Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

szkoda ,ze odwołali zawody ciekawe czemu jak na hali nie przeszkadza
Angeel tak w ogóle to bardzo ładne foto🙂

Może faktycznie troche ludzi sie wycofało, bo jednak jak przyjezdza jakis klub i ma zawodników od LL do N to troche czekania jest, a jak nie biora boksów i chcą wszyscy razem wracać to robi sie problem. Kolejna sprawa to snieg, który napewno utrudnia jazde z przyczepa
...no trudno poczekamy do następnych zawodów 😉
Frytkens - no dzisiaj to juz przeciez mega cieplo jest 😀 :P
Silver -  :kwiatek:

no szkoda ze odwolali, pojedziemy nastepne 😉 przynajmniej bede miala wiecej czasu zeby sie uczyc do poprawki kola :P
nareszcie zima, dzis super pogoda
a warunki co do jazdy zp rzyczepa to na pewno masakra bo autem zarzuca, a co dopier ociągnąc przyczepę i naraża konie. A idiotów na ulicach nie mało
to fakt... ja jezdze do stajni praktycznie codziennie ta trasa co jedzie sie do robsona i raz mialam uz przyjemnosc uciekac przez szambiarka albo pytac Pana razem z Jackiem czy wszytsko w porzadku  bo biedak mila dachowanko!i wyciagal towar ze swojej furki😉 ta droiga to masakra yhhh ....
A ja tam się nie dziwie że odwołane, ja dziś cały dzień w trasie i totalna masakra na drogach!! Nie wyobrażam sobie żeby ktoś się z końmi w taką pogodę gdziekolwiek wybierał, swoją drogą jest mega zimno i mimo że hala ogrzewana to pewnie i tak za ciepło nie jest, a rozprężalnia się raczej ogrzewania nie dorobiła więc ciekawe jak z jej podłożem.
Olcia ja dziś jechałam tą drogą omijając wypadek na głównej trasie Olsztyn - Dobre Miasto i ta boczna dużo lepiej wygląda niż ta główna 🤔
Jak zwykle zima zaskoczyła drogowców 😵
a jak ja wam zazdroszcze ze w ogole sobie na zawody mozecie smigac 🙁 umieram z tesknoty... || po wielu nawolywaniach udzielam sie na watku olsztynskim xD :* witam wszystkich  🏇
Witamy Cie Lidko  🏇

Freska wracaj i do kuuuni dawaj a nie jezdzisz po tej Polsce w ta i spowrotem  😅
No już Olcia nie mów ze tak za mną się stęskniłaś  👀
Po sesji to nie daruje i na bank się z Tobą na konie wybiorę  🏇
Freska - no nie gadaj ze tak mega zimno, 0 stopni bylo w dzien, teraz z -4. toz to przeciez upal w porownaniu z ostatnimi temperaturami ! jak bylam ostatnio u Robsona to zimniej bylo, a jakos dawali rade. ale fakt, warunki na drogach teraz takie ze strach jezdzic. na Jarockiej dzisiaj babka audica na drzewie wyladowala
Edycja całkowita na prośbę.
ciekawie... 🤔wirek:
AUTOBUS ???  😲 😲 😲 😲 🤔 🤔 🤔

O MASAKRA !!! 😀😀

Przypomina mi się "hala" z Grądka 😀 😉)
hehehe widziałam juz ten autobus na fbl magdanik i chciałam nawet tutaj sie zapytać co i jak, ale sie powstrzymałam 😉 Nikt nie protestuje, ze hala jest tak zagracona?
Tam będą nowe boksy dla koni pony 😅
hallie, Hello Lid 😅 Wstawiaj focie swojego przezajebistego Fryzika! 💘
niezla hala  😲

hallie - dalej uwazasz ze warto sie przeprowadzac do Kiezlin ?  😵
podłoże pewnie i tak zamarznięte?
OMG no niesamowite... nie mam słów
👀 o rany autobus ... u nas śnieg wysypali co by sie nie kurzyło (?) wiec lepiej na zewnątrz pojeździć 😀

Hejo Lidzia ;D
snieg w kortowie juz był kiedyś wrzucony, cieszcie sie ze nie autobus hahaha
qwert,
Ja już tez nie mam słów... Mi już wszystko opadło. :allcoholic:
Ile jest rozmawiania o tym -domyśl się, wiesz jak szybko trafiały nasze prośby.
O potrzebie całej hali-czworoboku, była mowa od września - jest styczeń i w końcu coś mamy...szkoda, że zamiast odgraconej hali jest to AUTOBUS

Achaja_Olsztyn,
podłoże na wierzchu bardzo dobre- tyle, że tam głębiej zamarznięte, ale do normalnej jazdy jak najbardziej ok.

Likier,
Ano, też o Grądku pomyślałam.   No i ciekawa ta idea z boksami dla kucy.  😉
Dziewczyny inaczej to rozkminiły, sądzą że nas się chce przyzwyczaić do atmosfery międzynarodowych zawodów. Bo na takich, na hali można spotkać volvo,  czy merca S klasy ( po za tym tam się wagony skacze) ...a u nas choć mamy autobus   🏇   🤔wirek:

Tępy Yeti,
hehe też wesoło. Mam gdzieś foty Poświaty w kortowskiej hali -w śniegu.
Kurka widzę Olsztyn jest bogaty w nowatorskie wykorzystywanie hal (Grądek: bryczki i słoma w stodoło-hali, Kortowo: śnieg na hali, u nas: autobus, słoma i pryczepa w namioto-hali ...)  😵 :oczopląs:

Autobus wymiata  😂
Niezła rupieciarnie tam macie 😉
Freska no oczywiscie, ze tesknie! co Ty sobie myslisz???  🏇

ja sie ciesze, ze mimo tego ze na hale musze dojezdzac laskiem 15 min to nie mam na niej autobusow,podloze nie zamarzniete, jest tylko troszke slomy ale jest jej na prawde malo i spokojnie mykam cale parkurki i miejsca jest duzo 😉 noi przewaznie jest cala dla mnie do dyspozycji  😍
a gdzie to jest ?  👀
Angel w Kowmarze. ale niestety nie ma tam pensjonatu...
Ja w Grądku widzialem  piłe do ciecia \drzewa  i nie była w żaden sposób zabezpieczona , a w koło niej jezdziły male dzieci 😕
🤔oj tak oj tam, trochę adrenaliny jeszcze nikomu nie zaszkodziło 🤔  😂
nie wiem co ty jacek w grądku widziałeś 😉 ale teraz w stodle się nie jezdzi u nas....
u nas he he u P.eli i P.janka
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się