Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

Najpierw sama pobiegam i spawdze czy nie ma tego lodu 😁 ale wydaję mi sie,ze nie ma, bo rekreacja ostatnio tam pomyka.
Kurcze  mam ochote na takie snieżne zdjęcia tylko fotografa brak i jeszcze ciagły brak słońca...

Zauważyłyście może jak dzisiaj cudnie kursowały mpki 🤔
silver
Na moje szczęście dziś akurat autobusy, które były mi potrzebne przyjeżdżały idealnie o czasie, więc nie mogę im nic zarzucić 😉

Jeśli za dwa tygodnie pogoda się poprawi, to mogę spróbować swoich sił jako fotograf 😉
Nie mam wprawdzie talentu do robienia zdjęć, ale zawsze to jakaś dokumentacja 😎
jak jest taki sniezek to ja tez lubie na dworze jezdzic 🙂 gorzej jak sypie i wieje prosto w oczy albo nie ma sniegu i jest gruda...

a co u nas ? generalnie chyba dobrze 😉 Marian grubiutki i niewybiegany  😁
troche nam sie wali ogrodzenie na padoku i konie wczoraj uciekly... a nikomu jakos sie nie kwapi zeby to naprawic  🤔

a ja od polowy lutego zaczynam kurs instr. na kortowie  😁 to sobie tylek powoze na tych konikach tuptusiach...

nooo silver nie chwalilas sie ze jednak sie bierzecie za skoki ! super ! 🙂 tez sie wybiore do Robsona w ten ostatni weekend stycznia ale tylko jako widz 😉dawajcie jakies foty ! foty foty wiecej fot ! 😀
silverstar, ja mogę się pobawić w fotografa 😉
ciemne i do dupy i Likier wyszedł jak wielkogłowy 😀
Liker - fota bylaby ok, tylko gdyby byla 2 razy mniejsza ;]
Nie wiem czemu tutaj taka mała wyszła...  🙄 heh

a jak tam Marian?😀

a jak tam Marian?😀

przecież napisala dwa posty wyżej  🤣 😁
Likier
Fotka jest mała jako załącznik, ale kiedy się na nią kliknie robi się wielka i nie da się jej zobaczyć w całości, bo nie mieści się w oknie.
A ile taki kurs w Kortowie??
Właśnie, dołączam się do pytania Likier🙂 I kiedy się zaczyna?

Likier czy to czekoladowa Anka? 🙂
To ES Max w kolorze  Hazel 😉 Śliczny kolor i zakochałam się w tych padach, narazie mam 2 (śliwkę jeszcze)  😍 Ale opanowuje się kupowaniu i narazie mam 10 kompletów, w tym 1 na sprzedaż. 😉
No właśnie coś za jasny ten pad jak na czekoladową anke, ale hazel tez ekstra! Sama mam jednego maxa, super są, tylko szkoda, że takie duże, bo ja to kucyka mam i trochę jak kołderka wygląda 😁 Zresztą Derwisz też malutki 🤣
W sumie na moim nie taki duży, one są dłuższe od Anek, ale od grzbietu nieco krótsze 🙂 Mi pasuja, bo mam sporego kunia 😀
ja robilam ten kurs ro temu i kosztowal 1.800 zl. a na zajeciach z koni bylam yyyy ... raz 😉
a i tak najfajniesze byly egzaminki 😉
Z tego co kiedys słyszałam, to zdaje każdy kto się w miarę trzyma w siodle, prawda? 😉
powiem Ci, ze kazdy kto umial jezdzic zdal za pierwszym razem... a Ci co radzili sobie mniej zostali oblani na nastepny termin. byly chyba 3 terminy. ale kurs zdaje kazdy- wydaje mi sie ze wszedzi etak jest bo przed kursem kazdy jest sprawdzany co umie i jak jezdzi.w sumie to najciezej bylo chyba zdac prowadzenie jazdy. prof i pan janusz duzo ludzi oblewalali. na szczescie razem z corna zdalysmy w pierwszym terminie  🏇 bo wiadomo, ze ujezdzenie na czworoboku L cos tam to raczej ludziska zdaja. oczywiscie bylam jedynym wyjatkiem, ktory po przejezdzie oczywiscie musial dostac komenta od profa hihi  😉
🏇 Witojcie ;] dołączam do was wraz z Romanem
Witamy 😅 i pochwal się nam Romankiem 🙂
Witojcie ;D no wlasnie pochwal sie Romciem 😉
Teraz już mamy komplet 😜
Również postuluję o upublicznienie fotek Romana 😍
dużo już nas tu  🍴 😎 😅
Witaj kimkolwiek jesteś  !!!  :kwiatek:  🏇

