armaquesse, kurna chata, właśnie zawalił mi się mój misterny plan ;/ Chciałam wrócić do hotelu w czasie tych radosnych kucowo- żenujących konkursów business open.
Czyli show i zawody są na osobnych parkurach? 🤔wirek: Tak zrozumiałam przynajmniej, ale może się mylę. Jak to z tym przechodzeniem na halę targową i halę z parkurem?
Na jednej hali (5) odbywają się zawody, a w przerwach jakieś pokazy, na innej hali (6A) pokazy itp. są cały dzień, natomiast targi są na halach 6 i chyba 6A - one są połączone.
rtk już parę postów wyżej zostało zadane takie pytanie i była na nie odpowiedź (-;
Jeśli chodzi o bilety to na główny konkurs (w niedzielę) chyba warto przyjechać wcześniej - dwa lata temu ok pół godz przed rozpoczęciem już nie wpuszczali, bo było za dużo ludzi.
Strzyga spoko kalosz, na Torwarze nigdy nie było takich problemów, wypuszczali i wpuszczali kiedy popadło. chyba że im coś odbije (-; choć mnie to i tak średnio obchodzi, mam akredytację 😎
Słuchajcie, czy na terenach targów są bankomaty? Nie byłam tam już dwa lata i wtedy mnie to nie interesowało, bo nie miałam karty. 😜 Nie liczę na to, że na stoiskach będą terminale do kart, a nie chciałabym stanąć nad pięknym czaprakiem albo bryczesami i spostrzec, że nie mam już nic w portfelu. 😁