niestety ja nie znalazłam prostszego sposobu niż zacytowanie tego postu, klikniecia w podgląd a nastepnie skorzystania z linku jaki się w opcji podgląd wyświetla do cytowanego postu.
druga opcja to skopiowanie linku do posta z profilu autora (wchodzisz w profil, wyswietlasz ostatnie posty autora, kopiujesz link)
tak prostej opcji jak byla na starej volcie nie ma tutaj albo jej tutaj jeszcze nie znalazłam (przy poscie był aktywny link, ktory mozna było skopiowac klikając w niego prawym klawiszem myszki)
Caroline, wszystkie te ustawienia typu link do poszczególnego postu masz w PA w konfiguracji forum w "Opcje forum" oraz "Ustawienia obecnego stylu". Poszukaj tam i powinno być. Czasem jest tam tak, że musisz włączyć jedną rzecz w innym miejscu, żeby działała druga, ale to z pewnością już wiesz. Jeśli nie ma to są dwa powody: obecny styl forum tej opcji nie zawiera lub fizycznie została taka możliwość usunięta, co wychodzi zresztą na to samo i nic nie poradzisz 😉. No chyba, że instalacja na nowo tego stylu. No i radzę szybko przejść na wersję 1.1.9 tego silnika. Z tymże może być dość duży problem z aktualizacją bazy danych z 1.1.8, bo coś robi co rusz błędy, ale wierzę, że się uda. Tym czymś może być np. obecna skórka, która jest dopasowana do wersji 1.1.5. Spójrz zresztą w raport błędów w PA, bo nie wierzę, że już na tą chwilę nie ma tam sajgonu.
T., ja ju jestem tylko userem 😀 nie do mnie z silnikami i skórkami - ani nie mam siły sprawczej ani nawet nie do konca chce wiedzieć o co w tym wszystkim kaman 😉 ...trochę nie moja broszka 😉
Petit wśród PW mamy jedną Twoją wiadomośc, z wczoraj. Odpisałam Ci. Ja przyznam szczerze, że czasem zapominam o tej skrzynce MODERATOREK, ale wymiennie z niej korzystamy, więc staramy się w ciągu regulaminowych 7 dnji odpowiadać i załatwiać zgłaszane sprawy.
niestety ja nie znalazłam prostszego sposobu niż zacytowanie tego postu, klikniecia w podgląd a nastepnie skorzystania z linku jaki się w opcji podgląd wyświetla do cytowanego postu.
Ilekroć staram się tak zrobić pojawia mi się tekst, że 'wystąpił błąd' (w odpowiedzi na sprawdzenie danego linku w wyszukiwarce). 🤔
druga opcja to skopiowanie linku do posta z profilu autora (wchodzisz w profil, wyswietlasz ostatnie posty autora, kopiujesz link) Więc wkurzam się i przekopuje przez profil bo w ten sposób udaje mi się znaleść link. Niestety jest to bardzo pracochłonne
tak prostej opcji jak byla na starej volcie nie ma tutaj albo jej tutaj jeszcze nie znalazłam (przy poscie był aktywny link, ktory mozna było skopiowac klikając w niego prawym klawiszem myszki A może udało, by się tutaj na forum zrobić np. obok 'zgłoś do moderatora' zrobić ikonkę/tekst po kliknięciu przenoszący do bezpośredniego linku do postu? Przypuszczam, że wielu użytkowników ma kłopot z linkowaniem odpowiednich postów.
Większość postów (....stajnie w Warszawie i okolicach) nosi znamiona, bądź jest dosłownie ogłoszeniami. Proszę więc o taką samą stanowczość wobec wszystkich...! Pozdrawiam!!!
tak poczytlam przy okazji tego linka od caroline. to dziecko jest tak bezczelne ze to sie w glowie nie miesci. tak sie sklada, ze kiedys zajmowalam sie ta stajnia i tymi konmi, dobrze znam wlascicielke i 90% tego co to dziecko tam pisze to bzdura.
Mam jeszcze jeden pomysł, z lekka futurystyczny. Podepnę się lapkiem pod TV kolegi (46"😉 i sprawdzę, czy dalej się będzie rozjeżdżało na tyle, żeby ikonki poza zasięgiem były.