[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Za świadome łamanie ragulaminu wstawianiem ogłoszenia w miejscu innym niż specjalnie w tym celu założony temat.
Likier nie sadze by tutaj bylo wiecej zaiteresowanych niz w "ogloszeniach"... W koncu jak ktos che cos kupic/sprzedac to wchodzi w "ogloszenia" a nie tutaj...
Jesteś!! 😀 Słychać tyle, ile uwiecznione w tym wątku, nic szczególnego się nie dzieje. Ty lepiej coś opowiedz, bo słyszałam, że trochę się u Ciebie działo 😎 Trzeba się chyba na jakieś piwko umówić 😉
podzwonilam po paru noclegach to albo tylko lato albo takie ceny ze szok. a wycieczka z okazji tego ze na zawody sie wybieramy. chyba namiot mi zostaje 🤔
Niby niedaleko ale powiedzmy ze to jakies 20 km w jedna strone a jezdzic pare razy w ciagu dnia w ta i spowrotem to juz niezla trasa. Nie no cos musze jakos znalezc 😉 podobno ma byc wiosna w grudniu 😉
poszukaj noclegu w barczewie albo moze u olejników stajnia janczary oni chyba mieli pokoje i jeszcze ten pensjonat u robsona nie hotel a pensjonat moze tam jest taniej
Co tu tak cicho się zrobiło ??? Jeśli ktoś szuka pensjonatu to podobno w Kieźlinach się miejsca zwolniły 😉 Poza tym może jakieś spotkanie w weekend albo jakiś terenik ??? 🏇
Aa bo to na spontanie wyszło, jak będziesz miała jeszcze siły to zapraszamy, my też będziemy właśnie koło 20tej na mieście 😉 a w sobotę lecimy do Gdańska, także nie będzie nas 🙁
W takim razie będziemy jeszcze w kontakcie jutro 😉 Szkoda, że nie będzie Was na weekend w Olsztynie 🙁 Swoją drogą chętnie bym się sama wybrała do Trójmiasta (mam tam kilka spraw do załatwienia 😎 ), tylko jakoś brak mi czasu 🍴