Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

na samym dole strony którą podałas masz opcje "wyślij zapytanie do właściciela obiektu".
hehe dzieki nie zauwazylam zupelnie 🤔wyslalam zobaczymy. ale jak by ktos z was mial nr to nadal prosze 🙂
do ogłoszeń! dodo
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] dodawanie krypto-ogłoszeń w wątku do tego nie przeznaczonym
olsztyn sie melduje xD spozniony...
pauli  🤬 nic nie powiedzialas o spotkaniu
Koniki
Nie odzywasz się do mnie, na forum Cię nie widać i jeszcze na mnie krzyczysz 😕
Niedobra kobieto!
Szukam taniego noclegu niedaleko Robsona. zna ktos? :kwiatek:
odzywam ignorancie  👿 🤬

:] no to kiedy powtórka ?🙂
I jeszcze mnie wyzywa 🤬
Co do powtórki, jestem otwarta na propozycje 😉

Coś Oli tu dawno nie było, silver też się nie odzywa.
Edit.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Za świadome łamanie ragulaminu wstawianiem ogłoszenia w miejscu innym niż specjalnie w tym celu założony temat.
Likier nie sadze by tutaj bylo wiecej zaiteresowanych niz w "ogloszeniach"... W koncu jak ktos che cos kupic/sprzedac to wchodzi w "ogloszenia" a nie tutaj...
Likier
Uciekaj z tym do ogłoszeń 🤬
Coś Oli tu dawno nie było, silver też się nie odzywa.

nie odzywam się ale staram sie czytać na bieząco 😉 co tam słychac tak w ogóle?
Był ktos moze dzisiaj na ujeżdzeniówkach u Robsona?? Jak wrażenia 😁?
Jesteś!! 😀
Słychać tyle, ile uwiecznione w tym wątku, nic szczególnego się nie dzieje.
Ty lepiej coś opowiedz, bo słyszałam, że trochę się u Ciebie działo 😎
Trzeba się chyba na jakieś piwko umówić 😉

Szukam taniego noclegu niedaleko Robsona. zna ktos? :kwiatek:

Naprawde nikt nic nie zna? oferty w internecie sprawdzilam.
domiwa Ja osobiście niczego nie znam, ale u Robsona jest hotel😉

No właśnie dziewczyny coś dawno nas nigdzie nie było, trzeba się ustawic 😀
**Ola** to wiem. dzieki. ale po pierwsze wcale tani nie jest a po drugie juz zajete wszystko na ten termin ktory chce.
hmm chciałabym pomóc ale niestety nie potrafię:| A jeśli mogę spytać to z jakiej okazji jest ta wycieczka do Robsona? 🙂
podzwonilam po paru noclegach to albo tylko lato albo takie ceny ze szok. a wycieczka z okazji tego ze na zawody sie wybieramy. chyba namiot mi zostaje 🤔
Możliwe że tak drogo, bo to w sumie taka okolica🙁
Myślałam, że teraz jakoś niedługo się wybierasz właśnie z okazji zawodów😉
no w sumie teraz niedlugo. 12-13;]
ojej pod namiot w grudniu to chyba nie jest dobry pomysł,
A może gdzieś gdzieś w Olsztynie? Robson wcale nie jest daleko😉
Niby niedaleko ale powiedzmy ze to jakies 20 km w jedna strone a jezdzic pare razy w ciagu dnia w ta i spowrotem to juz niezla trasa.
Nie no cos musze jakos znalezc 😉 podobno ma byc wiosna w grudniu 😉
poszukaj noclegu w barczewie albo moze u olejników stajnia janczary oni chyba mieli pokoje i jeszcze ten pensjonat u robsona nie hotel a pensjonat moze tam jest taniej
poszukaj w Barczewku, to jest zaraz przed Robsonem. Jest tak taki mini pensjonacik. Za dobe chyba 35zł
Co tu tak cicho się zrobiło ??? Jeśli ktoś szuka pensjonatu to podobno w Kieźlinach się miejsca zwolniły 😉  Poza tym może jakieś spotkanie w weekend albo jakiś  terenik ???  🏇
A czy spotkanie miałoby być końskie? bo ja bym się chętnie gdzieś w miasto na piwko wybrała 😎
Melduję, że my w piątek piwkujemy na mieście 🙂
Kuuurcze, ja w piątek do 20 w pracy siedzę 😵
Nie chwaliłyście się Baby 🤬
Aa bo to na spontanie wyszło, jak będziesz miała jeszcze siły to zapraszamy, my też będziemy właśnie koło 20tej na mieście 😉
a w sobotę lecimy do Gdańska, także nie będzie nas 🙁
W takim razie będziemy jeszcze w kontakcie jutro 😉
Szkoda, że nie będzie Was na weekend w Olsztynie 🙁
Swoją drogą chętnie bym się sama wybrała do Trójmiasta (mam tam kilka spraw do załatwienia 😎 ), tylko jakoś brak mi czasu 🍴
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się