Narazie ich w pl nie widzialam (ale moge sie mylic) . Otwieram pomalu sklep jezdziecki. W niemczech. i kolo lutego pewnie ruszy bo musze czekac dosc dlugo na zamowienie. cos pewnie kolo 200 zl szt bedzie, jeszcze takie czapraczki : a co o tym myslicie ? podobaja wam sie takie rzeczy ?
Kocham miłością wielką moje softshell Cavallino 🙂 Dobrze się w nich jeździ i podczas jazdy cieplutko a jak na razie nie zakładałam nic pod spód. Jeśli tylko będzie możliwość, to kupię kolejne. Szkoda, że nie ma takich białych 🙂
Podła Ty! Ale dzięki temu poszłam po rozum do głowy i pomyślałam, że w sumie to na chwilę obecną bardziej potrzebne mi zimowe (tak naprawdę to wcale mi niepotrzebne, jedne mi w zupełności wystarczają, a to, że są ciut za luźne, to był tylko pretekst... :zemdlal🙂. I kupiłam... też CM. Tylko softshelle. 😉 Nie żeby były o jakieś 60% droższe od tamtych, które mi sprzątnęłaś... Mam nadzieję, że jednak ten ciemny granat jest chociaż trochę bardziej granatowy niż to wynika ze zdjęcia katalogowego...
Przymierzalam dzis Yorki Frost z softshellu, fajne! elastyczne, nic nie ciagnie, flexy w kostce, przy tym bardzo ladne 🙂 wezme sobie na swieta, a co :P
NO! o Freezy mi chodzilo 😉 dam znac, ale dostane pewnie dopiero na gwiazdke :P ale pierwsze wrazenie bardzo korzystne, softshell na polarku, bardzo przyjemny 🙂
Dotarły moje cavallino marino Verona (equi dream :kwiatek: ) wrażenie: 10/10.Materiał super miękki i rozciągliwy-jak odpakowałam to wydawały się maleńkie,ale po włożeniu już nie-myślę że wyglądem i jakością nie odbiegają od animo.Bardzo ciekawie wycięty lej,tak że jest też na kolanach.
edit: Nie są aż tak granatowe jak na zdjęciach: Bardziej jest to kolor nieco ciemniejszy od ankowego raufblauw.Ładniejszy niż katalogowy 😁
edit: Nie są aż tak granatowe jak na zdjęciach: Bardziej jest to kolor nieco ciemniejszy od ankowego raufblauw.Ładniejszy niż katalogowy 😁
Bogowie, jak dobrze, że je kliknęłaś! Chyba bym się załamała, jakby mi przyszło coś wpadającego w taki odcień. 😁 Bo te Twoje to są ze srebrnymi wykończeniami, prawda? Tamte na zdjęciach wyglądały na granat-granat i dlatego je chciałam...
Mam nadzieję, że softshelle też są takiej jakości, bo moje Horze mnie już strasznie wkurzają (że się tak ciągną, jak coś robię przy koniu, bo w siodle są ok).
posiada ktoś bryczesy HKM Gloockler Silver Royal Crystal? 🤔 Jak jakościowo? Czy to coś z czego jest lej nie przeciera się? Kupić, czy lepiej zainwestować w Pikeury, np. Felina?
poszukuje jakiś ciekawych nie drogich białych bryczesów . Ważne by dobrze przylegały nic tam nie odstawało bo juz 3 para niby dopasowana a jednak takie workowate jak by . Polecicie coś fajnego w przystępnej cenie ? ps :Jak by były nieco wyszczuplające to by było cudownie 😀
DressageLife, a mnie się ich kolor ogromnie podoba 🙂
soiree, niestety nie wiem, jak z HKMami, ale mam Feliny i mogę je szczerze polecić - uwielbiam w nich jeździć. Nawet w gorące dni nie było mi w nich ciepło. Już nie mówiąc o bardzo fajnym materiale i wygodnych flexach na nogawkach 🙂
Ja z takim pytaniem ogólnym do was - które firmy mają najlepsze leje? Bo chciałam sobie kupić jakieś nowe z pełnym , ale nie wiem co wybrać 👀 Jak jest z yorkami i fair play ( tym nowym - comfitechem na lejach) no i z hkm? i covalliero Bo rozumiem że euro star i pikeur podobnie wypada No i u kogo te leje są takie trochę elastyczne albo coś takiego? Ehh ale to chaotyczne 😵
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=217.msg2241277#msg2241277 date=1418220959] ZygZakowa dziewczyny ostatnio pisały, że nowe fair play są bardzo fajne 😉 [/quote] no właśnie zaczęłam wcześniejsze przeglądać i widziałam, ale pisało też że lej śliski i kiepsko trzyma ?