bo ja nie kojarze 😀
Widze,że bronimy  koleżanki. To się nazywa prawdziwa przyjaźń. TAk trzymać, a ona niech wam dalej makaron na uszy nawija, a wy łykajcie jak młode pelikany.
Mania,

ale mnie w ogóle nie obchodzi Achaja, jej stajnia, te konie, ja jej nawet nie znam, ja mam swojego konia i nim się obchodzi i nim się zajmuje, nie interesuje mnie jej ziemia, jej kasa, gdzie ma konie!!!

PO CO MAM SIĘ TYM INTERESOWAĆ?? 

Nic mi to w życiu nie zmienia, więc nie rozumiem czym się tutaj tak podniecasz... Po co nam to?? Powiedz to osobom których to dotyczy, bo nas tutaj chyba nie...    🙇

bezsensu 😀
a ta dziewczyna ma na imie Ania moze? bo jak tak to ja z nia rozmaiwlaam kilkakrotnie na gg... kiedys chciala zebym prowadzila jej treningi skokowe i od razu mi napisala, ze jest tam tylko instruktorka i ze opiekuje sie tymi konmi. cyba, ze mowa o kim innym.

a ja uciekam wlasnie do kuni- uwaga! konie te nie sa moje! pisze bo nie chhce wprowadzac Was drogie kolezanki w blad  😅  te konie sa tylko u mnie w treningu i przepraszam, ze rowniez piszac o nich nazywam je "moimi"  😂

a tu filmiki "mych" ogrow :  (ja na elpasso)

eden i Renatka - Freska  😅

Oooo nie!! Olcia wstawiłaś moje wypociny na forum publiczne!! załamka  😵 😁
Renatka Ty wygladasz na tym filomu normlanie! a ja ???? ledwo sie utrzymalam na elpasso na tym okserze hehehe !!! go go mustangu !  🏇 hihihi  😍
Mania,  sorry ale jak slysze cos takiego to mi sie noz w kieszeni otwiera...  😵 więc, zaczynając od początku znasz pojęcie słowa PRZYJAŹŃ? Przecież napisane zostało na forum, że nikt tutaj nie zna osobiście achai to skąd się tu wzięła jakakolwiek przyjaźń?! Nie no ok, może jeżeli ktoś się udziela w tym samym wątku to zostajemy wszyscy automatycznie przyjaciółmi! hura!  😂
Po drugie z tego co pamiętam nigdy nikt nie dociekał czy to jej stajnia, jej ziemia, jej konie zresztą już zostało tutaj napisane że przyjmuje się że pisze się ''mój koń'' mimo że to koń którym się opiekujemy/bądź na którym jeździmy, a stwierdzenie że tutaj jest jakąś NIEWIADOMO JAKĄ OSZUSTKĄ jest wybacz ale śmieszne. I dalej nie rozumiem dlaczego zależy Ci tak bardzo na przekonaniu nas że akurat masz rację, po co? Także chyba nie na miejscu sa teksty typu '' łykacie jak młode pelikany ''   😎 Już nie wspomne po raz enty, że miałaś odwage obrobić jej dupe na forum, ale odwagi zabrakło na podpisanie się.
Arcyzabawne są te Twoje posty naprawde, widac na poziomie  😎

ps.nie żebym jej broniła, nie znam jej, nigdy z nią nie rozmawialam bo znająć życie zaraz zostane zaatakowana  🤣

Pozdrawiam.

Tępy Yeti napisz coś o sobie i swoim koniu 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się