Forum pomoc, uwagi, testy »

Czy volta padła na amen? [przeniesiony z voltazastepcza.fora.pl]

ejj no stara volta się zmienia 😀

jest opcja "dodaj do przyjaciół" i "dodaj do wrogów"
można sobie ignora na kogoś włączyc i "prawie" nie widziec jego postów...

dodałam sobie kilka osób do wrogów i kurna tylko 3 wpisy teraz mam na całym forum hahahahahaha
wątek zamknięty
W&W kontakt do admina Volty office@voltahorse.pl . Tylko zaglądaj na forum i sprawdzaj czy wykasował konto, bo na odpowiedź żadną bym nie liczyła - nawet nie raczył nic odpisać na moją rezygnację z moderowania forum.
wątek zamknięty
dzięki za info
wątek zamknięty
deborah - moim skromnym takie dodatkowe full opcje w przypadku forum nakręcają tylko towarzystwo do powiększania grona adoratorów lub grona gnębionych 😉 bez sensu totalnie  😎
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=225.msg114900#msg114900 date=1228756873]
Ktoś ciężko tworzy paralelną rzeczywistość  😎

Grzegorzu wywołujesz mnie do tablicy,więc jestem...
[/quote]

przepraszam że się wtrącę ale rozbawiło mnie to prawie do łez
no na prawdę w życiu bym się nie domyśliła że w wypowiedzi Grzegorza może chodzić o Twoją osobę  
może gdyby tak jak w Twoim cytacie Twój nick był wytłuszczony... no ale nie był - a "ktoś" to dosyc powszechnie stosowane słowo i chyba nie każdy ma na myśli Ciebie...  🤔
wątek zamknięty
Presja może właśnie na tym ma teraz polegać fenomen starej volty.. zaznaczasz sobie kogo lubisz a kogo nie i tylko z tym kogo lubisz rozmawiasz..
w ten sposób powstanie kilka nowych kółek wzajemnej adoracji i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę 😉
wątek zamknięty
Nie prościej w takim razie założyć bloga albo zrobić konferencję na gg...  😁 no cóż może nie którzy bez tej opcji nie umieją żyć  😉
wątek zamknięty
wiesz, ta opcja przydaje sie, gdy Cie ktoś notorycznie obraza (piszac "Ktos" nie mam na mysli uzytkownika Volty o takim nicku) i nie chcesz tego czytac lub uniknac wdawania sie w dyskusje. Ale z drugiej strony dziwnie by mi sie czytało, majac swiadomosc, ze nie wiem wszystkiego...
wątek zamknięty
To tak naprawdę nic nie daje i nie zdaje egzaminu , nie wierzę że są tacy którzy byli by zdolni do użycia takiej opcji dla własnego spokoju , czasem lepiej coś przeczytać i przemilczeć niż czytać do drugi wiersz i udawać że jak plują to deszcz pada  😁
wątek zamknięty
dokładnie to miałam na myśli 😉
wątek zamknięty
To tak naprawdę nic nie daje i nie zdaje egzaminu , nie wierzę że są tacy którzy byli by zdolni do użycia takiej opcji dla własnego spokoju
swego czasu mialam kilku uzytkownikow na volcie tak zablokowanych (dzieki "patentowi" Vooka)
i nie żałuję 🙂 sporo czasu i nerwów mi to zaoszczedziło. a w ile durnych dyskusji sie nie wdalam  🤣
wątek zamknięty
To jeszcze zależy kto ma jakie nerwy hehe jak słabe to chyba jest to jedyna deska ratunku  😎
wątek zamknięty
Ja tam już wolę czytać, a się nie odzywać - dla świętego spokoju... No chyba, że ktoś (i też nie chodzi mi o użytkownika volty) na prawdę przegnie... wtedy opcja może się przydać  😀iabeł:
wątek zamknięty
ktoś (i też nie chodzi mi o użytkownika volty)
ooo! widzę nowy standard / zasadę pismienniczą  🤣
wątek zamknięty
gwałtu rety kabarety
wątek zamknięty
caroline no trzeba, inaczej znów zacznie... :P Pod pretekstem wywołania do tablicy  😲
wątek zamknięty
dziewczyny, proszę, nie prowokujcie "nawrotu" / a.
wątek zamknięty
przepraszamy, nie będziemy:}}
wątek zamknięty
stara volta ozyła..ze starymi watkami:P
to znowu przenosiny:P:P??
wątek zamknięty
świetny pomysł.
quanta się napracowała, mamy wreszcie pięknie śmigające forum, admina który się interesuje.
masz racje , przenieśmy się.  🤔wirek:
wątek zamknięty
Niech ktoś mi wyjaśni skąd na tym forum znalazł się mój stary nick z voltyhorse. w dodatku dane z maja!!!!!.w maju zmieniłem dane.

