Jakie są u Was aktualnie warunki na drogach? Szczecin zasypało i zastanawiam się, czy auta nie zamienić na PKP, tyle że powrotny ciopąg mam ok 19, czyli nici z potegi skoku 😕 tyle, że PKP chyba bezpieczniej...
gaga moze do soboty się poprawi..wczoraj padało ale juz dziś nie(jak narazie);] a potępa na taragch ejst wyjątkowym wydarzeniem. ja sie wybieram właśnie w sobotę .
Wiem, że potęga jest w sumie najciekawszym konkursem - bynajmniej w sobotę, a wybieram się w sobotę tylko na 1 dzień (luzaczka ma "urlop" :-( )
Nicto zobaczymy jak jutro będzie. U nas koszmar, pada od 3 dni non stop :-/ Drogi białe - nawet te główne, bo nie nadążają odśnieżać, 35km do pracy zajmuje mi teraz duużo za dużo czasu co o dziwo nie podoba sieszefowi 😡 a 250 km do Poznania takim tempem (max 50 km/h) mija się z celem 😕 już lepiej w takim układzie cio-pągiem to i jakieś piwo się wypije 🏇
Jeśli jutro chociaż trochę się u nas poprawi, przyjadę autkiem 😀
Tylko korków dziś w mieście sporo - piątek, do tego kilka miejsc z robotami drogowymi.
A ja byłam już od rana, na pierwszym konkursie. Stoiska sie dopiero rozkladały, ale sprzetu rzeczywiście sporo (eh... gdybym miała zwierza do obkupienia... 😉 ), nie było jeszcze żadnych "instytucji", ale widziałam boksy dla Związku Trakeńskiego, promocji hipoterapii i czasopism. Na zawodach było jeszcze pusto, parkur ładny, telebim i przynajmniej dwie kamery. Wygrał Ludwiczak 😉
Właśnie wróciłam z dużej rundy... konkurs ok, tylko trochę głupio ze oddzielili pawilon ze stoiskami i pawilon ze sprzętem. Jakoś nie czuć tych zawodów. 😉 I bardzo mało ludzi dzisiaj było na rundzie! W porównaniu do zeszłego roku to to prawie puste trybuny... Ale sprzetu na stoiskach jak zwykle peeeeeełno.... 😜
Ja też wczoraj byłam. Tanio jest w mustangu ! 😉 i widziałam też ładne czapraki po 40zł śliczne były ! w pary kolorach z kolorową lamówką... co do zawodów to ok Dzisiaj też na MTP z rana na cały dzień😉
pozdrowienia z mtp dzień 2 🙂 chwała im za wifi bo bym z nudów tu umarła! Karus i ponka normalnie brak słów! To że poznaniaki to ziewaki to nic ale Wy! Bu! Z niusow to kończy się 3 poznanie podłoża i zaraz końcówka 2 konkursu przystojne skoczki ładne czyste konie i super muzyka - żeby tylko było ciut ciepłej na tej hali ... Koniec przerwy odezwę się później hihi
to ja mam lepsze pytanie - gdzie się w ogóle kupuje te bilety? 🙂 bo w zeszłym roku szłam za stadem i oni wszystko załatwiali a w tym roku sama... zakładając, że uda mi się z dworca pkp dojśc na miejsce bo moja orientacja w terenie jest eee... że tak powiem - dyskusyjna! 👀