Forum konie »

Służbowa Skrzynka Moderatorów

niestety ja nie znalazłam prostszego sposobu niż zacytowanie tego postu, klikniecia w podgląd a nastepnie skorzystania z linku jaki się w opcji podgląd wyświetla do cytowanego postu.

druga opcja to skopiowanie linku do posta z profilu autora (wchodzisz w profil, wyswietlasz ostatnie posty autora, kopiujesz link)

tak prostej opcji jak byla na starej volcie nie ma tutaj albo jej tutaj jeszcze nie znalazłam (przy poscie był aktywny link, ktory mozna było skopiowac klikając w niego prawym klawiszem myszki)
wątek zamknięty
Pozwolę sobie odpisać z Kasi konta [jej T. 😉]:

Caroline, wszystkie te ustawienia typu link do poszczególnego postu masz w PA w konfiguracji forum w "Opcje forum" oraz "Ustawienia obecnego stylu". Poszukaj tam i powinno być. Czasem jest tam tak, że musisz włączyć jedną rzecz w innym miejscu, żeby działała druga, ale to z pewnością już wiesz. Jeśli nie ma to są dwa powody: obecny styl forum tej opcji nie zawiera lub fizycznie została taka możliwość usunięta, co wychodzi zresztą na to samo i nic nie poradzisz 😉. No chyba, że instalacja na nowo tego stylu.
No i radzę szybko przejść na wersję 1.1.9 tego silnika. Z tymże może być dość duży problem z aktualizacją bazy danych z 1.1.8, bo coś robi co rusz błędy, ale wierzę, że się uda. Tym czymś może być np. obecna skórka, która jest dopasowana do wersji 1.1.5. Spójrz zresztą w raport błędów w PA, bo nie wierzę, że już na tą chwilę nie ma tam sajgonu.
wątek zamknięty
T., ja ju jestem tylko userem 😀 nie do mnie z silnikami i skórkami - ani nie mam siły sprawczej ani nawet nie do konca chce wiedzieć o co w tym wszystkim kaman 😉 ...trochę nie moja broszka 😉
wątek zamknięty
T. myślał po ostatnich Twoich postach, że jesteś modem.
wątek zamknięty
Wysłałm kilka razy widaomośc do moderatorek i nikt nigdy mi nie odpisuje?
Czy te wiadomości nie dochodzą,czy po prostu nie macie czasu odpisać?
wątek zamknięty
Petit wśród PW mamy jedną Twoją wiadomośc, z wczoraj. Odpisałam Ci.
Ja przyznam szczerze, że czasem zapominam o tej skrzynce MODERATOREK, ale wymiennie z niej korzystamy, więc staramy się w ciągu regulaminowych 7 dnji odpowiadać i załatwiać zgłaszane sprawy.
wątek zamknięty
Dziękuję  😀
wątek zamknięty
a proszę 😉
wątek zamknięty
krolinio w temacie o ogloszeniach nie edytuje postow. sa chyba 3 ogloszenia z oddzielnych wiadomosciach na jednej stronie...
wątek zamknięty
galopada - uzywaj opcji "zglos do moderatora" - dziewczyny nie musza wtedy szukac tylko od razu kierowane sa w konkretne miejsce
wątek zamknięty
Dzieki galopada, wysłałam PW z prośbą o scalenie tych postów. Zawierają załączniki, więc nie chce sama tego robić, aby nie skasować zdjęć.
wątek zamknięty
ushia przepraszam  :kwiatek:
wątek zamknięty
ale mnie? za co?
ja tak tylko informacyjnie, zeby mody nie musialy jeszcze grzebac w watkach tylko od razu "trafialy" na problematyczne posty 🙂
wątek zamknięty
niestety ja nie znalazłam prostszego sposobu niż zacytowanie tego postu, klikniecia w podgląd a nastepnie skorzystania z linku jaki się w opcji podgląd wyświetla do cytowanego postu.

Ilekroć staram się tak zrobić pojawia mi się tekst, że 'wystąpił błąd' (w odpowiedzi na sprawdzenie danego linku w wyszukiwarce).  🤔

druga opcja to skopiowanie linku do posta z profilu autora (wchodzisz w profil, wyswietlasz ostatnie posty autora, kopiujesz link)
Więc wkurzam się i przekopuje przez profil bo w ten sposób udaje mi się znaleść link. Niestety jest to bardzo pracochłonne

tak prostej opcji jak byla na starej volcie nie ma tutaj albo jej tutaj jeszcze nie znalazłam (przy poscie był aktywny link, ktory mozna było skopiowac klikając w niego prawym klawiszem myszki
A może udało, by się tutaj na forum zrobić np. obok 'zgłoś do moderatora' zrobić ikonkę/tekst  po kliknięciu przenoszący do bezpośredniego linku do postu?  Przypuszczam, że wielu użytkowników ma kłopot z linkowaniem odpowiednich postów.

wątek zamknięty
    Większość postów  (....stajnie w Warszawie i okolicach) nosi znamiona, bądź jest dosłownie ogłoszeniami. Proszę więc o taką samą stanowczość wobec wszystkich...! Pozdrawiam!!!
wątek zamknięty
Postaramy się przyjrzeć watkowi jak najszybciej i sprawę załatwić.
wątek zamknięty
chciałabym się zapytać czemu amazonka 143 została uciszona? w jej postach nie znalazłam żadnej informacji od moderatorek.
wątek zamknięty
Diakonka - jest info tutaj: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,6823.msg278603.html#msg278603
wątek zamknięty
a dzięki - tyle tych postów naprodukowała, że nie doszłam do tego😉
wątek zamknięty
tak poczytlam przy okazji tego linka od caroline. to dziecko jest tak bezczelne ze to sie w glowie nie miesci. tak sie sklada, ze kiedys zajmowalam sie ta stajnia i tymi konmi, dobrze znam wlascicielke i 90% tego co to dziecko tam pisze to bzdura.
wątek zamknięty
Gdzie się podziały Ogłoszenia? 🤔
Nie widzę tego wątku
wątek zamknięty
już są, odkleiły sie
wątek zamknięty
dzieki :kwiatek: już myślałam ze coś ze mną nie teges
wątek zamknięty
Wątek--> "moda, ciuchy etc... " cały się rozjechał przez za długi link.
wątek zamknięty
wyglada ze taki rozjechany siedzial sobie od 22 grudnia, bo to chyba wiadomosc z tego dnia robi kuku:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,168.msg126584.html#msg126584
wątek zamknięty
niestety, nie moge tego poprawić 🙁 |Nie potrafie zmniejszyć tej strony, żeby trafić na przycisk: zmień
wątek zamknięty
opolanka, zostaje ctrl i "-" a potem zabawa w chybił/trafił ma właściwą mrówkę 😉
Ale trafić można. Powodzenia!
wątek zamknięty
no próbowałam, ale to nie takie proste 😉

EDIT: to nie zdaje egzaminu. Zmniejszenie strony czy czcionki powoduje zmniejszenie w tej samej formie, nie odkrywają się przyciski...
wątek zamknięty
Mam jeszcze jeden pomysł, z lekka futurystyczny.
Podepnę się lapkiem pod TV kolegi (46"😉 i sprawdzę, czy dalej się będzie rozjeżdżało na tyle, żeby ikonki poza zasięgiem były.
wątek zamknięty
a to są te ikonki co np "cytuj"? u mnie jak zmiejszę zeby zobaczyć cały ten link to nadal mogę ich używać
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.