Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

Iszka90 bylam tylko z edenm na sobote. w L dwufazowym na jakies 80 kuni bylismy jako 10 😉 wiec jestem z niego dumna 🙂 a w jego pierwszym w zyciu P mielismy 2 zrzytki i 1 wylamanie, wymalnie ogolnie nie mam pojecia czemu bo w L bylo identyko, taki sam prosty szereg a edek zachowal sie jakby w ogle nie skumla ze na niego jedziemy hehehe... moge sie zagapil na cos, bo akurat facet przechodzil dalej podniesc 2 ktora zrzucilismy 😉 a zrzutki to wydaje mi sie juz  zbraku jego sil, kondycje ma slaba niestety. ale ogolne jestem na prawde zadowolona z niego! za 2 tyg nastepne  😅
Szkoda, że nie widziałam Was w akcji  🙂 mogłaś wczoraj jechać :P za 2 tyg. jedziesz na 2 ograch ???    Aaaaaaaaa i tak w ogóle to gratulacje 😉
a dziekuje🙂 w tym tyg elpasso bedzie mial podkowy najprawdopodobniej z wkladkami wiec jak bedzie wszytsko dobrze z nogami to za 2 tyg jade z dwoma logrami
😉
Gratuluję Olu  😀  🏇
A tak swoją drogą kto u Ciebie robi kopyta?
Mam kobyłkę, która musi być kuta z podkładkami a mój kowal obecnie jest niedostępny  🤔

Skoro już piszę to się pochwalę, że od zeszłego poniedziałku jestem właścicielką Istry  😀

A istra twoja nie byla?

gratukuje ze jest twoja daj jakieś focie z jazdy : )
jutro to musze sie przyzanc bez bicia przyjezdza do mnie kowal i nawet nie wiem skad  😀 bo ogolnie to tak mojego rumaka robi przy okazji- bo przyjezdza do kuni z kowmaru. a tak w ogole to gratuluje zakupu  😀
**alleXandra** trzymasz konia w Kowmarze? Pracowałam tam kiedyś jako luzaczka, czy orientujesz się, czy stoi tam nadal ogier Dragon i Rubin?
ja odpowiem za Olcie😉 tak, nadal tam stoją
stoja obydwa z tym, ze i rubin i dragon nie sa juz ogierami 😉 na obydwu jezdzi pawel g.
aja w kowmarze kuni nie trzymam, dojezdzam tam na hale 😉
Maniek chyba już ze 3 razy pisałam na tym wątku, że Istra nie jest moja tylko stoi w mojej stajni (czyt. stajni moich rodziców) na hotelu. Era również nie jest moja i nie będzie bo wyjeżdża do Niemiec. Nie mam zdjęć z jazdy z Istrą (jedynie znikomą ilość ale chyba już tu wcześniej wrzucałam).

Olu, dziękuję za gratki (Tobie Maniek również).
Poszukuję dobrego kowala (najlepiej takiego, który kuje na gorąco), więc jeśli byś mogła to zorientuj się kim jest ten pan robiący kopytka Elapasso  😉 Byłabym bardzo wdzięczna.
okej ale jak coś będziesz miała to wrzucaj ; ) a czemu era do niemien wyjeżdża jeśli można wiedzieć? : )
ale tu cicho  😉
wiecie moze czemu stronka wmzj nie jest w ogóle aktualna z wynikami i propozycjami?  🙄
wmzj jest aktualne właśnie wchodzę 😉
nie jest aktualne maniek bo nie ma propozycji i wynikow.

pewnie adamiakowi sie nie chce wysylac albo nie wiem co innego 😉
nie wiem wtedy wydawały mi się że były ^^  może źle zobaczyłam
czy zna ktoś stronę internetową arcusa?
to stara. tam nic nie ma. jest teraz nowa, wisi adres w sklepie, na tablicy ogłoszeń, ale nie mogę sobie przypomnieć, a chciałam zobaczyć jakie żele pod siodło mają. chyba wyjdzie, że muszę się przejść pojutrze i zobaczyć.
a czemu era do niemien wyjeżdża jeśli można wiedzieć? : )

Era wyjeżdża do Niemiec ponieważ jej właściciele przeprowadzają się do Berlina. Biorą konia ze sobą. Istra zostaje ponieważ ją od nich odkupiłam.
Szkoda, że Arcus nie ma strony ze sklepem internetowym, bo szczerze, nie chce mi się nigdy tam jechać i szukać wszystkiego,a  tak bym sobie na spokojnie obejrzała w domku i mogła tam pojechać i kupić to co upatrzyłam 😉))
ha ha! mówiłam! proszę państwa, oto miś: http://www.arcus-konie.pl/ oficjalna strona. Podobno jeszcze parę dni i będzie w pełni funkcjonalna, tzn, będzie można bezpośrednio z niej zamawiać. Ale póki co są wszystkie produkty.
Cześć 🙂 szukam kontaktu z osobami, które stacjonują w Kieźlinach 🙂
ja stacjonuję ; ))
Dziękuję za pomoc 🙂
Szukam ciekawego miejsca na Warmii na spędzenie Wielkanocy, może ktoś polecić jakiś ośrodek?
ogurek, a jak ma być? tzn chodzi o atmosfere. taka bardziej domowa czy bez znaczenia? Bo jest tu sporo pensjonatów z domową atmosfera i tez pensjonatów hotelowy że tak powiem.
no właśni, co znaczy ciekawego? Tam gdzie jeżdżę jest normalny pensjonat agroturystyczny, ale nie wiem czego szukasz.
http://www.bialydwor.pl/
Miejsca które znacie i możecie polecić i ma swoją strone w necie
Bialy dwor jest faaajny 😉

W Olsztynie na likusach jest fajny pensjonacik nad samym jeziorem "U Jacka" i maja pokoj z jacuzzi w niskiej cenie 😀D
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się