Pozwolę sobie napisac tu, bo chyba najwięcej zainteresowanych jest właśnie w tym wątku 🙂 Koleżanka z Kortowa udostępni fajnego konia do jazdy 2razy w tygodniu. Jeśli ktoś jest ktoś chętny to proszę napisac do mnie pw a wtedy wyślę namiary do właścicielki konia z którą będzie można ustalic warunki😉
edit: A jak tam dziewczyny jutrem, jak się widzim? Czy spotkanko nadal aktualne?🙂
Tylko oczywiscie musiałam przekręcić nazwe klubu... Impreza zaczyna sie na Auli W (ta ze tak powiem część oficjalna 😀) o godzinie 18.30, poczym o 20 przenosi sie do klubu, ale ARTON 😉
Ja sie piszę tylko nie bardzo chyba chce iść do klubu na kortowo. Wolałabym na starówkę 😉 ale jeśli większość pójdzie do kortowa to i ja pójdę 😉 to jak gdzie się spotykamy i o której ?
Ja w sumie też wolę na starówkę, ale tak dawno nie byłam na żadnej imprezie na Kortowie, że doszłam do wniosku że Kortowo tez może być🙂 A właśnie jak z biletami??Będzie można kupić przy wejściu? Jeśli chodzi o godz to myślę, że można się ustawić kolo 18tej i pójść sobie najpierw na piwko do pubu🙂
Pauli nie ma szans, ja nie dotre do Was po 22 bo po 1. 30 o tej porzenie kursują 🤔 a po 2. nie znam na tyle kortowa zeby Was odnaleźć (nawet nie wiem gdzie jest rast :zemdlal🙂 po 3. mam wpaść tam za ściane i ręcznie wytłumaczyć?? 😁
Nieee! Tylko mi się nie stroić, bo i tak jak my przyjdziemy odstraszymy Wam wszystkich chłopaków swoim zapachem hehe. A tak serio to u mnie króluje luz i żadnych szpilek nie zakładam 🙂