zbędny w dziale końskim.
nie ma za co 😉 tez uważam, ze tego jest za duzo. regulaminu i tak pewnie nikt nie zauwaza. Wolałabym, żeby był gdzieś na górze, poza wątkami. Ale to moze zrobic wyłącznie Quanta, a nie wiem ile przy tym jest roboty.
Wnoszę o wprowadzenie opcji "zakaz pisania postów przez pierwsze 3 dni od rejestracji", może to niektórym oszczędzi zapędy do pisania... To, co się dzieje w wątku o PE to po prostu masakra... :/
Opolanko nie bij mnie za nieedytowanie. Zrobiłam to celowo bo daty pojawiania się zdjęć,filmów były inne. I tak kombinowałam jak zrobić,żeby pokazać podnosząc wątek. Film z przejazdem Moravitza to dla miłośników reiningu prawdziwa gratka. Poddam się stosownej karze .
spokojnie, za nieedytowanie (jeśli sporadyczne) nie wlepiam ostrzegów. Ale niestety, zaczynam wlepiac za zamieszczanie ogłoszeń nie tam gdzie trzeba, bo widać ze prośby nie skutkują. Coraz wiecej się ogłoszeń zakamuflowanych pojawia.
a zaraz zobacze. Z dziewczynami zrezygnowałysmy z tego przepisu o edytowaniu ogłoszeń, aby na jednej stroni jedna osoba nie miała kilku. Więc właściwie jesli nie są to ogłoszenia jedno pod drugim to jest ok.