Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

Achaja_Olsztyn ciągle nawiązujesz do "Twojej" stajni mając na mysli Maltankę. a ja jakis czas temu tam byłam i okazało sie,że Ty jestes a w zasadzie byłas tam tylko instruktorem. Zrobiłam duże oczy gdy zapytałam się o Ciebie jako właścicielkę a oni mnie wyśmiali. Tak więc to chyba jednak nie twoja stajnia, o koniach nie wspomnę. A jak próbowałam ich naprowadzic i wspomniałam o ziemi i koncepcji budowy pensjonatu we Frączkach, to okazało się,że to jest ziemia Twojego ( jedynie ) chłopaka, więc dziwne ale kurcze tez nie twoja, no chyba że zmieniłas swój stan cywilny przez ostatni tydzień ???

Tak więc powodzenia w dalszej karierze jeździeckiej i proponuję troche mniej kłamstw-wszystkim nam to wyjdzie na dobre. Wstydź się!!!
Mania, a kim jesteś ?  👀

Tak tu się zjawiłaś i od razu taki negatywny post ^^ wtf??
Generalnie sie nie udzielam, bo i po co ,ale przegięc nie lubię. Swego czasu troche jeździłam teraz tylko towarzysko, czasu brak. A ten kto mnie zna będzie wiedział kim ja 🙂
A swoja drogą -masz fajne zdjęcie zawsze chciałam takie mieć tylko mam problem ze znalezieniem pola rzepaku
Mania takie sprawy to sie załatwia przez pw raczej 😉
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Myslę,że was tez to dotyczy, więc czemu miałabym to ukrywać. Zero brutalności , wulgarności... Czyste fakty
Dlaczego na pw? Ja nie znam ani Achai-Olsztyn ani Mani i nic mnie ta sprawa nie obchodzi, ale jeżeli (oczywiście o ile są prawdziwe!) takie sytuacje mają miejsce to czemu o tym nie napisać.
no własnie jeżeli sa prawdziwe, ja tam bym takich brudów na forum nie wyciągała tylko najpierw napiałabym na pw ale każdy robi jak uważa 😉

W kortowie hala zamarzła i jest dość niebezpiecznie 🙄 , a jak tam mają się Wasze hale? 😀
wczoraj u nas było wszystko ok z halą  🙂
Ale zimo daje w kość (mimo iż na hali cieplej niż na zewnątrz).
Proponuję wybrac się do Maltanki i sami się przekonacie. Mnie to delikatnie rzecz ujmując zaskoczyła
co do Derwisza to google mało co wypluwa, ale znalazłam jakiegoś Derwisza co szedł pod Jerzym Krukowskim wkkw klase LL w 2007 roku  😉

to nie ten Derwisz 😉 ten na ktorym Jurek startowal to kary folblut.

jak nasze hale ? hehehehe ... szczyt marzen :P
wczoraj po miesiacu wsiadlam na swojego konia  🏇
ja smigam na hali w kowmarze i ostatnio bylam w sobote to byl luzik 😉 zobaczymy jutro ... jak w ogole uda mi sie dojechac furka hehe 😉
a ja słyszałam ze nas odwiedzasz w sobote i wsiadasz na Techo 😀
to wychodzi na to,ze tylko w kortowie tak marnie z podłożem...

