Wiesz co, mi takie Eurostary z podwyższonym stanem poszerzała krawcowa - praktycznie nie widać gdzie 🙂.
Oooo 🙂 a mogłabyś powiedzieć w jaki sposób to zrobiła? Bo moja nie ma pomysłu dlatego że ten pasek jest "jakby z jednego kawałka" tzn. nie posiada szwów łączących.
Lena wlasnie o tym myslalam...ale niewiem czy sie oplaca...jak nie wyjdzie to szkoda troche spodni..niewiem czy nie lepiej uzbierac kase na nowe z pelnym lejem...musze dokladnie to przemyslec...bo taki wszyty lej z innych spodni moze zle sie ukladac i nie pasowac do reszty materialu...
[quote author=Alicja_8 link=topic=217.msg345388#msg345388 date=1254331250] Lena wlasnie o tym myslalam...ale niewiem czy sie oplaca...jak nie wyjdzie to szkoda troche spodni..niewiem czy nie lepiej uzbierac kase na nowe z pelnym lejem...musze dokladnie to przemyslec...bo taki wszyty lej z innych spodni moze zle sie ukladac i nie pasowac do reszty materialu... [/quote]
Ja "zrobiłam" sobie dwie pary sztruksów z pełnym lejem w taki sposób, że miałam dwie pary lejów, kupiłam sztruks, krawcowa uszyła mi nowe bryczesy wszywając istniejące leje. Wyszło super.
Rzeczywiście opcji jest sporo, okazje na allegro się trafiają i za naprawdę niedużą kasę można dorwać spodnie dobrej firmy w fajnym stanie. Niestety jako posiadaczka nietypowego rozmiaru musiałam sobie radzić inaczej, ale jak ktoś nosi normalne 36 lub 38 na ogół ma więcej szczęścia 🙂
Arissa to te z krotkim czy z pelnym lejem?? Mam te z pelnym i musze powiedziec, ze chyba najlepsze bryczesy jakie mialam do tej pory. Druga skora normalnie, brud sie ich nie lapie ze wzgledu na rodzaj meterialu. No i sa piekne, idealne przeszycia, krysztalki itp. Mam czarne i planuje kupic tez biale na zawody.
Mi przeszkadza w nich to,ze maja wysoki stan bardzo.No i sa mega cienkie,co powoduje,ze jak kupujesz biale na zawodach,to cala bielizne widac,niektorym to nie przeszkadza,ale mi akurat tak.Chociaz sa TAK piekne ze nawet to moge dla nich przecierpiec 🏇
wiesz... ja rozumiem że ta cyrkonia zmienia wszystko.. ale jak dla mnie 600 zł to max za bryczesy... No ale cóż. Za jakość się płaci, za logo i metki też ;/
No wlasnie. Znajoma kupila te bryczesy za 499zl, po przecenie. Mi akurat srednio one sie podobaja. Za to cierpie przez to, ze teraz model Cindy, nie dosc, ze drogi (kupilam 2 lata temu za 500zl, teraz 700), to strasznie ciezko go dostac 🙄
No teraz jest przecenia ich w Equi shopie i sa po 509 zł o ile sie nie myle. Jak dla mnie sa warte pieniedzy.. nie licza sie jakies cyrkonie czy tam nawet podobno jakies diamenty bo po co mi to w bryczesach ale liczy sie ta wygoda bo świetnie dopasowuja się do ciała i naprawde są jak druga skóra.. chocMi przeszkadza w nich to,ze maja wysoki stan bardzo.No i sa mega cienkie,co powoduje,ze jak kupujesz biale na zawodach,to cala bielizne widac,niektorym to nie przeszkadza,ale mi akurat tak.Chociaz sa TAK piekne ze nawet to moge dla nich przecierpiec 🏇