W internetowym Equishopie, do którego linka podałam- 849. Equishop robi pod koniec sezonu interesujące wyprzedaże na allegro tego co zostało, ale nie liczyłabym, że te bryczesy akurat się ostaną i załapią się na wyprzedaż.
Ktos, a widzialas moze biale?? Tez sa takie "lal" ??
Klami sa swietne ale jak juz kiedys wspomnialam nie dala bym wiecej za bryczesy jak 450 zl, a dlatego ze jezdze na bardzo niskim poziomie, glupie by to bylo bo jak kiedys napisal wrotki: Kto nie ma wiedzy ma duzo sprzetu. Moze kiedys jak sie podszkole sobie takie zafunduje. Ale wy sie nie czajcie sa boskie. 😜
Klami, a wiesz,że Sebastian ma już ten sklep w Wejherowie...i ściągnie Ci te bryczesy do siebie po uprzedzeniu telefonicznym... a i przepiękne są kurtki z aktualnej prime...taki przepiękny śliwkowy kolor 😍
tunrida , kto wie. Z poprzedniej koleckji Premium calkiem sporo im zostalo na wyprzedaz. No, ale to zawsze pewne ryzyko, ze akurat w tym kolorze i w tym rozmiarze nie bedzie.
Ktos, czy Ty serio chcesz mnie juz totalnie dobic?? 🤣 Powiadasz, ze juz sie przeniosl?? I to tak blisko ??
adrianna32, eeeeee tam..... Nie wiesz jak to sie mowi: "co nie dojade, to dowygladam" ?? Usmiech na twarzy i dajesz. 😀
Mi tam powiedzenie- "Mniej talentu, więcej sprzętu" ( lub jakieś takie podobne) kojarzy się raczej z koniecznością używania wypinaczy, czarnej, pelhamu czy wielokrążka wtedy kiedy wcale nie trzeba tego wszystkiego używać.
Zaś posiadanie ciuchów za masę kasy nijak się ma do zdolności jeździeckich. Jedyne z czym może się źle kojarzyć, to z tym, że "zamiast na bryczki za 800 zł mógłby ten ktoś wydać kasę na instruktora".
Chodzi o to, że najważniejsze powinno być dobro/ bezpieczeństwo konia (czysty koń, dobrany sprzęt, ochraniacze itd) Potem nauka jazdy ( instruktor/trener) A dopiero na szarym końcu firmowe ubranie za milion pięćset sto dziewięćset. Jeśli jednak mamy dwa pierwsze punkty spełnione, nie widzę powodu by nawet marny jeździec nie mógł sobie sprawić radości bajeranckim ciuchem. I lansować się choćby nawet wśród much w podwiejskim lesie. 😀
Mi tam powiedzenie- "Mniej talentu, więcej sprzętu" ( lub jakieś takie podobne) kojarzy się raczej z koniecznością używania wypinaczy, czarnej, pelhamu czy wielokrążka wtedy kiedy wcale nie trzeba tego wszystkiego używać.
Zaś posiadanie ciuchów za masę kasy nijak się ma do zdolności jeździeckich. Jedyne z czym może się źle kojarzyć, to z tym, że "zamiast na bryczki za 800 zł mógłby ten ktoś wydać kasę na instruktora".
Chodzi o to, że najważniejsze powinno być dobro/ bezpieczeństwo konia (czysty koń, dobrany sprzęt, ochraniacze itd) Potem nauka jazdy ( instruktor/trener) A dopiero na szarym końcu firmowe ubranie za milion pięćset sto dziewięćset. Jeśli jednak mamy dwa pierwsze punkty spełnione, nie widzę powodu by nawet marny jeździec nie mógł sobie sprawić radości bajeranckim ciuchem. I lansować się choćby nawet wśród much w podwiejskim lesie. 😀
Wlasnie ugaduje termin z trenerem. Jak wiadomo do siodla mamy jeszcze minimum rok, tak ze sporo czasu. Sprzetu jest duzo, jeszcze zbednego, ale przezorny zawsze ubepieczony. 😀 Bryczesy mam sobie zamiar kupic i tak ale nie a wiecej jak 450 zl. Tunrida ale i tak glupio to wyglada a przynajmniej smiesznie, jak ktos wpada naprzyklad na 1 jazde i posiada: Ostrogi, palcat, i gadzetow za sporo kasy a wiedzy zero. I telepie sie po calym siodle. Przynajmniej mi bylo by bardzo glupio, bo sa ludzie, ktorzy maja bryczesy za 30 zl a jezdza duzo lepiej. Co do konia nie oszczedzam ale ja sie wstrzymam. Bo jak to bylo: Nie dres czyni Cie dresiarzem, specyfika dresu specyfika interesu. I amen 😀
o jaaa Ktoś szalona jesteś🙂 zazdroszczę ich bo od początku podoba mi się a kolekcja i kolorki ja najbarziej moje, szczególnie połączenie tej głębokiej czerwieni z granatem🙂😉 oj czekam z niecierpliwością na zdjęcia żeby chociaż oko nacieszyć bo kupić na pewno ich nie kupię. Będe musiała zadowolic się jakimis granatowymi jak takowe upoluję🙂
No ok wiem. Ale nie ma lepszych w tym kolorze, w sumie to widywalam je tylko w rozmiarze dzieciecym. I nie rozumiem czemu lepsze firmy maja takie kolorystyczne ograniczenie. Jak juz mowilam wezme te od Dramki Pikeura sa fajne jednak nie ta kolorystyka, jak mnie to boli. Poza tym tamte sa sztruksowe, bardziej na chlodne dni. Te moga byc na lato, kolorystyka boska, az tak strasznie sie rozciagakja? 🤔 Mi urywaja sczeke kolory. 😜 Dramka swietne. 😜 Skad ty to wszystko masz? 😲 😀
Sorki ze cytuje sama siebie ale Dramka nie byla laskawa odpisac, moze teraz? Chodzi o tamte brycesy ze strony wczesniej, ktore wstawilas. Jaka cena? 😜
Yhh myslalam ze jesli wkleilas fotke to tak owe posiadasz. 🤬 Wlasnie takich szukam, nie orientujesz sie gdzie mozna takie znalesc i jaka mniej wiecej byla by ich cena? Taka przewidywana? :kwiatek: