Jeszcze z nią zagadam w stajni, może da się namówić jak padnie hasło vooodka 😁 A może ktoś z re-volotwiczów ma ochotę na pogaduchy przy dobrym drinku, może potem jakiś balet, hm?? 🙂
Frytkens na ul. Lubelskiej jest drogo i mały wybór a w Uranii jest meeeeeeeeeeeeega wybór wiec polecam tam się wybrać. emade w tenisa można grać jeszcze w Jakubowie ( ? ) .
Odnośnie tenisa polecam Szkołę nauki i doskonalenia gry w tenisa pana Ryszarda Sosnowskiego, trener I klasy, tel 527 11 57, jego korty znajdują się na radiowej, z tyłu za tym wielkim bajorkiem z fontanną naprzeciwko szpitala MSWiA.. prowadzi doskonałe zajęcia indywidualne, jeśli na to brak funduszy są też zajęcia grupowe, wtedy trzeba pytac o Agnieszkę Chrzanowską.
A swoją drogą to sprzedam ochraniacze kontaktowe Canter Club na dużego konia, w stanie doskonałym. Na mojego obecnego są niestety za duże...
A ja potrzebuje kupic pralke... Tanio... W jakimkolwiek stanie i jakakolwiek byle by tylko prala 😀 Czy wiecie gdzie w Oztynie mozna kupic tanie uzywane AGD??
najserdeczniej polecam Panią Wiesię i Pana Janusza Piesiaków. Mają domki w Stękinach, w lesie, ale niedaleko głównej drogi. Miejsce piękne a ludzie zaufani (sąsiedzi i przyjaciele rodziny) i naprawdę przesympatyczni. tel. (0 89) 512 85 42 Nie wiem czy w ogóle jest jeszcze miejsce. Jak nie, to może w Rentynach, ale nie wiem czy zimą też są wynajmowane.
Nie, ja nie do stajni. Chłopak ma zajęcia na fermie na tym 2 przystanku w Kieźlinach i ogólnie autobusy jeżdżą rzadko bardzo i tak się zastanawiałam czy jest jeszcze coś innego. Dzięki za informacje 🙂