tak sie zalogowalam na stara volte z ciekawosci, pamietacie jak na tym forum tetnilo zyciem? pelno osob. a teraz 7 osob zalogowanych i 3 gosci. kto jak kto ale ja sie stad nie ruszam🙂 podoba mi sie. na starej volcie dmin ktory mial wszystko tam gdzie plecy koncza swoja szlachetna nazwe, wieczne klotnie z nowymi uzytkownikami. poza tym wyglad nowo- starej volty jest obrzydliwy i nie czytelny.
Juz ja wiem czemu piszę. Dostałam już "Treściwego" maila od użytkownika, który tu nie chce być. I najlepsze jest to, że po moim odezwaniu się na Volcie, mail powstał dosłownie w 6 lub 7 minut. Stąd ten pomysł aby napisać to co napisałam.
[quote author=Trolinka link=topic=225.msg115007#msg115007 date=1228761594] nie można napisać do admina , żeby jako forum volty było to forum Jeszcze nam tu tego admina, który miał wszystko totalnie w dupie brakuje...
Dragonia, nie rozumiem po co się tłumaczysz... Co komu do tego, gdzie piszesz? [/quote]
Wierz mi Pursat, bardzo niektórym "do tego", nawet bardzo mocno. Idiotyzm to totalny ale cóż. Już pierwsze przebłyski się pokazały.
tym się różni re-volta od volty, że tutaj jest edycja postów. proszę, używaj jej / a.
Teraz ja Ciebie nie rozumiem. Słuchaj się swojego sumienia, nie kieruj się sugestiami innych! Co z tego, że jakiś użytkownik napisał, że mu się to nie podoba. Trochę własnego zdania 😉 🙂
Więc zostajemy tutaj ? Szczerze mówiąc trochę denerwuje mnie to całe zamieszanie... ;/ nie można napisać do admina , żeby jako forum volty było to forum i usunąć voltę zastępczą ? i mam pytanie po co tak dużo nazw do tej strony tzn. voltopiry , re-volta i nie pamiętam jaki , ale jeszcze jeden był ;/ ?
Jesli dobrze rozumiem... A z jakiej okazji? Stary admin miałby czerpać profity z pracy i serwerów Quanty? - Nie potrafił utrzymać Nas tam, to niech wyciagnie wnioski i zacznie podchodzić poważnie do własnego (sic) biiznesu, albo sie zwinie... 😀iabeł:
Dla mnie to jest chore, że są ludzie, którzy tak się emocjonują jakimś internetowym tworem. Że ktoś po kimś jedzie, bo pisze na tym, a nie innym forum.
Na przyszłość proszę jednak nie kasować 😉 Z tego powodu właśnie na starej volcie została usunięta mozliwość edytowania postów.Cóż -czasem można palnąć głupstwo 😉
a pytanie ( tylko pytanie) : dlaczego jeśli prosi się o nie kasowanie, jest opcja edycja. ?? 👀 🙂 błądzic, rzecz ludzka, ale trzeba tez uwazac, zeby nie wyjsc na debila 😁 😀
a pytanie ( tylko pytanie) : dlaczego jeśli prosi się o nie kasowanie, to jest opcja edycja. ?? 👀 🙂 Edycja nie służy temu, by zmieniać posta tylko dlatego, że kogoś rozśmieszyło to, co napisałeś.
Janek źle odebrałeś. Napisałam to dlatego, żeby pokazać do czego doprowadza obecna sytuacja. Niektórzy poprostu przejęli się strasznie, że pouciekali ludzie tutaj i broni Volty jak złotych kalesonów. Ja mam z tego ubaw po pachy. pewna osoba dobrze napisała mi na PW. To trąci juz jakimś Matriksem 🤔wirek:
Niektórzy poprostu przejęli się strasznie, że pouciekali ludzie tutaj i broni Volty jak złotych kalesonów. Ja mam z tego ubaw po pachy. pewna osoba dobrze napisała mi na PW. To trąci juz jakimś Matriksem 🤔wirek:
ja zalogowałam się na tamtej volcie i o dziwo mam wiadomości w skrzynce i do maja i jedną z października. Ja tak czułam w kościach że pewne osoby zrobią z tego afere bo dlatego nie logowały sie na tą volte i oni uważają sie za takich mądralińskich i wszystkowiedzących a poprostu sa żałośni śmiać mi się z tego chce. Ja dużo nie pisze ale wiem że zostaje TU tam będę zaglądac z czystej ciekawości 😉 zobaczyć co w trawie piszczy i jak się miewa kółko wzajemnej adoracji hehe
No cóż - pożyjemy - zobaczymy. Na razie nie zamierzem wracać. Ale jak wszyscy stąd juz nawieją to z bólem polezę za Wami 😜
Dajcie Quancie święty spokój - powstało to forum, bo tamtego nie było. Proste i logiczne. Powstało fajne miejsce. Wielkie dzięki także dla tych, którzy założyli voltę zastępczą. Bez tego nie byłoby tego miejsca.
A ludzie jak to ludzie - atawistyczne zapędy terytorialno-łowcze odzywać się w nich będą, bo choćbyśmy sobie wmawiali, że od małpy dzieli nas daaaleka przeszłość to jednak jest to tylko złudzenie.
