Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

armaquesse, kurna chata, właśnie zawalił mi się mój misterny plan ;/ Chciałam wrócić do hotelu w czasie tych radosnych kucowo- żenujących konkursów business open.
Czyli show i zawody są na osobnych parkurach? 🤔wirek: Tak zrozumiałam przynajmniej, ale może się mylę. Jak to z tym przechodzeniem na halę targową i halę z parkurem?
Na jednej hali (5) odbywają się zawody, a w przerwach jakieś pokazy, na innej hali (6A) pokazy itp. są cały dzień, natomiast targi są na halach 6 i chyba 6A - one są połączone.

Tutaj jest plan targów - http://www.cavaliada.pl/midcom-serveattachmentguid-1dfecfe78ba35c0ecfe11df85cc1b7dc7df5c405c40/mtp_cavaliada2010_mapa.pdf
Wg tego planu wejście i kasy są od ul. Bukowskiej.
A juz myslalam, że trzeba płacić za wstęp na targi i zawody osobno 😵 😂
Z tego co wyczytałam na stronie to można kupić bilet tylko na targi i show, albo na całość.
Aha. Już czaję. Czyli jak chce się tylko na zakupy to płaci się 50% ceny, a jak na całość to 100% czyli te 30zł.
Już sobie przed chwilą przejrzałam. Czyli za Targi Show Sport  30 zeta, już wszystko wiem 😉
Myślicie, że będzie można spokojnie kupić bilety na miejscu czy lepiej wczesniej zamówić?
Notarialna dzwoń, będę Twoim GPSem 😁

rtk już parę postów wyżej zostało zadane takie pytanie i była na nie odpowiedź (-;

Jeśli chodzi o bilety to na główny konkurs (w niedzielę) chyba warto przyjechać wcześniej - dwa lata temu ok pół godz przed rozpoczęciem już nie wpuszczali, bo było za dużo ludzi.

Strzyga spoko kalosz, na Torwarze nigdy nie było takich problemów, wypuszczali i wpuszczali kiedy popadło. chyba że im coś odbije (-;
choć mnie to i tak średnio obchodzi, mam akredytację 😎
MsCarmen, jakoś damy sobie radę. Jak zgłodnieję to w poszukiwaniu żarcia potrafię dużo osiągnąć 😀
Strzyga wiem, pamiętam Sopot 😂
Tanie bilety  🤔  ❗
Słuchajcie, czy na terenach targów są bankomaty? Nie byłam tam już dwa lata i wtedy mnie to nie interesowało, bo nie miałam karty.  😜 Nie liczę na to, że na stoiskach będą terminale do kart, a nie chciałabym stanąć nad pięknym czaprakiem albo bryczesami i spostrzec, że nie mam już nic w portfelu.  😁
Altiria, w okolicy na pewno są bankomaty, nawet chyba niedaleko tego bocznego wejścia.
A ja mam VIPowskie zaproszenie 😁

Re-voltowe spotkanie? 😉
Lov no ja to już od dawna proponuję 😎
Dawno mnie tu nie było, ale co tam, na spotkanko mogę wbić 😁

Proponuję sobotę, w przerwie między jakimiś konkursami 😀
nie w przerwie, po zakończeniu!
Może być sobota  😅 Trzeba tylko uzgodnić gdzie i o której 🙂
😕 chyba nie dojedziemy, Bogdan ma akcję siodła na gwiazdkę..
vissenna zapytam jutro kumpeli, jakie zna lokale, bo ona tamtejsza to doradzi 🏇
Bogdan, nie plumkajcie, nie ma opcji, ze was nie ma! Obiecałaś się zachwycać moim zdjęciem!
Bogdan bierz siodła do pociągu i montuj w PKP 😀
jakoś tego nie widzę  😉 a jak sama przyjadę to dla Was- żadna atrakcja  😉
jakoś tego nie widzę  😉 a jak sama przyjadę to dla Was- żadna atrakcja  😉

Ty nie mardudź tylko bierz małego Bodzia pod pache  i przyjeżdzaj!
Nie ma opcji ,że się  nie zobaczymy!
MsCarmen, Zapewne będziemy się w biegu odnajdywać 😀
Ponia, no to dałaś mi kopa 🙂 Strzygi zdjęcia są warte zachwycania się 🙂
Bogdan, no ja myślę 😉
MsCarmen, zaraz się rozpijać na mieście chcesz? :P
Stary Rynek niedaleko, a tam to do wyboru, do koloru.. 😉
Lov oj nie, ja nie przepadam za alkoholem 😉 ale po co się ograniczać czasowo między konkursami, lepiej wieczorem na luzie 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się