Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

Szkoda, że Ula się wyłamała... a ja miałam w planach wódkę 😎
Jeszcze z nią zagadam w stajni, może da się namówić jak padnie hasło vooodka 😁
A może ktoś z re-volotwiczów ma ochotę na pogaduchy przy dobrym drinku, może potem jakiś balet, hm?? 🙂
Ola
Vooodka jak vooodka, ale w jakim towarzystwie 😎
Tak, tak towarzycho skromnie mówiąc lepsze niż najcudowniejszy drink 🙂
Nie ujęłabym tego lepiej 😎
Allo orientujecie się może gdzie u nas w Olsztynie można kupic puchary?
Puchary można nabyć w PHU Kasia, ul. Lubelska 36 albo w firmie Markol & Grawer mieszczącej się w Hali "Urania".
Orientuje się ktoś gdzie w Olsztynie można pograć w tenisa ziemnego?  🙂 i ew. jakieś namiary  🙂
emade
Na Kortowie chyba można wynająć kort 😉
Frytkens na ul. Lubelskiej jest drogo i mały wybór a w Uranii  jest meeeeeeeeeeeeega wybór wiec polecam tam się wybrać.
emade w tenisa można grać jeszcze w Jakubowie ( ? ) .
troche źle sformułowałam pytanie... chodziło mi gdzie można się nauczyć gry w tenisa, bo jestem zielona, a chciałabym się nauczyć  🤣
oo dzieki za info.

a co do gry w tenisa to w kortowie tez ucza, musialabys sie tam podowiadywac bo na pewno maja instruktorow i organizuja jakeis kursy
Odnośnie tenisa polecam Szkołę nauki i doskonalenia gry w tenisa pana Ryszarda Sosnowskiego, trener I klasy, tel 527 11 57, jego korty znajdują się na radiowej, z tyłu za tym wielkim bajorkiem z fontanną naprzeciwko szpitala MSWiA.. prowadzi doskonałe zajęcia indywidualne, jeśli na to brak funduszy są też zajęcia grupowe, wtedy trzeba pytac o Agnieszkę Chrzanowską.

A swoją drogą to sprzedam ochraniacze kontaktowe Canter Club na dużego konia, w stanie doskonałym. Na mojego obecnego są niestety za duże...
A ja potrzebuje kupic pralke... Tanio... W jakimkolwiek stanie i jakakolwiek byle by tylko prala 😀
Czy wiecie gdzie w Oztynie mozna kupic tanie uzywane AGD??
Też kiedyś trenowałam tenisa u Pana Ryszarda Sosnowskiego 😀 Sto lat temu;]] Polecam
akzzi popatrz w ogloszeniach w gazetach, czasami ludzie chcą się pozbyc starego sprzętu
Likier, masz pw  😉
znajoma szuka konia koniecznie musi być płci żeńskiej 🙂 dla początkującego jeźdzca. Może wiecie gdzie jest jakiś fajny konik?
Ja mam na sprzedaż, ale wałacha, bardzo spokojnego, dla poczatkujących, tanio 😉) (P.S. WAŁACHY RULES 😉)))
nie może być wałach bo juz jeden jest i nie trawi innych kumpli a po 2 juz kupili pod wpływem chwili zresztą klacz 5,5 roku
Mam pytanie, orientuje się ktoś czy w okolicach Olsztyna (ok.20-30km) można wynająć domek na Sylwestra?  😉 na jakieś 10-12 os  🙇
najserdeczniej polecam Panią Wiesię i Pana Janusza Piesiaków. Mają domki w Stękinach, w lesie, ale niedaleko głównej drogi. Miejsce piękne a ludzie zaufani
(sąsiedzi i przyjaciele rodziny) i naprawdę przesympatyczni.  tel. (0 89) 512 85 42 Nie wiem czy w ogóle jest jeszcze miejsce.
Jak nie, to może w Rentynach, ale nie wiem czy zimą też są wynajmowane.
Dziewczyny pilnie potrzebuje się dowiedzieć czy do Kieźlin jedzie coś jeszcze oprócz 12? Jakieś busy?
Potrzebuje nr do tych noclegow to pilne a nr podany na stronie ciagle jest wylaczony.pomozcie :kwiatek:
http://www.123polska.pl/noclegi/property/motele/zajazdy-w-olsztynie-barczewie-tani-nocleg-na-mazurach-na-tracie-olsztyn-barczewo-mikolllajki/
8, ale musisz podejsc z Wadągu kawałek.

A Hija czemu sie wybierasz?;P
Nie, ja nie do stajni. Chłopak ma zajęcia na fermie na tym 2 przystanku w Kieźlinach i ogólnie autobusy jeżdżą rzadko bardzo i tak się zastanawiałam czy jest jeszcze coś innego. Dzięki za informacje 🙂
Zacytuje sama siebie. Naprawde nikt nie zna albo nie moglby zdobyc tego nr?
Potrzebuje nr do tych noclegow to pilne a nr podany na stronie ciagle jest wylaczony.pomozcie :kwiatek:
http://www.123polska.pl/noclegi/property/motele/zajazdy-w-olsztynie-barczewie-tani-nocleg-na-mazurach-na-tracie-olsztyn-barczewo-mikolllajki/
Jeżeli nadal mają wyłączony tel to moze po prostu zmienili nr. spróuj drogą mejlową.
Frytkens ciagle wylaczony. albo jestem slepa albo nigdzie nie widze adresu na maila?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się