No może było by i okej ale bardziej przeraza mnie to ze ja nigdy tam nie bylam;p ani w barczewie ani u robsona i ciekawa jestem gdzie ja bym doszla😀 hehe;p
Lazarewicza. Pensjonatu tam nie prowadzą chociaż warunki super, hala, stajnia, wielkie boksy... niektórzy lepiej w domu nie mają. Ale osobiście odradzam. Mieliśmy tą nieprzyjemność pracować tam z mężem przez tydzień, no dłużej się niestety nie dało. Starają się udawać profesjonalną stajnię, ale niestety zbytnio im to nie wychodzi bo nie umieją się z nikim dogadać, zmieniają ludzi jak rękawiczki, co tydzień inny zawodnik, trener, stajenny... poprostu brak słów.
DanceOfDevotion - a moze ta nowa stajnia w Stawigudzie ? hala jest, nie wiem niestety z jakim podlozem i jakie wymiary. 600zl. moja sasiadka tam trzyma konia i nie narzeka 😉
wrrr kurde żebym to ja jeszcze kiedyś w ogóle tam była i żębym szła z kimś to jak byśmy się zgubili to byłoby raźniej a jak ja jutro sama chce jechać na zawody to nie bardzo mi się tak uśmiecha iść samej🙁 eh
mi sie np bardzo podobala jego reggae wersja 'Tears in heaven' chociaz nadal bardziej sklaniam sie ku oryginalowi ;d ale chlopak ma glos, to musze mu przyznac ; )