Forum towarzyskie »

Beerbaum bez prawo jazdy przez miesiac

W strefie ograniczenia predkosci do 50 km/h Ludger przekroczyl predkosc o kolejne 28 km/h. Efekt mantad + zabranie prawka na miesiac 🙂 🤣
Przecież to jest normalny człowiek, każdemu z nas zdarza się przekraczać prędkość;]
nie wiem czy taki normalny, o mnie nie pisano na forum jak dostałam mandat  😎 🤣
Mnie tam rozśmieszyła wielkość wykroczenia......Jak tak sobie pomyslę o polskich rekordzistach..... 😁
W strefie ograniczenia predkosci do 50 km/h Ludger przekroczyl predkosc o kolejne 28 km/h.

A podano na którym koniu?
[quote author=Condina link=topic=21931.msg564379#msg564379 date=1272023265]
W strefie ograniczenia predkosci do 50 km/h Ludger przekroczyl predkosc o kolejne 28 km/h.

[/quote]

hahahahaha ale się uśmiałam
edit:

cały czas zastanawiam się po co nowy temat na taka pierdołę?
[quote author=Condina link=topic=21931.msg564379#msg564379 date=1272023265]

[/quote]

😵 😵 😵 👍

Dobre , dobre...tez najpierw pomyslałam czy czasem na koniu nie jechał...no ale mają juz kategorię P w Dojczlandii? 👀

[/quote]

[/quote]

to jako ciekawostak, w koncu jest osoba publiczna... ale ok, moge sie powstrzymac od pisania takich "ciekawostek" na forum.

musu nie ma na wchodzenie w wątki ktore cię nie interesują. Za to może akurat innych moga interesować.

Zamiast przynudzać weź może załóż sama jakiś wielce poważny i ciekawy wątek 🤔
Mi tam sie taki temat podoba.... Przypomina że wszyscy są ludźmi i każdemu się wpadki zdarzają  😁

musu nie ma na wchodzenie w wątki ktore cię nie interesują. Za to może akurat innych moga interesować.

Zamiast przynudzać weź może załóż sama jakiś wielce poważny i ciekawy wątek 🤔

heh , widzę że swojego znania nie można wyrazić bo od razu chcą człowieka zjeść
  spokojnie bez nerwów
przecież wyraziłaś zdanie - i nikt ci  nie broni mieć swojego zdania. Ja też wyraziłam swoje.
...no proszę ja też dziś dostałam mandat za przekroczenie prędkości ale o 32, 2 km  😡 😡 😡

też powinno być 50 km/h  😡 😡

ale  dobrze mi tak  🤬 🤬  na moje szczęście Policjanci byli naprawdę ok bo dali mi mały mandat  🙄

za to jest normalnie 300 i 6 pkt  🤔

nie ma się czym chwalić w sumie ale to prawie jak Ludger  😡 🤔
Swoją drogą mają strasznie surowy taryfikator  🤔 🤔wirek:
Dokładnie! To jest dużo ciekawsze niż sam fakt tego wykroczenia, w końcu na naszym podwórku przekroczenie prędkości o 28km nie robi żadnego wrażenia.
Wiecie co by było jakby u nas takie kary nagle zrobili ? Drogi były by puste haha, bo wszytskim by prawko zabrali i to na dłuuuużej  😂
...no proszę ja też dziś dostałam mandat za przekroczenie prędkości ale o 32, 2 km  😡 😡 😡

też powinno być 50 km/h  😡 😡

ale  dobrze mi tak  🤬 🤬  na moje szczęście Policjanci byli naprawdę ok bo dali mi mały mandat  🙄

za to jest normalnie 300 i 6 pkt  🤔

nie ma się czym chwalić w sumie ale to prawie jak Ludger  😡 🤔

Nie prawie jak Ludger, ale lepiej niż on.
Myślę, że od dziś możesz śmiało powiedzieć, że jeździsz lepiej od Ludgera. Masz na to twarde dowody 😀
...no właśnie nie mam dowodów - bo Panowie wypisali mandat za brak pasów  😉 żeby nie postępować zgodnie z taryfą  🙄

ogólnie bardziej podziałało na mnie ich pozytywne zachowanie 😡 bo sama bym sobie dała za to baty na tyłek; szczerze mówiąc to ja jeszcze wyprzedzałam i nie zamierzałam na tych >80 km poprzestać 😡 😡

chyba ogólnie jeżdżę za szybko 🤬
Wiecie co by było jakby u nas takie kary nagle zrobili ? Drogi były by puste haha, bo wszytskim by prawko zabrali i to na dłuuuużej  😂

No i może tak powinno być  😉 Może co poniektórzy by się zastanowili jak jeżdżą  😉

Dzisiaj jechałam do pracy i jakiś idiota, nie dość, że prawie nas przetrącił, bo w ostaniej chwili zmienił pas, to jeszcze zapierniczał co najmniej 80, 90 km/h (ograniczenie do 50  🙄 )
Kolo mnie kolo domu jest ograniczenie do 30kmh i sasiedzi mnie ostrzegali, ze wiele osob stracilo u nas prawko, bo podwojne przekroczenie predkosci w Niemczech karaja zabraniem prawka. Na tej naszej drodze nietrudno depnac ciut wiecej niz 50, bo droga jest ladna.

Myslalam, ze tacy ludzie jak Ludger maja immunitet, czy cos takiego 😀 Jakby na koniu jechal, to nie przekroczylby predkosci (raczej) 🙂😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się