Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

laski pytanko...czy ktoraś/któryś z was ma pozyczyc na kilka dni wielokrążek 12,5? byłabym wdzięczna
Pauli Wesołe towarzystwo masz jak w banku 😀
Pauli jesli Ola bedzie wygladala tak jak ostatnio jak ja ją widziałam to napewno bedziesz miała ubaw 😉  biedna...

Impreza jest w klubie hm.. "Argos" (?) mam nadzieje, ze nie przekręciłam nazwy... A o której sie zaczyna to Wam jutro napisze, ale chyba o 20.
hahaha bardzo śmieszne 😁 Na pewno nie będę tak wyglądać! Wyglądem zabawiać nie mam zamiaru jeszcze długo długo długo 😉o! 🙂
Eeee... widzę, że ominęła mnie dobra zabawa 😁
To jest klub AGROS (fight club  😉 ) przy kortach
Witajcie dziewczyny potrzebuję siodła  najchetniej skokowego zalezy mi zeby siodlo bylo wlasnie z Olsztyna lub  okolic.  🙂
Pozwolę sobie napisac tu, bo chyba najwięcej zainteresowanych jest właśnie w tym wątku 🙂 Koleżanka z Kortowa udostępni fajnego konia do jazdy 2razy w tygodniu. Jeśli ktoś jest ktoś chętny to proszę napisac do mnie pw a wtedy wyślę namiary do właścicielki konia z którą będzie można ustalic warunki😉

edit: A jak tam dziewczyny jutrem, jak się widzim? Czy spotkanko nadal aktualne?🙂
No ja myślę, że się widzimy.

Tylko oczywiscie musiałam przekręcić nazwe klubu... Impreza zaczyna sie na Auli W (ta ze tak powiem część oficjalna 😀) o godzinie 18.30, poczym o 20 przenosi sie do klubu, ale ARTON 😉
Ja sie piszę tylko nie bardzo chyba chce iść do klubu na kortowo. Wolałabym na starówkę 😉 ale jeśli większość pójdzie do kortowa to i ja pójdę 😉 to jak gdzie się spotykamy i o której ?
Gdzie jest Arton?? 👀
Jak z wejściem? trzeba załatwić jakieś bilety?
Ja jestem za Kortowem, najchętniej wybrałabym się do Antałka  😎
Ja w sumie też wolę na starówkę, ale tak dawno nie byłam na żadnej imprezie na Kortowie, że doszłam do wniosku że Kortowo tez może być🙂
A właśnie jak z biletami??Będzie można kupić przy wejściu?
Jeśli chodzi o godz to myślę, że można się ustawić kolo 18tej i pójść sobie najpierw na piwko do pubu🙂
jesli chozi o Artona to ooby z wydzialu bioinzynierii zwierzat płacą 2 zł, osoby spoza 5zł.

Ja też wole na Starówce ale ponieważ w zeszłym roku naprawde fajnie sie bawiłam na imprezie w Artonie to i w tym roku podtrzymam tradycje 😀

Oczywicie jesli sie zgadacie w innym miejscu to tylko dajcie wczesniej jakis znac, to wpadne na jakies piwko 😉

A Arton jest pod Baccalarium.
kiedyś muszę się dołączyć do jakiegoś waszego spotkania, żeby poznać innych olsztyńskich 🙂
akzzi
Niestety nie rozjaśniłaś mi sprawy 😉
Moje rozeznanie w terenie i tłumaczenie miejsc nigdy nie byo obra strona 😉

Arton jest przy uicy ul. Prawocheńskiego 4. 
I ja bymz chęcią z Wami poszła ale pracuje jutro do 22 🙁
To co ustaweczka jutro o 19tej pod Rastem? Co Wy na to?
Freska to dołącz do Nas po pracy 🙂
Freska jest ziewak i na pewno nie przyjdzie 😀iabeł:  😁
Arton jest pod stołówką

to gdzie w końcu i o której i kto bedzie??
No właśnie gdzie? Ja jak wcześniej napisałam proponuje rast na Kortowie, bo chyba wszyscy wiedzą gdzie jest😉 no i 19ta to chyba dobra godz🙂
Freska jest ziewak i na pewno nie przyjdzie 😀iabeł:  😁

Ja ziewak!!<foch>
A będziesz chciała żeby Ci herbate zalać  😂
Spod rasta trzeba będzie się cofać, może jednak na przystanku na Prawocheńskiego?

Oj Freska, nie fochuj tylko daj się wyciągnąć :kwiatek:
W ramach przeprosin ja Tobie zalałam herbatkę 😁
Zostanie mi wybaczone?? :emota2006092:
Pauli nie ma szans, ja nie dotre do Was po 22 bo po
1. 30 o tej porzenie kursują  🤔
a po 2. nie znam na tyle kortowa zeby Was odnaleźć (nawet nie wiem gdzie jest rast :zemdlal🙂
po 3. mam wpaść tam za ściane i ręcznie wytłumaczyć??  😁

Więc dziewuchy udanej imprezy życzę  🥂
No to na przystanku na Prawocheńskiego o 19tej?🙂
My od razu ze stajni więc przyjdziemy średnio świeże😁
Freska
Ad. 1
Jeździ 15, która o tej porze jedzie na Kortowo tylko trochę dłużej niż 30.

Ad. 2
Gdybyś mnie ładnie poprosiła mogłabym Ci wszystko wytłumaczyć, bo to naprawdę żadna filozofia 😉 Trzeba tylko chcieć 😎

Ad. 3
Dawaj, ja się nie boję 🏇

Ola

Czy to znaczy, że nie stroimy się jakoś specjalnie? 😎
Nieee! Tylko mi się nie stroić, bo i tak jak my przyjdziemy odstraszymy Wam wszystkich chłopaków swoim zapachem hehe.
A tak serio to u mnie króluje luz i żadnych szpilek nie zakładam 🙂
Jeśli będą odpowiednio zdeterminowani, to nawet zapach im nie przeszkodzi 😎
Ja pewnie i tak obcasy założę 😀iabeł:
Nie no Pauli jak założysz obcasy to powiedz który ośmieli się oprzeć 🙂
Żebyś się nie zdziwiła  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się