no my jedziemy właśnie dlatego w piątek - są najciekawsze konkursy. nie byliśmy na targach 4 lata,czas najwyższy jechać... kolejna okazja do wycieczki do wielkopolski będzie pewnie Baborówko albo Racot,więc trochę jeszcze długo 😉
Ja kupowałam i drukowałam. W zeszłym roku robiłam tak samo i przy pierwszym wejściu na targi dostałam od pani z recepcji bilet wielokrotnego użytku, myślę że w tym roku będzie podobnie 😉
Ja kupowałam i drukowałam. W zeszłym roku robiłam tak samo i przy pierwszym wejściu na targi dostałam od pani z recepcji bilet wielokrotnego użytku, myślę że w tym roku będzie podobnie 😉
Tzn? Upoważniający do wchodzenia i wychodzenia poza teren targów? 😉 Zastanawiam się czy opłaca mi się kupować przez neta, drukować. Trochę zachodu z tym. A profitów żadnych większych z tego tytułu chyba nie ma, prawda? Ceny też te same jak na miejscu?
[quote author=florcia9 link=topic=219.msg1213336#msg1213336 date=1323268643] Ja kupowałam i drukowałam. W zeszłym roku robiłam tak samo i przy pierwszym wejściu na targi dostałam od pani z recepcji bilet wielokrotnego użytku, myślę że w tym roku będzie podobnie 😉
Tzn? Upoważniający do wchodzenia i wychodzenia poza teren targów? 😉 Zastanawiam się czy opłaca mi się kupować przez neta, drukować. Trochę zachodu z tym. A profitów żadnych większych z tego tytułu chyba nie ma, prawda? Ceny też te same jak na miejscu? [/quote]
Ja zawsze kupuję bilet na całą imprezę - 3dniowy i w zeszłym roku był on wielokrotnego użytku tz. mogłam wchodzić i wychodzić z terenów MTP dowolną ilość razy.