W&W kontakt do admina Volty office@voltahorse.pl . Tylko zaglądaj na forum i sprawdzaj czy wykasował konto, bo na odpowiedź żadną bym nie liczyła - nawet nie raczył nic odpisać na moją rezygnację z moderowania forum.
deborah - moim skromnym takie dodatkowe full opcje w przypadku forum nakręcają tylko towarzystwo do powiększania grona adoratorów lub grona gnębionych 😉 bez sensu totalnie 😎
[quote author=Ktoś link=topic=225.msg114900#msg114900 date=1228756873] Ktoś ciężko tworzy paralelną rzeczywistość 😎
Grzegorzu wywołujesz mnie do tablicy,więc jestem... [/quote]
przepraszam że się wtrącę ale rozbawiło mnie to prawie do łez no na prawdę w życiu bym się nie domyśliła że w wypowiedzi Grzegorza może chodzić o Twoją osobę może gdyby tak jak w Twoim cytacie Twój nick był wytłuszczony... no ale nie był - a "ktoś" to dosyc powszechnie stosowane słowo i chyba nie każdy ma na myśli Ciebie... 🤔
Presja może właśnie na tym ma teraz polegać fenomen starej volty.. zaznaczasz sobie kogo lubisz a kogo nie i tylko z tym kogo lubisz rozmawiasz.. w ten sposób powstanie kilka nowych kółek wzajemnej adoracji i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę 😉
wiesz, ta opcja przydaje sie, gdy Cie ktoś notorycznie obraza (piszac "Ktos" nie mam na mysli uzytkownika Volty o takim nicku) i nie chcesz tego czytac lub uniknac wdawania sie w dyskusje. Ale z drugiej strony dziwnie by mi sie czytało, majac swiadomosc, ze nie wiem wszystkiego...
To tak naprawdę nic nie daje i nie zdaje egzaminu , nie wierzę że są tacy którzy byli by zdolni do użycia takiej opcji dla własnego spokoju , czasem lepiej coś przeczytać i przemilczeć niż czytać do drugi wiersz i udawać że jak plują to deszcz pada 😁
To tak naprawdę nic nie daje i nie zdaje egzaminu , nie wierzę że są tacy którzy byli by zdolni do użycia takiej opcji dla własnego spokoju swego czasu mialam kilku uzytkownikow na volcie tak zablokowanych (dzieki "patentowi" Vooka) i nie żałuję 🙂 sporo czasu i nerwów mi to zaoszczedziło. a w ile durnych dyskusji sie nie wdalam 🤣
Ja tam już wolę czytać, a się nie odzywać - dla świętego spokoju... No chyba, że ktoś (i też nie chodzi mi o użytkownika volty) na prawdę przegnie... wtedy opcja może się przydać 😀iabeł:
ninvet nie zrozumialas mojego znaku ':P" to była ironia...a nawet jakby nie była to co w tym złego ze ktos wybrałby tammto forum..chociazby dla tego ze tam sa tematy, ktore mogą go ejszcze intersowac itp..ja nie wiedze w tym nic złego
[quote author=W&W link=topic=225.msg115500#msg115500 date=1228810203] Pewnie masz racje co nie zmienia faktu że z konta zrezygnowałam i nadal chce żeby było wykasowane ale nie dane mi napisac do admina ma może ktoś z Was adres do admina ❓ ❓ ❓
To taka sama kradziesz jak kradziesz siodła, popręgu ze stajni lub konia argumentując że stajnia nie miała alarmu i siodło nie było w sejfie.
Porównanie w ogóle nieadekwatne - jak ktoś (n.m.n.m.u.v.) Ci ukradnie konia to go już nie masz, tak samo siodła itp., a tu patrz! UKRADLI Ci adres mailowy (który dobrowolnie podałeś) a Ty go nadal masz! 😜 KradzieŻ (matko!) niejedno ma imię 🏇
I pomimo nagłego usunięcie moich danych i nie tylko moich uważam że taka kradziesz danych osobowych to przestępstwo. Poczytajcie ludzie co to są dane osobowe, albo najlepiej zapytajcie kogoś mądrego 🙂