Forum towarzyskie »

Woodstock 2009

Czyli co? Obozowisko re-voltowe organizujemy?

Tylko ofc jakiś znak rozpoznawczy trzeba by dać re-voltowiczom 😁
ja jestem jak najbardziej na tak!  😅
Pewnie 😅

Re-Voltowicze są wszędzie 😀
Niedługo i na ulicy będzie można po jednym spojrzeniu powiedzieć:
'ona jest z volty!' 👀

Trzeba będzie się umówić w jakim miejscu się spotykamy  😁
No i jakiś znak rozpoznawczy trza będzie mieć 😁
Ja tam będę pierwszy raz, więc dla mnie to jakaś mapka by się przydała  😁
Niezły skład w tym roku się zapowiada 😉
O i ja będę! W ramionach starszej siostry
Jeżdze tam juz od 5 lat ;] teraz czas na 6 wyjazd 🙂 Jesli moge doradzić to najfajniej będzie zrobić flagę logo re-volty i przypiąć na słupie, lub sznurkach, a pod nimi miec namioty ekipy ;] Tak własnie ludzie  się znajdują na woodstocku.  Najbardziej polecam rozbić namiot na górkach - z dala od kurzu który niestety wszystkim doskwiera. Ewentualnie w lasku naprzeciwko sceny - tam jest cień i wszędzie  jest blisko ;]
Będę dumna jak zobacze re-voltowiczki na woodstocku, bo jak narazie to jako koniara czuję sie na tej imprezie osamotniona.  😅
zabeczka17, Ja się mogę zaoferować, bo planujemy z ekipą jechać 27.06, czyli nieco wcześniej.
I tak właśnie planujemy namioty rozbić - na górkach 🙂

Dla mnie to nie problem bo i prześcieradło się znajdzie na transparent 🙂
A ja w tym roku chyba odpuszczam  🙁
Mając do wyboru: koń czy Woodstock, wybieram konia, bo okropnie rzadko u niego jestem i chcę to jakoś nadrobić  🙄
Notarialna  ja nie wiem jak to będzie z moją praca ale jak się uda to przyjade już w czwartek wieczorem- bo impreza jest  piątek, sobota i niedziela.  Zarąbiście by było zobaczyc piękną czerwoną flage z żółtą gwiazdką podpisaną - RE-VOLTOWICZE 😀  Super sprawa 😀  ;] Nic  no nie moge sie doczekac ;]
To ja tam ze swoją bandą lepiej wpadać nie będę 🤣
E tam 😀 na woodstocku wszyscy sa wszedzie mile widziani 😀
Odkopuję, bo już niedlugo 😉

W sumie o tym, że jadę dowiedziałam się bardzo niedawno. Postanowiono za mnie i mam raczej niewiele do powiedzenia w tej kwestii 😉

Ale będę, więc chętnie się z Wami spotkam 🙂
Ja niestety nie jadę z powodów nie zależnych ode mnie. Akurat coś mi wskoczyło w termin i lipnie...
Ja jestem bankowo 🙂  😀😀:
Ja muszę tylko namiot skołować :[
I poorientować się jak to z tym dojazdem będzie. Kiedy, skąd, jak, dokąd i za ile... 😉
Ja muszę tylko namiot skołować :[
I poorientować się jak to z tym dojazdem będzie. Kiedy, skąd, jak, dokąd i za ile... 😉

