a ja teraz mam glupi problem. musze kupic eau de perfume i w zaden sposob nie moge sie zdecydowac. a wybieram pomiedzy Marc Jacobs Lola (boski flakon!) i Dior Miss Dior Cherie. najechetnij wzielabym oba zapachy, ale nie znajdę na to 700zl :emot4: volto kochana, pomoz mi wybrac :kwiatek:
Ja na Miss Dior 💃 💃 Mam juz 2-gi flakon mi sie konczy wlasnie 😜
[quote author=Edytka link=topic=218.msg366448#msg366448 date=1256845884] a ja teraz mam glupi problem. musze kupic eau de perfume i w zaden sposob nie moge sie zdecydowac. a wybieram pomiedzy Marc Jacobs Lola (boski flakon!) i Dior Miss Dior Cherie. najechetnij wzielabym oba zapachy, ale nie znajdę na to 700zl :emot4: volto kochana, pomoz mi wybrac :kwiatek:
Ja na Miss Dior 💃 💃 Mam juz 2-gi flakon mi sie konczy wlasnie 😜 [/quote]
No tak,ale z tego,co zdażyłam zauważyc psika się tym co druga Kobita! 😉
rzucialam moneta tak jak powiedziala Halo i wyszla... Lola. zatem jest 2:1 wychodzi na to, że teraz kupie lolę, a jak się skonczy to zdecyduję się na miss dior cherie. no i problem z glowy 😁
a ja mam pytanko co do internetowych perfumerii 🙂 znalazłam interesujące mnie zapachy w bardzo korzystnych cenach np Kenzo 100 ml za 169 zł albo calvin klein 150 ml za 139 zł ale boje się, żeby to nie były "zamienniki" czyli podróbki 🤔 czy możecie polecić jakieś sprawdzone adresy www ? 🙂 oczywiście jest u mnie w mieście sephora ale ceny powalają 😵
Zaba, chyba przesadzasz. Znam 1 (slownie jedna) dziewczyne, ktora tez ich uzywa. Przesledz wpisy z watku, doslowanie pare osob je wymienilo 😉
No właśnie nie przesadzam. Chyba,że to ja mam "pecha" i trafiam na kobity lubujace się akurat w tym zapachu 😉 Btw u mnie w rodzinie swego czasu połowa bab uzywała Miss Dior!
zaryzykowałam i kupiłam z allegro 🙂 Calvin Klein ck IN2U 🙂 zapłaciłam 109,99 plus koszty przesyłki za flakon 150 ml pudełko, butelka i sam zapach oczywiście (też jego trwałość) nie wzbudzają żadnych podejrzeń 🙂 myślę, że to oryginał 😀 uwielbiam ten zapach 😍
Ja mam dosyć specyficzny gust, bo lubię mocne, owocowe i słodkie perfumy takie jak: Clinique - Happry Heart Chopard - Wish La Costa - Touch of pink Naomi Campbell - Cat De Lux
Macie jakieś perfumy, które by trafiły w moje kryteria. Przyznam, że wiele zapachów podoba mi się, ale nie używałabym ich, bo to nie moje klimaty.
JARA ja mam Naomi i miałam La Costa, tych pozostalych zapachow nie kojarze. Ale chyba mamy podobne gusta 😉 I do tego dorzucilabym moją boską, wymarzoną Lolitę Lempicką 😍 😍 😍 😍 😍 😍 Myślę ze znasz bo zapach oklepany jak nie wiem co, ale mimo to i tak ją kocham 😀
JARA ja mam Naomi i miałam La Costa, tych pozostalych zapachow nie kojarze. Ale chyba mamy podobne gusta 😉 I do tego dorzucilabym moją boską, wymarzoną Lolitę Lempicką 😍 😍 😍 😍 😍 😍 Myślę ze znasz bo zapach oklepany jak nie wiem co, ale mimo to i tak ją kocham 😀
Nie wiem, ale większość perfum jest dla mnie za mocna, wręcz denerwuje mnie czasem fakt, że trzymają tak długo 😀 Dlatego czasem wolę psiknąć się mgiełką 😉))
A co polecacie takiego owocowego, świeżego nie zalatującego starszyzną (jak np.Chanel)? Strasznie podoba mi się DKNY Be Delicious, lecz moja matka go nienawidzi i nie chce kupić, bo powiedziała ze (cytuję) "Nie będziesz mi tu śmierdzieć taką trawą!"
czy ktoś jeszcze od nich zamawiał? A może jakiś sprawdzony sprzedawca np. z allegro?
Ja zamawiam regularnie, odbieram osobiście w Warszawie. Jeszcze nigdy nie było żadnego problemu, perfumy wydają się być oryginalne (opakowanie, trwałość zapachu itp). Nie zamawiałam tylko testerów, więc nie wiem jak one się sprawują.