Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

Mam możliwość pojechania w sobotę, choć wolałabym w niedzielę bo Grand Prix.  🙁 A coś ciekawego tego typu będzie w sobotę?
Dzięki dziewczyny, już rozumiem 🙂 Do zobaczenia 😉
To kiedy voltopirze spotkanie 😉? Mnie by urzadzala sobota wieczor, dzieci sie pozbywam sesese 😉 
Ja ogarnęłam wreszcie nocleg u kolezanki więc jak na razie plany sa takie że
pewnie spotkamy się na cavaliadzie 😀
Ja będe albo od czwartku albo od piątku 🙂

Co do biletów, to bilet na 4 dni na wszystko kosztuje 70 zł. (targi, show, sport)
Ponia i reszta dziewczyn- jakieś balety na Starym po zawodach w piątek lub w sobote?  👀
Mam nadzieję, że za rok, jak mi dziecko z cyca wyrośnie to też się załapię na voltopirowe spotkanie i jakieś piwko :P

My też będziemy całą familią. 🙂
baffinka, pomyślimy, pomyślimy  😎

Atea, soczku możemy sie na spotkaniu tez napić 😉  😁
Ponia w zeszłym roku Wam popuściłam. Teraz nie ma takiej opcji  😎
Atea a Wy w który dzień będziecie?  😉
Na pewno w niedzielę. Co roku jesteśmy wszystkie trzy dni, ale nie wiem co Franciszek na to powie 😉

Chociaż w zeszłym roku poznał już nieco klimat Cavaliady obserwując przejazdy przez mój pępek  😁

W niedziele pewnie będzie dużo revoltowiczów to można się gdzieś tam skrzyknąć  😉
Atea jak rodzice już nie będą mieli sił to gwarantuje, że ciocia Ponia dobrze się zajmie Franciszkiem  😁
W zeszłym roku już się wprawiała usypiając Adasia Horciakowej
No cóż, poczekam na Wasze propozycje czasu i miejsca spotkania. Mąż co prawda nie jest voltopirowcem, ale chyba da mi się z Wami spotkać... 😉
baffinka, piwko n starym dobra myśl 😎
Atea, to ja też się dołączę jako Frankowa opiekunka 😀
Dziewczyny, lepiej kupować bilety wcześniej czy przed samym wydarzeniem też da radę?
Atea, Baffinka dobrze prawi, Ciocia Ponia się zajmie Franciszkiem w razie potrzeby  😀

Baffi, myślę,że lepsza będzie sobota na tańce ;D
Ponia, to zrobimy Frankową spółkę opiekunek? 😁
Lov, jasne! 😀 już się nie mogę doczekać! Cavaliada to u mnie jak  zawody w Zagórowie obowiązkowy punkt programu rocznego😀
Ponia, a potem oddamy dziecko i marsz na stary na piwko 😁

A ja mam darmową wejściówkę, sesese 😎
Atea jak rodzice już nie będą mieli sił to gwarantuje, że ciocia Ponia dobrze się zajmie Franciszkiem  😁
W zeszłym roku już się wprawiała usypiając Adasia Horciakowej
potwierdzam, potwierdzam, a na dowód fota, zresztą już tutaj chyba wstawiana - http://re-volta.pl/galeria/foto/24465

Atea, Baffinka dobrze prawi, Ciocia Ponia się zajmie Franciszkiem w razie potrzeby  😀
a Adaśkiem też się zajmiesz?  😉

A mnie pewnie niestety znów pifko ominie 🙁 - po pierwsze planowałam być w piątek na potędze, sobotę odpuścić i być w niedzielę, no a poza tym obecnie to mi wolno tylko soczki 😉 
apropos dzieci to jak było? ciężko ze w sensie marudzą  🙄 bo mam zamiar jechać i zastanawiam się czy zabrać mojego synka 3.5letniego,nie mam go zbytnio z kim zostawić w domu 🙁
Horciakowa, jasne, jakoś się z  Lov podzielimy 😀  hihih

katy,  to pewnie zależy, ale w zeszłym roku była cała masa atrakcji dla maluchów, także było je czym zająć 😉
katy, wszystko zależy od dziecka 🙂 Jednak przy ilości ludzi jaka tam jest swobodne chodzenie między stoiskami jest dość trudne, nie mówiąc już o spokojnym oglądaniu przejazdów. Przy takim szkrabie normalnie trzeba mieć oczy wokół głowy, a w takim tłumie i przy tylu atrakcjach to tym bardziej.
dzięki dziewczyny,będę musiała się głęboko zastanowić czy go zabrać 🤣
Mia ja rok temu kupowałam przed wejściem i problemów nie było. Na wielkie kolejki też nie trafiłam  😉

Czyli co? W sobote balujemy na Starym  🥂  🏇
Jedyne o czym warto pamiętać to gotówka. Wyjątkowo w zeszłym roku chciałam zrobić zakupy i mogłam tylko w jednym sklepie...  😵
po cichu kombinujemy,żeby też chociaż w sobote przyjechać... ale my raczej przeyjedziemy bez Marysi,skoro ciocia Ponia będzię zajęta :P
Mia, tak jak napisała baffinka, rok temu nie było problemów z biletami. Mogą się pojawić jedynie jakbyś chciała kupić przed samym niedzielnym Grand Prix. Pamiętam, że chyba 2-3 lata temu nie sprzedawali biletów i nie wpuszczali przed samym konkursem, bo było za dużo ludzi już.

Ktoś, kombinujecie, kombinujcie 🙂
A w necie gdzie można kupić bilety? W empiku raczej nie są do kupienia? 😉
Ja w tym roku też się wybieram ale jedynie na sobotę bo w niedzielę mam zajęcia i muszę na nich być 🙁
Dzięki bardzo za informację  :kwiatek:. I o tej gotówce też 🙂

Ja chyba będę w sobotę i niedzielę i jak już pisałam, chętnie kogoś poznam  🥂
Może w końcu nasze koszulki re-volty się przydadzą  🤣  ja jeszcze nie wiem kiedy będę ,chętna jestem do poznania nowych re-voltowiczów  :kwiatek: 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się