Iszka90 bylam tylko z edenm na sobote. w L dwufazowym na jakies 80 kuni bylismy jako 10 😉 wiec jestem z niego dumna 🙂 a w jego pierwszym w zyciu P mielismy 2 zrzytki i 1 wylamanie, wymalnie ogolnie nie mam pojecia czemu bo w L bylo identyko, taki sam prosty szereg a edek zachowal sie jakby w ogle nie skumla ze na niego jedziemy hehehe... moge sie zagapil na cos, bo akurat facet przechodzil dalej podniesc 2 ktora zrzucilismy 😉 a zrzutki to wydaje mi sie juz zbraku jego sil, kondycje ma slaba niestety. ale ogolne jestem na prawde zadowolona z niego! za 2 tyg nastepne 😅
a dziekuje🙂 w tym tyg elpasso bedzie mial podkowy najprawdopodobniej z wkladkami wiec jak bedzie wszytsko dobrze z nogami to za 2 tyg jade z dwoma logrami 😉
jutro to musze sie przyzanc bez bicia przyjezdza do mnie kowal i nawet nie wiem skad 😀 bo ogolnie to tak mojego rumaka robi przy okazji- bo przyjezdza do kuni z kowmaru. a tak w ogole to gratuluje zakupu 😀
Maniek chyba już ze 3 razy pisałam na tym wątku, że Istra nie jest moja tylko stoi w mojej stajni (czyt. stajni moich rodziców) na hotelu. Era również nie jest moja i nie będzie bo wyjeżdża do Niemiec. Nie mam zdjęć z jazdy z Istrą (jedynie znikomą ilość ale chyba już tu wcześniej wrzucałam).
Olu, dziękuję za gratki (Tobie Maniek również). Poszukuję dobrego kowala (najlepiej takiego, który kuje na gorąco), więc jeśli byś mogła to zorientuj się kim jest ten pan robiący kopytka Elapasso 😉 Byłabym bardzo wdzięczna.
to stara. tam nic nie ma. jest teraz nowa, wisi adres w sklepie, na tablicy ogłoszeń, ale nie mogę sobie przypomnieć, a chciałam zobaczyć jakie żele pod siodło mają. chyba wyjdzie, że muszę się przejść pojutrze i zobaczyć.
Szkoda, że Arcus nie ma strony ze sklepem internetowym, bo szczerze, nie chce mi się nigdy tam jechać i szukać wszystkiego,a tak bym sobie na spokojnie obejrzała w domku i mogła tam pojechać i kupić to co upatrzyłam 😉))
ha ha! mówiłam! proszę państwa, oto miś: http://www.arcus-konie.pl/ oficjalna strona. Podobno jeszcze parę dni i będzie w pełni funkcjonalna, tzn, będzie można bezpośrednio z niej zamawiać. Ale póki co są wszystkie produkty.
ogurek, a jak ma być? tzn chodzi o atmosfere. taka bardziej domowa czy bez znaczenia? Bo jest tu sporo pensjonatów z domową atmosfera i tez pensjonatów hotelowy że tak powiem.