A ja wolę teraz to forum , wróciłam po roku nieobecności z nadzieją że nowe może znaczyć lepsze i wierzę że się doczekam. Tak naprawdę chodzi o to by zawsze wchodząc na takie forum móc odszukać to co nas interesuje lub zaczerpnąć opinii na tematy nas interesujące a cała reszta spory , waśnie to taki przypisany już wszystkim forom dodatek , nie da się dogodzić wszystkim ani wszystkim imponować i lubić ... mam nadzieję że ludzie tu zostaną a śmieszne jest to że piszą tam kółka adoracyjne które chyba lekko zazdroszczą re-volcie że znalazła swoje nowe miejsce na "ziemi" Mam cichą nadzieję że ludzie nie zaczną dzielić się na volte i re-volte i anty volte i anty re-volte obrzucając się błotem to tu to tam... 🙂
Ja liczyłam na to, że ludzie, którch wypowiedzi lubiłam czytać i z którymi lubię rozmawiać, będą w jednym miejscu. Niestety, nie kazdy wyraził taka chęć i dlatego piszę tu i tu. Jednak jak juz wcześniej pisałam nie każdemu to na rąsię 🤔wirek: Dobra jak się jeszcze raz powtórzę to dostane w łeb od którjeś modki. Zmykam lulu. Dobranoc wszystkim 😀
[quote="aurelia"]Co jeśli zażądam wykasowania swojego profilu i wszystkich postów i i zdjęć z tego forum? Co jeśli zrobią tak też inni?[/quote]- Nic, kompletnie nic, możesz sobie żądać! trzeba było przeczytać regulamin, lub wynająć prawnika skoro nie zrozumiałaś treści regulaminu portalu, na którym się rejestrowałaś.
[quote="aurelia"]Dajesz także dowód na to, że to Ty z Wrotkiem nakręcacie całą tę machinę... nie Admin volty.[/quote]-tym wpisem udowadniasz, że dla ciebie fakty w konfrontacji z własnymi osobistymi urazami, nie mają żadnego znaczenia-naprawdę widziałaś tu, na re-volta(poza kopią wpisu z "zastępczej'😉, wpis wrotka?
[quote="opolanka"]Z resztą spodziewam się, że Ktoś zasieje tylko ziarno kłamstw i już się tu więcej nie pokaże.[/quote]- natomiast ja zupełnie nie spodziewałam sie takiej opinii po tobie Opolanko, widać moderowanie zmienia ludzi jednak.
[quote="quantanamera"]Niespodzianka - nie jestem pracownikiem wzmiankowanego przez Ciebie sklepu i nie odpowiadam za reklamy obecne na komercyjnym forum, na którym reklamy może opublikować każdy.[/quote]- jeżeli publicznie wyprzesz sie związku z firmą, która jest właścicielem strony "siodlarnia.pl", to poczuje się zmuszona Cie przeprosić, na dzień dzisiejszy mam wątpliwości co do twojego statusu wobec tej firmy, zatem i do szczerości tego wpisu.
[quote="quantanamera"]Na drugim forum pisałaś coś ładnie o tym, jak to powinni za powstanie voltopirów moderatorzy odszczekać[/quote]- zwykłe chamskie kłamstwo, tyle mam do powiedzenia.
[quote="quantanamera"]O jakiej bazie mówimy? Zdajesz sobie sprawę, że nikt, rejestrując się na Volcie, nie wyrażał zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych? Nie mogła zatem powstać żadna baza, będąca własnością admina. Zwracam również uwagę, że mimo braku zgody na przetwarzanie danych były one udostępnione osobom trzecim - owej "wyspecjalizowanej firmie", o której pisywał administrator. Jesteś pewna, że posiada ona wszystkie niezbędne certyfikaty, że gwarantuje bezpieczeństwo, że w ogóle jest to jakakolwiek legalna działalność gospodarcza?[/quote]- cudze grzechy nie usprawiedliwiają własnych przestępstw- "re-volta" powstała na skradzionej bazie użytkowników i to jest fakt.właścicielem tej bazy nie byli i nie są żadni użytkownicy.jeżeli chodzi o "dane osobowe", to one się w tym zbiorze nie znajdowały, wiec sama nie wiesz o czym piszesz.
[quote="quantanamera"]Jesteśmy zżytą społecznością, mamy prawo spotykać się i dyskutować w dowolnie wybranym miejscu.[/quote]- nigdzie nie twierdziłam że jest inaczej, więc proszę nie sugeruj, że mam coś przeciwko temu.
[quote="Presja"]Mam cichą nadzieję że ludzie nie zaczną dzielić się na volte i re-volte i anty volte i anty re-volte obrzucając się błotem to tu to tam... uśmiech[/quote] -ja mam dokładnie taka sama nadzieję, z tym ze niektórzy zupełnie nie potrafia czytac...lub wola nie rozumieć- ustawianie "my- oni" poprawia niektórym ego...
Ktoś, sama się zastanów czy to wszystko ma sens. Przecież to postępowanie rozzłoszczonego dziecka: nie dostałem cukierka więc ugryzę babcię w rękę i tupnę nogą.
Ktoś, sama się zastanów czy to wszystko ma sens. Przecież to postępowanie rozzłoszczonego dziecka: nie dostałem cukierka więc ugryzę babcię w rękę i tupnę nogą. jakie postępowanie masz na myśli? daj mi szanse zrozumieć, co Ci sie nie podoba w mojej wypowiedzi- to że protestuję, kiedy ktoś sugeruje że dokonałam wpisu którego nie ma i nie było, czy to, że moim zdaniem, cudze grzechy nie usprawiedliwiają własnych przestępstw?