Ja szukam dokladnie tych bryczesow!!! 😅 Nigdzie ich nie ma, fajnie by bylo gdy by mialy jeszcze zamszowy lej albo z eko- skorki. Zastanawiam sie nad tymi od Dramki bo kolor nie ten,ale jesli nawet kupie a ktos zauwazy takie w rozmiarze 36 to prosze do mnie. Moga byc wlasnie w blekicie albo rozu... :kwiatek: 😜 http://www.okser.pl/equi-theme-bluza-dziecieca-polar-p-1576.html
adrianna32- a tu nie ma takich? http://www.okser.pl/equi-theme-pro-bryczesy-fun-line-nowa-kolekcja-p-1570.html Jest napisane, że jest rozmiar 36 w kolorze czekolada-błękit, czekolada-różowy, szary-różowy. Z tym, że bez pełnego leja, ale szczerze mówiąc to takich dwukolorowych w takich kolorach pastelowych, to ja z pełnym lejem nie widziałam nigdzie.
tunrida no jak je znalazlas? 😲 👿 Tyle szukalam sa boskie. 🏇 Dzieki bardzo. Ale i tak pewnie jeszcze wezme te pikeura co Dramka wysylala. 🙂 vissenna Sa dobrej jakosci? Nie wazne jaka to kolekcja, podobaja mi sie i nie moglam znalesc. 😀
a jak z jakością bryczesów Horze?? np tych jeansowych, ma ktoś, jeździ?
Horze mam te za nieco ponad 200zł - w kratkę i czarne. Fajne, ale mi po jakimś czasie i po praniach lej od środka zrobił się nie przyjemny 🤔 Mam porównanie do Fair Play, aletych za ok. 350zł (?), w tych lej od środka jest dużo przyjemniejszy, materiał mi się bardziej podoba, delikatniejszy, nie blaknie a ni nic.
A Horze zmieniły swój kolor dość szybko, wyblakły, kratka przestała być taka ładna, ale ja nie oszczędzam bryczesów. Te w kratkę mam 1,5 roku, czarne rok, FP pół.
No ok wiem. Ale nie ma lepszych w tym kolorze, w sumie to widywalam je tylko w rozmiarze dzieciecym. I nie rozumiem czemu lepsze firmy maja takie kolorystyczne ograniczenie. Jak juz mowilam wezme te od Dramki Pikeura sa fajne jednak nie ta kolorystyka, jak mnie to boli. Poza tym tamte sa sztruksowe, bardziej na chlodne dni. Te moga byc na lato, kolorystyka boska, az tak strasznie sie rozciagakja? 🤔 Mi urywaja sczeke kolory. 😜 Dramka swietne. 😜 Skad ty to wszystko masz? 😲 😀
Ktos chodzilo mi z jakiego materialu jest lej. I konkretniej jaka jest normalna cena? Nie jestem obeznana w kolekcjach na tyle zeby wiedziec. :kwiatek:
Ktoś-zupełnie nie moje kolory, ale mimo wszystko WOW. 🙂 Nie boisz się, że pójdziesz za to do piekła? Wiesz...grzech świadomy, to grzech podwójnie liczony. Albo i potrójnie. 😉 Wstaw się jak się dorobisz fotki.
Ktoś nie moje kolory, ale musi być to super połączenie 🙂 Chcę foty bryczesów na pośladkach modelki! 😁
Ja kupiłam ostatnio białe Horze z pełnym białym lejem i zobaczymy jak wypadną po praniu. Z czarnych z czarnym lejem jestem póki co zadowolona, ale mam je dopiero ponad miesiąc.
Strucelko ja też myślałam,że to nie moje,dopóki ich nie ubrałam...Sebastian opowiadał mi o nich już z dobre 2 tygodnie,a ja mówiłam,że nie,bo są czerwone i chcę granatowe...i zobaczyłam na żywo...ja kupiłam 36,koleżanka 38 i już ich w Lamri nie ma 🏇 adrianna32 - http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/2013358.html p.s. koszula taka: kolor grey-pink kratka 😍
Pikeur oprócz normalnej kolekcji na dany sezon wypuszcza serię Premium ( taką prestiżową, elitarną, jeszcze droższą niż normalna) Możesz je sobie zamówić w Polsce jeśli bardzo chcesz wydać tyle kasy na bryczesy. 😉