Jestem optymistką - nie padła na zawsze. Może padła na tym serwerze, ale otworzą nowe forum, na nowym serwerze. Będzie od zera, ale... co to dla nas? 😉
mi, jeżeli mam być szczera, to obojętne, od jakiegoś czasu korzystam tez z innego forum. Do volty mam sentyment i lubię po prostu ludzi którzy się tam udzielają, ale za forum nie tęsknię. nie brakuje mi. jak jestem ciekawa co u kogoś słychać to odpalam gg 🙂
Dworcika, tylko proponuje jeszcze wbić się na forum z opcja 'akceptacja maila przez administratora' czy jakoś tak.
Nie daj boże zacznie się nalot quoniar
Laito napisał: Dworcika, tylko proponuje jeszcze wbić się na forum z opcja 'akceptacja maila przez administratora' czy jakoś tak.
Nie daj boże zacznie się nalot quoniar
Będzie nam weselej. A jak będzie przeginka, to ban
No raczej osobom nieupoważnionym mojego fbl'a nie podaje, bo nie chce by kilka osóbek się wtryniało do mnie. Tak samo na volcie, staram się być incognito
Zresztą pisałam już o tym na oryginale.
Jeszcze na gg roześlę wici do tych, z którymi się kontaktuje 😉
Mam nadzieje, że nie padła na amen choć przeczucia mam złe.
Każda następna 'wersja' volty jest coraz gorsza merytorycznie.
Tym najlepszym nie chce się poraz kolejny tego samego tłumaczyć, poza tym jakby na sprawę nie spojrzeć to dobrą skarbnice wiedzy jeździeckiej [i nie tylko ]już tam stworzyliśmy. Szkoda by było gdyby to przepadło.