Nie chciałabyś, doceń to co masz 😉 Ja to takie 38 z prawdziwego zdarzenia (przy wzroście 164 i bardzo młodym wieku, no tłuścioch!), a napotykam same okazyjne 36 albo 38, które wypada jak 36 😁 To się nazywa pech. Jedyne tańsze bryczki typu ES, Cavallo, Pikeur w moim rozmiarze widuję u Dramki. I jest to super fajny sprzedawca, ale rzadko ma kolory, które mi pasują 😡
Jezu widziałam ESy z zimowej kolekcji na zdjęciu, kolor cherry red. Chyba się zakochałam. Normalnie jak mi nie przejdzie to pierwszy raz wydam taki kosmos pieniężny za bryczki. Ale są po prostu OBŁĘDNE!!!!!!
Jezu widziałam ESy z zimowej kolekcji na zdjęciu, kolor cherry red. Chyba się zakochałam. Normalnie jak mi nie przejdzie to pierwszy raz wdam taki kosmos pieniężny za bryczki. Ale są po prostu OBŁĘDNE!!!!!!
o te chodzi? jak dla mnie to z tej kolekcji wszystkie "produkty" w tym kolorze są obłędne. A bryczesy najbardziej 😍
A ja już mam dość kupowania bryczesów przez neta. Kupiłam ostatnio dwie pary o zbliżonych wymiarach: w cavallo się topiłam, a w ESy wogóle nie wejdę 😤 Jak Wam się udaje? Bo ja już chyba wolę podjechać 100km do najbliższego sklepu stacjonarnego niż okazyjnie cos kupowac prze net.