[quote author=Condina link=topic=21931.msg564379#msg564379 date=1272023265] W strefie ograniczenia predkosci do 50 km/h Ludger przekroczyl predkosc o kolejne 28 km/h.
A podano na którym koniu? [/quote]
hahahahaha ale się uśmiałam edit:
cały czas zastanawiam się po co nowy temat na taka pierdołę?
[quote author=Condina link=topic=21931.msg564379#msg564379 date=1272023265] W strefie ograniczenia predkosci do 50 km/h Ludger przekroczyl predkosc o kolejne 28 km/h.
A podano na którym koniu? [/quote]
😵 😵 😵 👍
Dobre , dobre...tez najpierw pomyslałam czy czasem na koniu nie jechał...no ale mają juz kategorię P w Dojczlandii? 👀
...no właśnie nie mam dowodów - bo Panowie wypisali mandat za brak pasów 😉 żeby nie postępować zgodnie z taryfą 🙄
ogólnie bardziej podziałało na mnie ich pozytywne zachowanie 😡 bo sama bym sobie dała za to baty na tyłek; szczerze mówiąc to ja jeszcze wyprzedzałam i nie zamierzałam na tych >80 km poprzestać 😡 😡
Wiecie co by było jakby u nas takie kary nagle zrobili ? Drogi były by puste haha, bo wszytskim by prawko zabrali i to na dłuuuużej 😂
No i może tak powinno być 😉 Może co poniektórzy by się zastanowili jak jeżdżą 😉
Dzisiaj jechałam do pracy i jakiś idiota, nie dość, że prawie nas przetrącił, bo w ostaniej chwili zmienił pas, to jeszcze zapierniczał co najmniej 80, 90 km/h (ograniczenie do 50 🙄 )
Kolo mnie kolo domu jest ograniczenie do 30kmh i sasiedzi mnie ostrzegali, ze wiele osob stracilo u nas prawko, bo podwojne przekroczenie predkosci w Niemczech karaja zabraniem prawka. Na tej naszej drodze nietrudno depnac ciut wiecej niz 50, bo droga jest ladna.
Myslalam, ze tacy ludzie jak Ludger maja immunitet, czy cos takiego 😀 Jakby na koniu jechal, to nie przekroczylby predkosci (raczej) 🙂😉