tak tak, to te, niestety u nas niedostępne 🙁 ale teraz chociaż znam nazwę i poprosiłam kuzynke ze Stanów, żeby mi kupiła, może gdzies je dorwie (oby!) Jakbym zamówiła sobie perfumy przez paczkomat w obecne temperatury to mogłoby się im cos stać? Ktoś już próbował? 😉
Jakby ktoś szukał czegoś kokosowego, to polecam wodę toaletową z yves rocher "malaysian coconut", pachnie przepięknie i długo się trzyma. Przy tym dosyć tania i wydajna.
szukam czegoś o nucie waniliowej, macie jakieś sugestie w co celować? 🙂
Black Opium EDP, Hypnotic Poison, Addict EDP, Shalimar (choć ten jest bardziej balsamiczny) Hypnose od Lancome, klasyczne La Vie Est Belle, Si EDP - te ja kojarzę z wanilią 🙂
No ma, serio serio 😀 Ostatnio złożyłam zamówienie w sklepie internetowym i capnęłam Chloe EDT (przyjemny, taki na co dzień, ładnie się na mnie układają) i My Burberry (ale koniecznie EDP, testowałam EDT i są dość "płaskie" w porównaniu do wody perfumowanej) które są absolutnie zachwycające! Jestem strasznie zakochana w tym zapachu, jest elegancki, ale w takim fajnym wydaniu, pasuje też młodszej osobie. Zapach z klasą - tak bym go podsumowała 💘
Znacie zapachy z bath and body works? Chcialam zamowic sobie jakas mgielke ale o zapachu cieplym/otulajacym 😍 zeby nadawala sie na jesien i zime. Podobno dark kiss taka jest, znacie?
Rzeczywiście różnica w cenie perfum miedzy popularnymi drogeriach, a internetem jest ogromna! W których sklepach kupowaliście? Gdzie sa oryginalne perfumy??
nie nie, to nie to 😉 prawie taka sam buteleczka jak ta którą wrzuciłam, ta "nakrętka" też jest taka duża i sie nie ściąga tylko od razu się nią psika 😉
A w ogóle ktoras z Was miala paco rabanne lady milion o pojemnosci 80 ale w stojacym flakonie? Bo tafilam na takie testery 😉 nie wiem bo zdawalo mi sie ze te parfumy kladzie sie na "boczku" 😉 ale moze to zalezy od pojemnosci