Został on wczoraj skasowany.

A biorąc pod uwagę że oprócz nicka był tam mój mail oraz gadu gadu oznacza to że ktoś z tego forum założycieli wykradł moje dane!!!!.

Proszę mi to wyjaśnić.

Bo nie lubię złodziejstwa!!!

I pomimo nagłego usunięcie moich danych i nie tylko moich uważam że taka kradziesz danych osobowych to przestępstwo.

Życzę powodzenia forum które zaczyna działanie w taki sposób.

wątek zamknięty
ninvet nie zrozumialas mojego znaku ':P" to była ironia...a nawet jakby nie była to co w tym złego ze ktos wybrałby tammto forum..chociazby dla tego ze tam sa tematy, ktore mogą go ejszcze intersowac itp..ja nie wiedze w tym nic złego
wątek zamknięty
Mikołaj nam podrzucił pod choinkę  🥂
wątek zamknięty
ninevet jak już.

[quote author=szemrana link=topic=225.msg115250#msg115250 date=1228771962]

Dajcie Quancie święty spokój - powstało to forum, bo tamtego nie było.

Powstało to forum, bo tam niewiele osób chciało wracać 😉

poza tym - spokojnie 🙂 przecież nikt nikogo nie rozlicza z tego gdzie pisze 🙂
[/quote]

absolutnie nic nie mam do tego kto co robi aczkolwiek "Przenosimy" sugeruje, że nie przenosisz się sama lecz chcesz by przeniosło się forum.

jakaś rozdrażniona dzisiaj jestem. pewnie przez to zimno ;P
przepraszam, coś mi się na mózg rzuciło.
wątek zamknięty
spoko kazdy mzoe meic takie dni 😉
wątek zamknięty
[quote author=W&W link=topic=225.msg115500#msg115500 date=1228810203]
Pewnie masz racje
co nie zmienia faktu że z konta zrezygnowałam i nadal chce żeby było wykasowane
ale nie dane mi napisac do admina
ma może ktoś z Was adres do admina  ❓ ❓ ❓

[/quote]

office@voltahorse.pl
🙂

badz to badziewiak?
wątek zamknięty

A biorąc pod uwagę że oprócz nicka był tam mój mail oraz gadu gadu oznacza to że ktoś z tego forum założycieli wykradł moje dane!!!!.

Proszę mi to wyjaśnić.

Ukradłem coś z Sejmu:

Donald.Tusk@sejm.pl

p.s. kontakt jest prawdziwy - więc nie rób sobie tzw. jaj ze sprawdzeniem.

wątek zamknięty
Dobra dobra.

To taka sama kradziesz jak kradziesz siodła, popręgu ze stajni lub konia argumentując że stajnia nie miała alarmu i siodło nie było w sejfie.

Nie raz marudzicie że wam rzeczy ze stajni giną a sami wspieracie taką kradziesz !!!.

wątek zamknięty
Dobra dobra.

To taka sama kradziesz jak kradziesz siodła, popręgu ze stajni lub konia argumentując że stajnia nie miała alarmu i siodło nie było w sejfie.

Porównanie w ogóle nieadekwatne - jak ktoś (n.m.n.m.u.v.) Ci ukradnie konia to go już nie masz, tak samo siodła itp., a tu patrz! UKRADLI Ci adres mailowy (który dobrowolnie podałeś) a Ty go nadal masz!  😜
KradzieŻ (matko!) niejedno ma imię  🏇

I pomimo nagłego usunięcie moich danych i nie tylko moich uważam że taka kradziesz danych osobowych to przestępstwo.
Poczytajcie ludzie co to są dane osobowe, albo najlepiej zapytajcie kogoś mądrego  🙂
wątek zamknięty
Admin powinien sie nauczyć się kultury
Jeśli użytkownik jego forum wysyła mu wiadomość to wypadałoby odpisać.
ehhh jak zwykle żenada.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.