ja będę na targach od piątku do niedzieli chętnie poznam jakieś forumowiczki tylko muszę nocleg znaleść 😉
myszowcu dzięki, właśnie zarezerwowałam sobie pokój 😀
a my chyba przyjedziemy w piątek. w sobotę żadnych ciekawych konkursów nie ma.
w sobote sympatyczny jest ten ostatni konkurs, speed&music, muzyka z glosnikow rozkrecona, a zawodnicy na pelnym gazie jada, pewnie podkreceni ta muzyka 😁 i dodatkowo muzyka dopasowana jest pod konkretnego zawodnika, takze jest tez momentami smiesznie 😉
Czy są gdzieś dostępne listy startowe?
Czy są gdzieś dostępne listy startowe? Startowe nie - ale lista zgłoszonych par jest na ŚK, na stronie Cavaliady też (ta nie daje się ściągnąć).
To to wiem :kwiatek: Interesowałyby mnie już konkretne listy startowe na poszczególne dni. Jakby ktoś już gdzieś dojrzał to niech da znać! 😉
To to wiem :kwiatek: Interesowałyby mnie już konkretne listy startowe na poszczególne dni. Zgaduję, że będą dopiero w środę wieczorem, po przeglądzie, a na finałowe po zdobyciu kwalifikacji 🙂
No to ekipa z pomorza jedzie 🙂 Jedno miejsce w samochodzie wolne zapraszam chetnych 🙂 Kto bedzie jak was poznac 🙂
ja też sie zastanawiam czy jest jakis sens jechac w sobote. Cyntia-ja bede z Horciakowa, Abre, Ponia i reszta wiec pewnie sie gdzies znajdziemy 🙂 Dziewczyny jakies pomysly co z sobotnia re-voltowa impreza?
Jeśli chciałaby się ktoś zabrać z okolic Zielonej Góry, Leszna, Polkowic i innych bliższych okolic - to śmiało. Mam całe auto wolne! Wybieram się w sobotę, bo w niedzielę muszę do Niemiec wracać 😉
Ja może będę w sobotę, w niedziele na bank 🙂
Nas szukac i pytać przy TORPOLu 🙂😉 Jakie pomysly co do imprezki ?
Czy to prawda, że bilety jednodniowe nie upoważniają do wchodzenia i wychodzenia z targów kiedy się chce? Było tak w zeszłym roku? Bo nie pamiętam.
Może ustalmy jakiś jeden klub czy miejsce, w którym się spotkamy? 😉
A mamy jakiś znak rozpoznawczy (uważam, że koszulki to lekkie przegięcie :hihi🙂
Czerwone ogromne kokardy we włosach 😂 [s] edit: Nie chciałby ktoś może przygarnąć dwóch przemiłych dziewczyn 😁 na noc z soboty na niedzielę? :kwiatek: Niestety posypały nam się plany noclegowe i mamy mały problem.. Nawet kawalątkiem podłogi będziemy bardzo usatysfakcjonowane! 😉[/s] Moc RV! :kwiatek: :kwiatek:
Czerwone ogromne kokardy we włosach 😂 Te Czerwone kokardy to w sumie nie głupi pomysł 😀
Bogdany , w który dzień będziecie?
sobota i niedziela, w piątek pracujemy. ale.....jeśli Ktosina z Wrotkim się określi to po nich pojadę w piatek wieczorem.. chcesz się zabrać? miejsce będzie 🙂
Ja jestem codziennie więc mam nadzieję Ktosinko i "Bogdany" że się spotkamy 🙂
Jest szansa nabyc bilety w kasie w sob, przed rozpoczeciem imprezy? Chodzi mi o ich dostepnośc.
Bogdan , ja jeszcze nie wiem czy będę, bo miałam inne plany, ale jeśli mi się uda je zmienic to może się zobaczymy 🙂
[quote author=olek link=topic=219.msg1211370#msg1211370 date=1323113502] Czerwone ogromne kokardy we włosach 😂 Te Czerwone kokardy to w sumie nie głupi pomysł 😀 [/quote] no, napewno 🙄
ja będę w niedzielę tylko niestety, bo na sobotę mamy debiut zawodowy najpewniej, a w niedziele chetnie się spotkam z voltopirami 😅
jak z dostępnością biletów? dostaniemy bez problemu na miejscu przed wejściem? czy można mieć PSA? :P Jack Russell więc podpada pod jeździectwo 🙂 Ja jestem w sobotę i jak się zapuszczę w czapraki to dłuuugo nie wyjdę 😁
Ogurek a co? Nie będzie Ci się kokarda na włosach trzymała? 😁
Bilety są , raz się zdarzyło ,że przed samym GRAND PRIX zabrakło, bo po prostu było za dużo ludzi. Psy widywałam, więc mogą chyba wchodzić 😉