Ja jeżdżę codziennie minimum 7 koni, klękam w boksie albo na korytarzu jak zawijam, ochraniacze, ocieplacze, włażę po słomę jak chce sobie dościelać nie oszczędzam spodni przeżywają tylko najlepsze... ukochane zimowe Golden Dress soft shell, a z normalnych Pikeury aktualnie Lugany, Euro Stary sztruksy, Cavallo mam głównie Chamipony i te kocham najbardziej. W stajni dziewczyny mają Fair Play, Horze jak dla mnie porażka nie wyobrażam sobie żeby mi się po kilkunastu jazdach zmechaciły leje... paranoja. Przewija mi się przez ręce duuuużo bryczesów i dla mnie tylko te 4 firmy istnieją. Może faktycznie do rekreacji nadają się każde, do kilkugodzinnej codziennej ciężkiej pracy nie!
Ja mam jodhpury na zimę bo mam 2 pary termobutów i mogę je sobie w t... wsadzić kiedy cały dzień przy takim mrozie jeżdżę, zakładam ocieplane traperki z gładką podeszwa firmy HD z owczą wełną w środku na to jodhpury soft shell i w stopy mi ciepło Mam też jodhpury jeansowe są fajne wiosna jesień wtedy już do sztybletów Na lato najfajniejsze jak dla mnie cieniutkie bawełniane bryczesy + skarpetki😉
co poza euro-starem produkuje porządne bryczesy sztruksowe z pełnym lejem? niestety eurostar ma tylko dwa kolory (czarny i granatowy), a ja szukam czegoś w beżach, brązach, moze czegoś szarego 🙂
Horze akurat nie miałam, ale do dziś klnę dzień w którym pierwszy raz kupiłam bryczesy, pierwsze w życiu, z pełnym lejem, za około 200zł, a to jakoś 4 lata temu. I przeżyły jakieś pół roku, po czym lej i szwy puściły wszędzie... :| Nowak Center.
A ja mam bryczesy Nowaka kupione 149 lat temu, a przynajmniej 5 😁 iiiiiiiii normalnie jak nówka. A był okres, że tłukłam je na kilku koniach dziennie - no dobra na trzech koniach, ale codziennie.
co poza euro-starem produkuje porządne bryczesy sztruksowe z pełnym lejem? niestety eurostar ma tylko dwa kolory (czarny i granatowy), a ja szukam czegoś w beżach, brązach, moze czegoś szarego 🙂
pikeur i jeżeli tylko sztruksowe to horka (inne materiały nie wytrzymały u mnie próby czasu)
Chciałam zapytać o bryczesy Easy rider by Euro-star, jak jest z ich wytrzymałościa, jak jakość w porównaniu do "normalnych" Euro-starów? Będę wdzięczna za odpowiedź 🙂
Czy ktoś ma porównanie, jak rozmiarowo wypadają euro-stary hunter do pikeurów lugana? Tzn dany rozmiar hunterów będzie większy, mniejszy, czy taki sam jak lugana? :kwiatek:
bo to są bryczesy [glow=red,2,300]młodzierzowe[/glow] Napaliłam się na bryczesy z nowej kolekcji Pikeura, kolorek szalony, ale czemu nie - w zestawieniu z czernią..