Angeel co tam u Ciebie tak w ogóle?🙂
ehehehe noooo 🙂umowilam sie z Wiolcia 🙂 juz nie moge sie doczekac! nie siedzialam na nim juz 2,5 roku  😜
ps. nam hala podmarzla tylko w okresie swiatecznym. a hala kortowska zawsze tak zamarzala, a przeciez mrozu duzego nie ma. silver Ty tylko na 1 dzien jedziesz na zaowdy? ja wiem ze jade ale jeszcze nie wiem czy z 2 ogrami czy tylko z 1 bo elpasso jest teraz w trakcie leczenia. kto jedzie z azs-u?
no to super napewno przyjade Was zobaczyć🙂
Jadę chyba tylko 31 razem z azsem, bo nie mam transportu więc jestem uzależniona od nich niestety i tak jak prof sobie wymyśli to w ten dzień pojade.
Z tego co wiem to jedzie Martyna(Hortus), Kasia(Bandi) i chyba Weronika(Bolero)
A jakie konkursy bedziesz jechała 😉 ?
na edenowym L-ke - styknie nam bo i tak jest dwufazowa a on 2 razy w zyciu L-ke szedl z tego ostatanio L1. a elpasso znow LL bo mimo tego ze na treningach gibalismy juz 100 i szerego do 110 to teraz ma leczona "żabke" i nie chche go przemeczac 😉
a Ty? L czy LL?
własnie sama nie wiem może L, jak zrobie z siebie pośmiewisko to przynajmniej nie w LL hehehe 😁 a co to takiego ta "żabka"?
A co to za konisko BANDI?

Ja to w ogóle nie wiem co się dzieje w Kortowie nowego 😀😉))

U nas hala super, mięciutko, nic nie zamarza, jak w raju 😉
Bandi to 12 letni, uroczy, tarantowaty wałaszek, który jest własnościa równiez 12 letniej pensjonariuszki 😉 Trenuja razem z azsem🙂

aaaa... ten słodziak w za małej derce taki?? Co się dobijał  przez żłób jak byłam ostatnio ^^ Urocze maleństwo 😀
Mania
Nie bardzo rozumiem jaki interes masz  tym, żeby oczerniać Achaję na forum 🤔
Nie znam jej osobiście i właściwie nic mi do tego, o czyjej ziemi pisze na forum, ani czyją stajnię sobie "przywłaszczyła". Często piszemy, choćby z przyzwyczajenia, "mój koń", "moja stajnia" itd. ja to traktuję w wielu przypadkach jako skrót myślowy od np. "koń na którym jeżdżę lub którym się opiekuję".
Wydaje mi się, że pretensje o tą ziemię, czy stajnię powinni mieć ich prawowici właściciele, jeśli oni nie mają nic przeciwko, to Ty chyba tym bardziej nie powinnaś...
Achaja chyba nie robi nikomu krzywdy pisząc takie rzeczy na forum, więc nie bardzo wiem, co chcesz osiągnąć takimi postami 🙄
Mania  niby jaki związek ma to z nami? Jeśli masz jakiś problem, coś Cie gryzie to masz od tego PW a nie piszesz o tym tutaj. 
A nam brak hali nie przeszkadza, całkiem fajnie jeździ się po tym puchu 😉
Nie rozumiem troche takich sytuacji jak ludzie mają odwagę pisać o kimś takie rzeczy na forum, a nie mają odwagi napisać kim są... jaki tu sens  🤔wirek: to tak na marginesie.
emade Z tym się zgadzam, należałoby powiedzieć kim się jest jeżeli wydaje się takie opinie 😉
Dziewczyny, nie wiecie, że klawiatura przyjmie wszystko? Via net każdy jest odważny, ciekawa jestem czy Mania jest taka wygadana na żywo?? 🤔

Słuchajcie, a może nasz wątek dorobił się trolla?? 👀 😁

Słuchajcie, a może nasz wątek dorobił się trolla?? 👀 😁

oby nie  😁 😁
aaaa... ten słodziak w za małej derce taki?? Co się dobijał  przez żłób jak byłam ostatnio ^^ Urocze maleństwo 😀

dokładnie ten🙂🙂

To ja chyba jutro tez sobie wsiade na  placu i pojezdze po sniegu skoro tak fajnie hehe
emade
Dlaczego nie? Nie lubisz trolli? 😎

silver
Jak dla mnie porównywalną frajdą z jeżdżeniem po śniegu jest chyba tylko jazda po plaży 🏇
Chociaż śnieg i tak bije wszystko inne na głowę 😉
Ja bym z tym śniegiem bym uważała, bo pod spodem może być lód, zwłaszcza teraz...

Kurde, nie przesadzajcie, uczepiliście się tej Mani 😀
Pauli, ależ skąd! wręcz uwielbiam!  :bum: :jogin:  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się