Forum konie »

Bryczesy

Naciau taki?

Dramka, litości proszę, wiesz że je kocham 😍 nie dręcz mnie kobieto! 🤬
Przecież ty już masz  🤬

Poza tym nie posiadam takie cuda, wpadłam tylko na fotkę w necie..i dręczę  😀iabeł:
Mam ale ES a Pikeury myślałam że mi przeszły a tu... ech
a ja marze o czerwonych...

Dramka , takie tez fajne , ale jednak PIKEUR i EURO-STAR wymiatają z tymi różowymi bryczami  😀iabeł:
Przecież to Pikeur 😉
wrr nie zauważyłam , w realu sa jaśniejsze  😀iabeł: 😀iabeł:
Może mają różne odcienie różu  😉
dostane gdzieś jeszcze bryczesy Mountain Horse czerwone z pełnym lejem?
ktos moze polecic jakies dobre Jodpuhry, ktore sie nie rozpadaja po sezonie?
Np. Euro-stary  😀
Gdzie dostanę bryczesy ES model Corinna?
Coś mało mi google wypluwa. Nie produkują już ich?  👀

Czy występują z elastycznymi wstawkami ?

Dramka
  orientujesz się czy istnieją bryczesy, które mają taki sam krój jak Corinny?
Dzięki  :kwiatek:

Mam właśnie takie bryczesy, myślałam, że w nowszych modelach mają wstawki flex. Mają idealny krój dla mnie, niestety inne modele są inaczej szyte ;/
Ja mam Corinny od stycznia jakoś i jak dotąd to są moje ulubione bryczesy! Są mega wygodne, materiał super elastyczny, wysoki stan!  😍 
Teraz jak kasa się jakaś pojawi to będę szukać jakiś z wysokim stanem, ale jeansowe! 😉
gryglodor jak jeansowe z wysokim stanem to Candela  😉

Vici ma ten sam krój z wysokim stanem, tylko posiada zamki i wstawki  😀

Kto do mnie pisał o beżowe Laura 36? 🤔
Condina, na przykład Sonnenreiter.
Wczoraj naciągnęłam na tyłek jodhpury Euro-stara, bardzo przyjemne i miłe w dotyku - 95% bawełna  😀
Dramka :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: są cudne! dokładnie takich szukałam! no to czas zbierać kasę!!!
O matko...laski....dostałam Pikeur candela jeansowe z wysokim stanem.  😲
B O S K I E
Nie wiem jak toto zrobili. Mam wrażenie, że tyłek mniejszy, uda chudsze. Nie wiem jak. Może zaślepiona jestem i mi się na oczy rzuca.
A może dlatego, że jeans mam bardzo ciemny wpadający z czarno-żółty ( no..jakiś taki odcień fajny), lej ciemno brązowy.
Wysoki stan spłaszcza brzuch i naprawdę fajnie to wygląda. Bałam się efektu "majcioch po pachy" a tu nic z tych rzeczy.   😲

Jeans jest miły, dość miękki, ale nie za miękki. Rozciągliwy, ale nie za bardzo. Bosko się rozciągają przy każdych wygibasach, łącznie z lejem- mam wrażenie, że fajniej niż inne Pikeury które mam.
No po prostu IDEALNE ( choć nie...do ideału to mają troszkę za szerokie łydki i kostki, ale toto w niczym mi nie przeszkadza, bo to pierdółka- ale że ja złośliwie lubię się czepiać pierdółek to piszę- nie widać tego, że za szerokie, ale ja czuję, że za mało opinają mi łydkę)

Nie odbierzcie tego jako promowanie Dramki, ale cholera......tak jak wekurzało mnie pisanie, że fair play to guwno ( w końcu sama mam dwie pary i je lubię, mimo posiadania innych markowych) tak powiem, że faktycznie. Jeśli za fair playe sklepowe trzeba dać prawie  300 zł,  to warto dać trochę więcej i kupić takie Pikeur candele jeansowe gdzie indziej/kombinować/szukać używanych/ no nie wiem.....warto i już.

Fotki dziś nie cyknę bo kibluję w pracy a bryczki w przelocie tylko mierzyłam będąc w domu, ale cyknę je na pewno bo jestem zachwycona.

I tak jak mąż się śmieje ze wszystkich moich bryczesów i tego jak w nich wyglądam ( zwłaszcza w tych w kratkę, nie wiem co mu się w kratce nie podoba  🤔wirek🙂 to jak pokazałam te, to pochwalił, że "ooo...w końcu masz ładne".

Pikeur candela jeansowa to jest to.  💃
A nie mówiłam  😀 i już wiesz dlaczego mój ulubiony model to Candela 😉

Tylko nie każdy wysoki stan spłaszcza brzuch..

Mają jeden minus - musisz nosić koszulkę w spodniach bo te 3 guziki od wewnątrz szczypią jak się schyla  😡

Dramka

Czekam na jakis cud z twej strony w mojej kwestii 🙂 🙇
Podczas mierzenia nic mnie nie szczypało. Sprawdzę na spokojnie jutro.
Mówiłam ci, że cię kocham?  :kwiatek:
Mam..niech policzę...-Pikeury jodhpury, -Pikeury micro Lugany, -Pikeury micro Luciana - zimówki ( to akurat nie Pikeury, ale też niezłe)
Żadne z nich nie leżą tak fajnie ( przynajmniej na mnie i dla mnie) jak te jeansowe Candela.
Na pewno Candela będą leżały dobrze na osobach z niedużym wcięciem w talii.

( a bałam się jeansu, że będzie gruby, za sztywny, że odcień będzie brzydki) głupia byłam  😁
-Pikeury micro Lucinda - zimówki ( to akurat nie Pikeury, ale też niezłe)

Masz na myśli Felixa zimowe?

Musze dodać że Candela wypadają większe i jak ktoś ma bardzo szczupłą talie nie będą pasować.
Lugana jest dla osób ze szczupłą talią dobra, ale dla tych z szerszą niekoniecznie.
Dużo lepiej leżą wtedy [s]Lucinda[/s] Luciana czy te obecne Candela.
Lucindy? Ty masz Lucindy? chyba nie..

Luciana!
Dobra...doszłyśmy co mam.  LUCIANA- Luciana są na osoby ze słaba talią idealne ( sprostuję, żeby nie wprowadzać w błąd)
A Lucinda mają obniżony stan  😉
A jakie są z wysokim stanem ale na wąską talię?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się