A czym smigacie?
Jak autem to polecam parking przed woodstockiem. Śmieszne pieniądze za nocleg lub dwa autka a zawsze mniej jest targania szpargałów- kurtke przeciwdeszczową czy dodatkową pare gaci można sobie  zostawić na miejscu. Uwaga polecam też bardzo  stacje paliw, która jest oddalona od pola namiotowego jakis kilometr. Mały spacerek a toaleta na te  bardziej krępujące sprawy - jest niezastapiona.  Chyba że ktoś lubi obszczany lasek czy Toi Toi-e.  🙂 Ja to jestem weteran woodstockowy i zawsze znajde 15 tysięcy udogodnień żeby te czas tam na koncercie był najbardziej przyjemnym okresem w roku 🙂
Z ciekawych patentów to polecam jeszcze chusteczki nawilżające- niezastapiona rzecz.
Od 4 lat niezmiennie  targamy na woodstock dmuchany materac 🙂 Nie jest  ciężki, a uwierzcie mi rano pobudka jest o wiele przyjemniejsza jak  pogruchotane przez noc końci. Ja to taki francuski pudelek jestem 🙂 Zbyt mocny rozstaw bioder i nocka spędzona na podłodze sprawia że jestem sparalizowana do końca dnia :P Taki urok trza sobie radzić 🙂
Jesli chcemy się spotkać  na woodstocku - to zamiast bezsensownych  poszukiwań może ustalmy  dzień i godzinę zlotu - voltopirek i volltowiczek?

Proponuję sobotę godz. 13.00 ( kiedy nie ma jeszcze koncertów a każdy zdąży się już obudzić)  pod dużą sceną przy bankomacie PKO. Co wy na to?
Ja to wogóle będe pewnie łazić ze sztucznym słonecznikiem - jak co roku zresztą 🙂 Ewentualnie wiankiem na głowie 🙂   
Ja zapewne będę zaskórowana, chyba że będzie podły upał (choć znając życie, tam na miejscu już mi to nie zrobi różnicy - czyli i tak będę zaskórowana 🤣 )
Może być o sobota o 13 😉

My śmigamy pociągiem. Z Torunia mamy już ten woodstock'owy podobno 🙂
Chociaż ja w sumie zdaję się na łaskę ludzi, z którymi jadę :P
Może być o sobota o 13 😉

My śmigamy pociągiem. Z Torunia mamy już ten woodstock'owy podobno 🙂
Chociaż ja w sumie zdaję się na łaskę ludzi, z którymi jadę :P

Dwprcika no to masz chrzest pierwsza klasa 😀😀
nazibaby7 wiesz o czym mówię 😀
A no mam... Takich mam braci starszych, że mnie przechrzczą na wszystkie strony pewnie i później będę tydzień odsypiać 😉
-osobiscie odradzam dłuższe podróżowanie TYM woodstockowym pociagiem 🙂 To może boleć 🙂 ale jak chrzest to chrzest 🙂
Tłum, smród, ciasnota, przepychanki ( jeden śpi na drugim ),hałas,  pijaństwo , brak  normalnej toalety. Oczywiście są zarąbiste plusy- nowe towarzystwo, integracja , każdy podzieli się tą puszka browca 🙂 Jak kto tam lubi 🙂 Ja wolę bardziej higieniczne warunki 🙂
Gdyby jechalo nas mniej, to może nawet kombinowałabym nad samochodem. Ale jedziemy sporą grupą, tylu samochodów nie da rady biorąc pod uwagę, że chętnych kierowców byłoby minimum w postaci mnie 😉
No to Dworcika  powodzenia przy pierwszym spotkaniu z Woodstockiem 😀😀: 

Sobota 13 .00 pod wielka sceną 🙂 przy bankomatach PKO 🙂  MOże trzeba to jakoś rozgłośnić na forum? Ogłoszenie?
;] Moze będzie nas więcej 😀
Laski woodstock juz w piatek- Jak tam plany? nie zmienily sie?
Ja nie jadę niestety :/
Dla mnie właściwie już jutro 😉
O 7:32 wyjazd do Torunia, a stamtąd o 11😲7 pociąg woodstock'owy 😀

Upewniając się - czy na miejscu jest bankomat PKO BP? (ten bez żuberka)
Tak żeby nie trzeba było lecieć kilka km...

Co z tym r-v spotkaniem? 😉
Bankomat jakis jest ale czy to z Zuberkiem czy bez - nie dam sobie glowy uciac.

Czyli co sobota o 13 pod scena? przy bankomacie ?
Ja bede ze slonecznikiem - sztucznym raczej 😀
Sobota jak najbardziej pasuje 🙂 Mam nadzieje, że to nie żuberek :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się